icon

Skúsenosti s Bioderma Atoderm balzamom na suchú kožu?

Dnes o 05:37

caute baby mate niektora skusenost s tymto balzamom od Biodermy? maly (3r) ma teraz v zime uplne hrozne suche lytka a ruky, az si to do krvi skrabe. v lekarni mi nukali toto velke 500ml balenie s pumpickou. fakt to tak dobre hydratuje a upokojuje to svrbenie ako slubuju? doteraz sme mali Excipial ale ten mu dako prestal zaberat.

katwenka
Dnes o 05:45

Ahoj, my sme to mávali, je to dobrý krém.

mullerova46
Dnes o 06:07

Ktorý excipial ste mali? Radšej si vypýtajte kyselinu mliečnu ( môžte aj od pediatricky a budete mať bez doplatku). Mne so synom nedostatočne premasti a jediné čo zaberá je kyselina mliečna alebo indulona. Proti svrbeniu je Eucerin atopiacute ale tiež ho kombinujeme ešte s kys mliečnou

anonym_1664b6
Dnes o 06:08

Tiez mame problemy s citlivou kozou, mame aj toto na bezne natieranie, ale akonahle sa syncek skriabe, pouzivam atoderm sos sprej, to mu ozaj ulavi od svrbenia. Podla mna je to lepsia volba.

veronika27991
Dnes o 07:49

@anonym_autor ja na biodermu a eucerin nedam dopustit, plus premastovat s lipobaze... ja som mala asi aj 2m uplne suche ruky az mi praskala koza (som atopicka, najviac mavam ekzem na rukach), bola som aj u koznej, ta mi predpisala nrjaky krem s kortokoidmi ale teda ani to mi nepomohlo tak, ako premastovat kazdy vecer na hrubo pred spanim ruky