Skúsenosti s drahou kozmetikou: Stojí SkinCeuticals za to?
Bola som na ošetrení pleti a kozmetička mi odporučila tieto produkty. Keď mi spočítala sérum, krém a SPF, dostali sme sa na viac ako 200 €.
Nechcem šetriť na pleti, ale úprimne ma to zaskočilo.
Používate niekto SkinCeuticals? Naozaj je medzi ním a bežnejšou kozmetikou taký rozdiel?
To by ti asi predala ona,však?
@anonym_05050f Áno.
@anonym_05050f Áno.
@anonym_autor tak sa nečuduj😀
Veď nemáš povinnosť si to kúpiť.
:D vtipna. Za tie penaize by som si kupila uplne inu kozmetiku (ak by som teda musela, 200€ za tri produkty nie som ochotna dat)
@anonym_05050f Áno.
@anonym_autor no ona chce na tom niečo zarobiť.ja by som to určite nekúpila,však teraz je dobrá kozmetika a omnoho lacnejšia
Túto značku dostaneš kúpiť aj na stylevana,pozri koľko to stojí tam
Všímam si jednu vec u seba aj v okolí, je jedno akú kozmetiku na seba dáš. Genetika je genetika. V prípade problémovej pleti, čo sa týka akné, ti vie pomôcť skôr dermatológ, avšak v prípade vrások - ak sú ti dané, tak ich mať budeš a žiadny krém sveta ťa nespasí (iba výplne). Ja používam lacnú lekarenskú - la roche posay, bioderma, sem tam niečo kórejské, pleť mám fakt krásnu, ani náznak vrások (mám 30), pekne stiahnuté póry, lenže je mi to geneticky dané. Avšak v rodine aj v okolí mám ženy, čo investujú do kozmetiky stovky mesačne - a výsledok sú aj tak vrásky, pigmentové škvrny,… 🙂 Netvrdím, bez kozmetiky by to možno bolo ešte horšie ale zas nepotrebuješ 3 “fľaštičky” za 200€.
Ešte pre rýpalky, kedysi som mala rutinu vyskladanú z omrovicza a pod., takže viem reálne porovnávať.
Koza potrebuje vzdy nejaku zakladnu starostlivost, krem na zvlhcovanie, staci aj basic sada z Lidla. Lotion. Ziaden drahy krem zazraky nespravi. Jedine, co vyhladi, je penazenka.
@anonym_autor Skin ceuticals je naozaj dobra. Ma omnoho vacsiu koncentraciu ucinnych latok ako bezne kremy a sera. Su dost inovativny. Ale tie ceny su fakt vysoke. Chodim pravidelne na jednu akciu na klinike, kde sa k produktim dostanem, vtedy ich pouzivam. Uznavam, ze su dobre, ale minule som si zratala cenu produktov, ktore som tam vyhrala v kvize a bola som na 1.600 eur. 🙈 To by som za to nikdy nedala. Keby som si od nich nieco kupila, tak urcite ich Cko a milujem tu zelenu radu na uklidnenie pleti..

To by ti asi predala ona,však?