Lindex detské body - oplatí sa kúpiť drahšie?

17. mar 2026

caute baby oplati sa kupovat tie drahsie bodycka z Lindexu (tie z organickej bavlny)? stoja skoro 15 eur za kus, co je oproti Pepcu trojnasobok. fakt sa to nevyťahá a drží to tvar aj po 20 praniach? ja mam pocit ze tie lacne veci su po mesiaci uplne sirsie ako dlhsie a tie patenty uz vobec nedrzia. dajte vediet ci sa vam ta investicia pri babetku oplatila alebo tie deti aj tak z toho hned vyrastu.

anonym_23f472

Najlepsie na svete boli

2ivana5
17. mar 2026

Ja som ich keď tak nakupovala na V…. Alebo potom next ma skvelé veci, kvalitou jednoznačne lepšie ako lindex

anonym_f2dd7d
17. mar 2026

@anonym_autor su skvele a hlavne tie rastuce. Maly nosil 56-tku ked ine nosil pomaly 74ku a to je take priemerne babo. Teraz ostatne 86 a lindex stale 74 alebo 80 🙂

anonym_4d4f68
17. mar 2026

kvalita Ok. Nám vydržali pekne aj z Tesca - počkaj keď bude akcia.

monika4255
17. mar 2026

Za nás lindex top malý mi nosí 62 nechápem že hm atď už je mu 50,56 mala ale lindex nosil ešte v pôrodnici aj teraz to isté. Tvrdím ze maturovat v tom pôjde 😅🙈
Celkom fajn he aj hm ale skôr pre útle deti a to my nie sme 😅 a tesco je cena VZ kvalita tiež super.

evkaa23
17. mar 2026

Su fakt kvalitne tie bodycka, ja som ich par kupila mojej dcere a potom som ich posunula mojej sestre. Teraz ich uz u nas v rodine nosi 3tie babo a stale su pekne a drzia tvar aj velkost.

evkaa23
17. mar 2026

Ozaj a nekupuj za plnu cenu, pockaj na vypredaj, vtedy ich vies kupit lacnejsie.

zara1357
17. mar 2026

@anonym_autor lindex bol jednoznačne topka v bodyčkách ( mám 2 deti) a neskôr v tých leginkách s jemnym zatepl.. to sme až po 122 kupovali

eva102
17. mar 2026

Lindex veci sú fajn ale podľa mňa veľmi porovnateľnú kvalitu má aj F&F (Tesco) 🙂 . Niektoré bodyčka nosil malý dlho ešte aj po tom čo sme menili veľkosti.

anonym_f2dd7d
17. mar 2026

Inak v tescu su teraz nove rastuce bodycka a tie su super, porovnatelne s lindex. Tak isto pyzamka s obojstrannym zipsom 🙂

matkahelka
17. mar 2026

Oplati, najlepsie body (aj pyzama) na svete. drzia tvar, farby pranim nevyblednu a tym, ze su rastuce, tak su prakticky ako 3-cislo. dieta ich vynosi velmi dlho.a potom ich este zarucene aj predas. nakupuj, ked je -25% pre clenov.

kiwi3
17. mar 2026

Posla mňa fakt naj lindex, ešte to tu nikto nespomenul, ale určite najprijemnejsia bavlna, detto pyzamka. Pekne dizajny maju aj Angličania- next, tesco, ale lindex je fakt v tej kvalite bavlny neprekonany

deatea
17. mar 2026

Nám lindex nesedel. Mám dve deti, obe ako bábätka guľaté a oblečenie tejto značky im nebolo dobré, všetko tesne, obtiahnuté. Za mňa najlepšie H&M, prežilo to moje deti a ešte aj ďalšie deti z rodiny. Naposledy som z lindex kúpila legíny do škôlky a po jednom dni vyzeraju akoby ich nosil rok

dzejsik
17. mar 2026

@anonym_autor mne Lindex body vydrzali 3 deti a este som ich darovala v peknom stave (kde tu zasita minidierka), aj farba drzi, prezili aj pranie v prekarbonate pri odstranovani skvrn … Pepco a Lidl body boli najhorsie co sme mali, urcite potom radsej H&M, Reserved, F&F

janetinka27
17. mar 2026

@anonym_autor ahoj, lindex su paradne, ale uplne stacia tie z c&a alebo tesco. Niektore tesco body sa v poslednom case scvrkavaju na dlzku po prani.ale kvalitou su postacujuce, pevne, husty material a su aj pekne.v akcii su uplne lacne,tesco mava akciu na oblecenie casto a ma vela vypredajov.mame odtial aj spacie vaky,bundy,svetre,saty,nohavice.
Navyse, male veci som potom darovala a nebolo mi to luto,pretoze to bolo lacne.nechcelo by sa mi predavat a cakat,ze sa mi nieco z ceny vrati.

