icon

Skúsenosti s tabletkami na podporu rastu pŕs

sprlakovaveja
19. máj 2025

Dobrý deň, nemate niekto skúsenosti s nejakými tabletkami na podporu pŕs?

Strana
z2
nyusika
19. máj 2025

vela ich musis papat...veeeeeeela 😀 😀 😀

kavasmliekom
19. máj 2025

@sprlakovaveja masiruj cibuľou 🫣

beata_k
19. máj 2025

@sprlakovaveja Nic take neexistuje. Ak by existovalo tak nik nechodi na plastiky. Nevyhadzuj peniaze za tablety, ak si kvoli tomu nestastna pouzi peniaze za kvalitnu podprsenku.

br4n
19. máj 2025
sticker
dollyzv
19. máj 2025

Za vyskúšanie nic nedáš 😇😇🤣🤣 Príde žena k lekárovi s tým, že má malé prsia. On jej poradí, aby sa každé ráno o štvrtej chytila za prsia a spievala „Rozvíjej se poupátko…“. Lenže jeden deň cestovala vlakom a v kupé spal aj cudzí chlap. Blížili sa štyri hodiny a žena rozmýšľaľa, čo urobí. Nakoniec však dodržala radu lekára a začala si spievať:
„Rozvíjej se poupátko…“
Vtom sa chlap zobudí a vykríkne:
„Čože, to už sú štyri hodiny??? Vysoký jalovec,…“

colsami
19. máj 2025

S tabletkami skusenost nemam, ale mozes skusit tehotenstvo, vtedy Ti narastu. Co sa s nimi stane potom po porode a casom, je uz druha vec 😅

nyusika
19. máj 2025
@colsami

S tabletkami skusenost nemam, ale mozes skusit tehotenstvo, vtedy Ti narastu. Co sa s nimi stane potom po porode a casom, je uz druha vec 😅

@colsami plastika je lacnejsia :-d

magic08
19. máj 2025

jedine ucinne "tabletky" na rast prsníkov sa volaju plastická operacia

januska12323
19. máj 2025

@sprlakovaveja poznám, treba kúpiť antikoncepciu, zabudnúť ju brať a otehotnieť.

lienoccka85
19. máj 2025

Aj keby existovali, ocakavaj placebo efekt 😀

marhulka13
19. máj 2025
@colsami

@colsami tak moje prsia ani raz nezaregistrovali, že som tehotná. Furt boli také lentilecky pod kobercom. Ani kojenie moc nepomohlo, ale tak aspoň nemajú šancu ovisat

oceanahory
19. máj 2025

Ja som asi divna, ale nikdy by som si nedala spravit prsia a ja teda prsia vlastne vobec nemam 🫣. Ci by som brala o troska vacsie?...mozno aj hej, ale to uz radsej by som upravila na sebe cokolvek ine, ako prsia. 🤷 Prsia je to posledne, co ma zaujima 🙄.

sisska96
19. máj 2025
sticker
nyusika
19. máj 2025
@oceanahory

Ja som asi divna, ale nikdy by som si nedala spravit prsia a ja teda prsia vlastne vobec nemam 🫣. Ci by som brala o troska vacsie?...mozno aj hej, ale to uz radsej by som upravila na sebe cokolvek ine, ako prsia. 🤷 Prsia je to posledne, co ma zaujima 🙄.

@oceanahory nie kazda to povazuje za potrebne.
ja so si nechala prsia vyrazne zmensit a povazujem to za druhe najlepsie rozhodnutie v mojom zivote...a pojdem este raz na zmensenie, lebo sa mi stale zdaju velke 😀

oceanahory
19. máj 2025
@nyusika

@oceanahory nie kazda to povazuje za potrebne.
ja so si nechala prsia vyrazne zmensit a povazujem to za druhe najlepsie rozhodnutie v mojom zivote...a pojdem este raz na zmensenie, lebo sa mi stale zdaju velke 😀

@nyusika Akoze zmensenie praveze plne chapem 👍, ja radsej beriem tieto moje "ziadne", ako obrovske.

nyusika
19. máj 2025
@oceanahory

@nyusika Akoze zmensenie praveze plne chapem 👍, ja radsej beriem tieto moje "ziadne", ako obrovske.

@oceanahory obrovske prsia su proste vulgarne, prvoplanpve a obtazuju nositelku...proste strasny nekomfort - vlastna skusenost, samozrejme

oceanahory
19. máj 2025
@nyusika

@oceanahory obrovske prsia su proste vulgarne, prvoplanpve a obtazuju nositelku...proste strasny nekomfort - vlastna skusenost, samozrejme

@nyusika Tiez to tak vnimam a naozaj nechapem zeny, ktore podstupuju vyrazne zvacsenie prs 🥴.

nyusika
19. máj 2025
@oceanahory

@nyusika Tiez to tak vnimam a naozaj nechapem zeny, ktore podstupuju vyrazne zvacsenie prs 🥴.

