icon

Skúsenosť s dezodorantom Ameté

17. aug 2025

Ahojte chcem sa spýtať, či fakt ma takú výdrž tento dezodorant z Tety.

Skúsenosť s dezodorantom Ameté
really8
17. aug 2025

To nie je do zachodu?

jasminia
17. aug 2025
@really8

To nie je do zachodu?

@really8 Je tam písané dámsky deo sprej.

really8
17. aug 2025
@jasminia

@really8 Je tam písané dámsky deo sprej.

@jasminia dakujem, citat som este nezabudla. Ale nieco co vyzera takto by som si teda na seba nestrekla

jasminia
17. aug 2025
@really8

@jasminia dakujem, citat som este nezabudla. Ale nieco co vyzera takto by som si teda na seba nestrekla

@really8 Veď nemusíš. Ale autorka sa pýtala, či má niekto skúsenosť. Nepýtala sa na Tvoj osobný pocit z obalu. Netreba byť podrypovačná. Či je to Tvoje hobby ?

really8
17. aug 2025
@jasminia

@really8 Veď nemusíš. Ale autorka sa pýtala, či má niekto skúsenosť. Nepýtala sa na Tvoj osobný pocit z obalu. Netreba byť podrypovačná. Či je to Tvoje hobby ?

@jasminia a tvoje hobby je hrat sa na pokrytca? Pamatam si diskusiu kde si bola strasne husta az kym si si zabudla zapnut anonymnu odpoved.

anonym_e5bf31
17. aug 2025

Za mňa príliž veľa chémie🙏🏼 čo mám doma deo, neobsahuje ani tretinu z toho napísaného.
Tak aj keby mal výdrž 3 dni, nekúpila by som.
Počúvam veľa podcastov🤣 kde varujú pred takýmito výrobkami, lebo faktom je že ako ženy nám dosť ohrozuje zdravie kozmetický priemysel. Mier🫶

jasminia
17. aug 2025
@really8

@jasminia a tvoje hobby je hrat sa na pokrytca? Pamatam si diskusiu kde si bola strasne husta az kym si si zabudla zapnut anonymnu odpoved.

@really8 Tak vieš, na hustých ľudí, husté odpovede. A autorka tej diskusie si myslela, že ľudská slušnosť stojí na prístupe pána Donutila k čašníčke ...
Ale dosť nechápem, čo to má spoločné s tým, že Ty si v tej diskusii zabrdla do autorky ? WTF ?

jasminia
17. aug 2025
@really8

@really8 *tejto diskusii