Skúsenosti s Revox kozmetikou
Ahojte.
Máte skúsenosti s Revox kozmetikou? Najmä ich sérami a krémami?
Vďaka
Áno, parkrát som používala ich spf 50 na tvár. Príjemná konzistencia, len je na pleti strašne ťažký. Občas sa k nemu vrátim, ale používam skôr iné, ľahšie.
@frederikasucha38 ako ťažký? Myslíš krém ako hustotu?
Ježiš za mňa to SPF bolo top! 😀 Super gel-krémová textúra, veľmi príjemný na každodenné používanie. Ibaže by zmenili formuláciu, ja som Revox testovala 3 roky dozadu 🙂 tu mám k tomu recenziu
https://www.youtube.com/watch?v=Xktu5mVlS-k@frederikasucha38 ako ťažký? Myslíš krém ako hustotu?
@anonym_autor Nie, hustota bola okej, len po nanesení na pleť akokeby ostal na povrchu a normálne sa mi v lete oveľa viac potila tvár kvôli nemu. Ešte som sa s ničím takým nestretla. Ale inak je super, ani z neho neštípu oči, ani sa nelekne kvôli nemu človek alebo nemá biely filter.
@anonym_autor Nie, hustota bola okej, len po nanesení na pleť akokeby ostal na povrchu a normálne sa mi v lete oveľa viac potila tvár kvôli nemu. Ešte som sa s ničím takým nestretla. Ale inak je super, ani z neho neštípu oči, ani sa nelekne kvôli nemu človek alebo nemá biely filter.
@frederikasucha38 jaj tak myslíš ďakujem no to je pre mna dôležité aby nepálilo 🙏 raz som mala obyčajný krém z dm a ta riadne pálila že som nemohla používať

Áno, parkrát som používala ich spf 50 na tvár. Príjemná konzistencia, len je na pleti strašne ťažký. Občas sa k nemu vrátim, ale používam skôr iné, ľahšie.