ninik2024
17. mar 2026

@anonym_autor ja som nemala ani jedno body z lacnejších obchodov, de facto az teraz má malý 74/80 aj z Lindexu...to čo budem predávať tie mensie čísla to je skoro všetko Sergent Major alebo talianske značky a nejaké organické h&m darovane...ja si totiž veľmi potrpim na kvalitu oblečenia a Pepco, Lidl atď za kvalitu nepovažujem...proste bábo to ma na tele celý deň a keďže má citlivú pokožku malo by mať čo najvyššiu kvalitu bavlny ( len môj názor) čiže ja som presvedcena že voľba Lindexu a Next je lepšia ako Sisley, Lidl, Pepco

anonym_8e0e59
17. mar 2026

Su kvalitnejsie o nieco, ale lindex isiel s kvalitou dole. Od minuleho roka uz maju vsetky body len z organickej bavlny, predtym boli s certifiktom GOTS . Mne sa porobili aj dierky na niektorych. Aj na pyzamkch, aj bodyckach, o veciach pre starsie deti ani nehovorim. Co sa tvaru tyka, tak ten drzi, nezvyknu sa roztiahnut.

Ak kupovat tak odporucam vzdy pockat na akciu -25 % na vsetko.

HM je tiez fajn pomer cena kvalita.

anonym_c8bc34
17. mar 2026

Náš má dnes 15 mesiacov a ešte stále oblečie aj 68 rastúce Lindex body. Pritom iné značky už nosí 80 a je dosť vysoký. Za mňa je to skvelá investícia, keďže niektoré kúsky oblečenia môžeš brať aj na 90°, cize sú ozaj odolné. Občas kúpim aj staré kolekcie na V** - normálne nové s visačkami za zlomkovú cenu. Už aj na leto 2026 som mu začala robiť výbavu.

vedjalucia
17. mar 2026

@anonym_autor zdravím, ak môžem povedať z vlastnej skúsenosti, dcérkam som kupovala iba lindex veci od malinka, pretoze som bola najspokojnejšia s lindexom. Takže za mňa TOP. Tmavé veci si však nedržia farbu.

anonym_517db1
17. mar 2026

Lindex bol super, dobra kvalita, prijemna bavlna, velkosti vydrzali dlho, neskor mozne predat aj dalej. Ale je pravda, ze poslednu dobu siel aj Lindex kvalitou dolu, veci vyrabane v Turecku a Indii nemaju uz tu kvalitu, tie sa neoplatia. Veci co maju stitok Made in Bangladesh, tie byvaju este fajn kvalitou.

michaela329
17. mar 2026

@anonym_autor mám pár z Lindexu, áno, kvalita super, ale napríklad už teraz, keď sa mi malý špini jedlom, je mo aj ľúto ich kupovať. Ja napríklad nemám zlú skúsenosť s Pepco vecami, že by sa roztiahli, alebo patenty nedržali 🤷 Ale zlatá stredná cesta je pre mňa Tesco. Lindex už dávam len príležitostne ak niekam ideme.

saxana000
17. mar 2026

tie bodycka su neznicitelne rastuce sme nosili aj rok.. naozaj sa oplatia.kludne pozri aj na bazari.

basska_b
17. mar 2026

Za mňa určite áno, pre nás sú to "kostolné" bodycka na každú navstevu, hernicku ci inú udalosť. Perfektne držia tvar, krásny dizajn, strih dokonaly, oblecie ich aj plus mínus jedno číslo hore dole, lebo sa prispôsobia, dajú sa ohrnut a majú dva rady tých cvokov. Za mňa úplná topka. Ja Pepco nemusím, to sa roztrha, scvrkne po dvoch opraniach a to ani nepouzivame sušičku.

zaphyra
18. mar 2026

Ja som zo zaciatku kupovala kadeco az sme skoncili pri lindex bodyckach. Za mna neporovnatelne. Elasticke, farby drzia, ziadne zmolky. Akurat je teda pravda, ze isli kvalitou dole, zacali sa robit diery pri pukackach na tych novsich kolekciách. Ale ano cislo, ktore dcera nosila pred rokom a pol je jej stale dobre a na dlzku este nejaky cas bude.