icon

Ako správne nanášať Balea dezodorant?

14. jan 2026

Ahojte.ako alebo čím nanášate tento dezodorant?

Ako správne nanášať Balea dezodorant?
doriiis
•
14. jan 2026

Krémové dezodoranty a antiperspiranty sa nanasaju normálne prstami. Normálne rozotries

crazy_lazy
•
14. jan 2026

Mala som kedysi tento istý, ale je to otrava pokiaľ máš dlhšie nechty. Veľmi nepraktické.

autor
•
14. jan 2026
@crazy_lazy

Mala som kedysi tento istý, ale je to otrava pokiaľ máš dlhšie nechty. Veľmi nepraktické.

@crazy_lazy áno aj to ,aj prsty špinavé od toho ,ľahko to zmyť nejede

anonym_0b3896
•
14. jan 2026
@crazy_lazy

@crazy_lazy Tak dlhé nechty sú hádam nepraktické aj pri zmysluplnejších činnostiach...

autor
•
15. jan 2026
@anonym_0b3896

@crazy_lazy Tak dlhé nechty sú hádam nepraktické aj pri zmysluplnejších činnostiach...

@anonym_0b3896 tak asi ako je každý zvyknutý 🤷,ja ich teda dlhé nemám a mám svoje,ale aj tak mi to tam zaliezla

simca06022011
•
16. jan 2026

vsak nie nechtami to natieraj ale vankusikmi prstov, vnutronou stranou prstou, nikdy mi to za nechty neslo.. ak ti to nejde, kasli na tieto vymysli a kup si normalny :D mne to bolo neprijemne sa tymto natierat,a j nehygienicke a neprakticke (v podstate iba v kupelni by som mohla dezodor pouzivat), cize ja som presla na ine dezodoranty, tieto prstove nech si uziju ini🙂)

saxana000
•
16. jan 2026

Ja som ho naberala hankami aby mi nesiel pod dlhe nechty.ale pouzivala som ho iba na stehna aby sa mi neodierali..