@oceanahory t
niektore maju poci, ze je to investicia na ziskanie dobreho muza 😀, niektore si myslia, ze ich muzi prestanu podvadzat s inymi ceckatymi zenami...a tych par inych zvysnych to podstupuje kvoli pracovnym ponukam.

fuj, ci som hnusna ;=D

oceanahory
19. máj 2025
@nyusika

@oceanahory t
niektore maju poci, ze je to investicia na ziskanie dobreho muza 😀, niektore si myslia, ze ich muzi prestanu podvadzat s inymi ceckatymi zenami...a tych par inych zvysnych to podstupuje kvoli pracovnym ponukam.

fuj, ci som hnusna ;=D

@nyusika Iba uprimna 🫣😁👍

muchotrafka298
19. máj 2025

Keby to takto fungovalo, tak plasticki chirurgovia by uz davno od hladu pomreli. Su to len hluposti na tahanie penazi zo zien, co nemaju financie na chirurgicke zakroky.

muchotrafka298
19. máj 2025
@nyusika

@oceanahory t

fuj, ci som hnusna ;=D

@nyusika dovolim si Ta este doplnit, ze sa ide na konzultaciu zasadne s partnerom, lebo on si musi vybrat podla svojho vkusu….nie co zena chce, to je jedno, len aby bol chlap spokojny 🤦🏻‍♀️

nyusika
19. máj 2025
@muchotrafka298

@nyusika dovolim si Ta este doplnit, ze sa ide na konzultaciu zasadne s partnerom, lebo on si musi vybrat podla svojho vkusu….nie co zena chce, to je jedno, len aby bol chlap spokojny 🤦🏻‍♀️

@muchotrafka298 áno, presne tak.
Lebo aj on ma do toho čo hovoriť !

rozculena
19. máj 2025
mandzula
19. máj 2025

Myslis, ze keby fungovali, zeny by za tisice eur podstupovali rizika operacie a nasledujuce bolesti?

muchotrafka298
19. máj 2025
@nyusika

@muchotrafka298 áno, presne tak.
Lebo aj on ma do toho čo hovoriť !

@nyusika no presne, co ze zena bude mat obrovske melony ako herecky z filmov pre dospelych, hlavne ze chlap bude spokojny 🤦🏻‍♀️ Lebo to treba, ved nech je to ako chce, len podla neho, ked plati.

nyusika
19. máj 2025
@muchotrafka298

@nyusika no presne, co ze zena bude mat obrovske melony ako herecky z filmov pre dospelych, hlavne ze chlap bude spokojny 🤦🏻‍♀️ Lebo to treba, ved nech je to ako chce, len podla neho, ked plati.

@muchotrafka298 a hlavne - nech už neočumuje tie kravy so silikónmi 😁😁
Tak si dám také isté spraviť aj ja

vivien234
19. máj 2025

@sprlakovaveja to existuje? 😳😳

katica78
30. sep 2025
@nyusika

@oceanahory t

fuj, ci som hnusna ;=D

@nyusika takym.zenam co takto rozmyslaju ,,ze pre muza"😂😂🤣🙄🙈🙉🙊tak taketo zeny potrebuju praveze pomoc!!!!hadam pre seba !!!!ach moj boze,zeny zobudte sa a majte sa hlavne radi!!!

nyusika
30. sep 2025
@katica78

@nyusika takym.zenam co takto rozmyslaju ,,ze pre muza"😂😂🤣🙄🙈🙉🙊tak taketo zeny potrebuju praveze pomoc!!!!hadam pre seba !!!!ach moj boze,zeny zobudte sa a majte sa hlavne radi!!!

@katica78 no...akosi ti unikla pointa mojho komentara.
nevadi...

pokusim sa jednoducho vysvetli - niektore zeny si myslia, ze ked si daju silikony, ich muzi uz nebudu ocumovat velke kozy na inych zenach.
Budu.

takize netreba si davat kozy pretol, lebi moj myz ocumuje ine zeny.
ale kvoli sebe

nemas za co.

katica78
1. okt 2025
@nyusika

@katica78 no...akosi ti unikla pointa mojho komentara.
nevadi...

pokusim sa jednoducho vysvetli - niektore zeny si myslia, ze ked si daju silikony, ich muzi uz nebudu ocumovat velke kozy na inych zenach.
Budu.

takize netreba si davat kozy pretol, lebi moj myz ocumuje ine zeny.
ale kvoli sebe

nemas za co.

@nyusika pointa sem ci tam,tema chlapy je rovnaka😄 veru ze nebudu,nie vsetci su rovnaky a myslim si ze zrely a muz ci zena ked vie co chce a preco a ako sa spravat,ocumovat vlastne ani nemusi!!!baby ved robte co chcete a pre koho chcete lebo je to predsa kazdej volba a telo,ci tak ci onak...ak niekto nieco chce aj tak to spravi,ci ani nemusi,ci mate ci nie velke kozy ci ine!!!krasny den 😉a dakujem pochopila som konecne😂😂😂🙈🙉🙊 vsak som blondinka😂😂😂🤣😂😂

Strana
z2