Skúsenosti s Bioderma Atoderm balzamom na suchú kožu?
caute baby mate niektora skusenost s tymto balzamom od Biodermy? maly (3r) ma teraz v zime uplne hrozne suche lytka a ruky, az si to do krvi skrabe. v lekarni mi nukali toto velke 500ml balenie s pumpickou. fakt to tak dobre hydratuje a upokojuje to svrbenie ako slubuju? doteraz sme mali Excipial ale ten mu dako prestal zaberat.
Ktorý excipial ste mali? Radšej si vypýtajte kyselinu mliečnu ( môžte aj od pediatricky a budete mať bez doplatku). Mne so synom nedostatočne premasti a jediné čo zaberá je kyselina mliečna alebo indulona. Proti svrbeniu je Eucerin atopiacute ale tiež ho kombinujeme ešte s kys mliečnou
Tiez mame problemy s citlivou kozou, mame aj toto na bezne natieranie, ale akonahle sa syncek skriabe, pouzivam atoderm sos sprej, to mu ozaj ulavi od svrbenia. Podla mna je to lepsia volba.
@anonym_autor ja na biodermu a eucerin nedam dopustit, plus premastovat s lipobaze... ja som mala asi aj 2m uplne suche ruky az mi praskala koza (som atopicka, najviac mavam ekzem na rukach), bola som aj u koznej, ta mi predpisala nrjaky krem s kortokoidmi ale teda ani to mi nepomohlo tak, ako premastovat kazdy vecer na hrubo pred spanim ruky

Ahoj, my sme to mávali, je to dobrý krém.