Bioderma Atoderm na suchú pokožku bábätiek. Pomáha na ekzém?
maminy poradte, maly ma na nozickach take uplne suche supinate miesta, asi daky ekzem. v lekarni mi dali vzorku Bioderma Atoderm Intensive Baume. mate s tym niekto skusenost pri takych malych detoch? pomoze to dako hlbkovo, alebo ho musim dako mastit po kazdom prebalovani? je to dost drahe tak ci to fakt zabera tak zazracne.
Fajn, ale este lepsie bolo La Roche-Posay Lipikar Baume AP+M
Odsleduj si online akciu, odporucam
Zazracne nezabera nic, ale dolezite je, ci sadne. Suchu kozu treba premastovat a najlepsie su emulzie, kremy, masla (bambucke napr.), nemaju v sebe vodnu zlosku a nehydratuju. Ak je pokozka aj dehydrovana, tak masla samotne nepomozu. Preto nam kozna odporucala skor emulzie, kde aj tuk, aj voda. A dalsie aktivne latky. My sme spokojni s touto Biodermou, ale aj Codexial je dobry a mame lipolotio, aj hydrolotio a striedame. Mame 4 deti s atopickou kozou, aj my s muzom mame suchu kozu, takze skusame vselico. A kazdemu zaberie nieco ine, aj v inych fazach ekzemu ine veci.
Na ruky mne aj starsim detom pomaha Indupona s konope. Ale to by aom babatku nedavala.
Este doplnim, ze umyvat netreba kazdy den, zvlast, ak nie je leto, ze by bolo spotene, nech ma koza cas vytvorit si tu koznu barieru. A na umyvanie nie mydla ani gely, ale sprchove oleje, ma aj bioderma, mali sme aj na predpis a tusim aj v DM sa daju zohnat.
Mne aj malému pomáha len Bioderma. Chvíľu aj La Roche, ale nie dlho, museli sme sa vrátiť k Bioderme.
U nás tento krem od malička 🙂 super pomáha
Používam aj pre dcérku každý deň po sprche/vani a používam ho aj ja. Ja mám problém s ekzémom na rukách akonáhle sa len trosku ochladí a Atoderm Baume je jediné, čo mi zaberá 🙂

@anonym_autor zabera, ja ho pouzivam uz pri druhom dietati, premastujem po kupani vecer a obcas dvakrat za den, ak ma to napadne a je to zrovna nejako velmi suche, ale po par pouzitiach fliaciky vzdy zmizli, syn bol ekzematik (mal alergiu potravinovu) a tymto sme si velmi pomahali 🙂