Skúsenosti s tetovaním pier: Bolestivosť a spokojnosť
Zdravim žienky. Uvažujem o tetovaní pier. Nie iba linky, ale celé pery. Keď si ich nenaruzujem, pôsobia tak mdlo. Tak bledo. Nechcem výraznú farbu, ale také viac ružové.
Chcem sa opýtať, tie čo to máte, či ste spokojné, či to bolelo a foto ma tiež poteší.
Ďakujem 💕
@andrea_ff ahoj, kazde tetovanie je casom o kusok menej vyrazne, ale stale to budes mat pekne ako naruzovane. Da sa to spravit vyraznejsie, aj menej vyrazne, ale po tetovani den, dva to bude za kazdych okolnosti vyraznejsie nez neskor, neviem odkial si, ale pozri pracu napr. Salon PerVoi na fb alebo instagrame, robia rozne pery a cenovo su rovnaki ako inde...co sa tyka bolesti, ved si das pichnut anestetikum....
este dodam, ze i tetovanim sa daju pekne mierne zvacsit pery hornou linkou...alebo vyskusaj tint na pery, akykolvek na webe, v drogerii ho nekupis, ale ten vydrzi max den do odlicenia, aj ked efekt ma ovela lepsi a prirodzenejsi ako klasicky ruz, je to akoby farba na pery...a obocie sa oplati, to aj ak by bledlo, tak jemne dofarbis ceruzkou, ale iba minimalne, vzdy ho budes mat vytetovane....
no ja vam napisem moju skusenost.. 2019 mi tetovala pery julia svehlova , bol som maximalne spokojna.. 10/2024 som si dala opat .. u zacinajucej baby.. moja najvacsia chyba.. zaciatkom roka som si dala pichnut a mam to strasne , farba sa mi rozpija, zvolila zlu farbu- ja som jej presne definivala aku vzhladom na predchadzajuce tetovanie, dala mi uplne iny podton- jej chyba lebo nemala vobec farby vyskuasane (swatch) teraz neviem co s tym… odstranovam nechcem lebo som si zistovala ale tato farba obsahuje kovy a vyse pol roka by som ich mala po reakcii laseru fialovo cierne.. pokial tetovat tak naozaj u niekoho skuseneho👍🏻 co sa mojich pier tyka tak cele flakate vypadane.. poznam minimalne 4 od tej istej co maju rovnaky problem.. ja som z toho znicrna a znechutena
@monita357 odkiaľ ste? V Hajskom tie baby môžem odporučiť. Skúste im napísať, ak to nemáte do okresu Šaľa ďaleko. Martina Lorinc a Natália Tarkos. Sú naozaj skvele odbornicky, vyhravaju súťaže.
@stanislavao zo zahoria ale teraz som tak znechutena, ze si asi vypytam kampenzaciu a nechcem sa dat tetovat- teplo a praca 🫣ale dakujem , pozrem a porozmyslam di buducna 👍🏻
Dobrý deň žienky,chcem sa podeliť o svoje skúsenosti s tetovaním pier.Včera som podstúpila zákrok.Nebudem klamať je to obrovská bolesť,ak by som si mala vyberať tetarku podľa práci samozrejme aj podľa toho s akými anestetikami robí.... lebo sú aj silnejšie...ja som mala pravdepodobne asi slabšie lebo ak niekto píše že to neboli však ti dajú anestetikum nebude ťa to bolieť to je blbosť...
Pripájam foto,podotknem pery sú opuchnuté po zákroku nakoľko pery nemám ničím dopichovane ...☺️
@ada245 pery mate pekne. ste spokojna ? a urcite mala slabu anestezu. lebo ja som ozaj velmi citliva a necitila som to vobec. aj by som zaspala pri tom.
Ďakujem Vám veľmi pekne,zatiaľ som spokojná po zapojení pridám foto 🤗asi áno slabú som musela mať lebo to ako ma to bolelo bože.Asi ani na korekciu nepôjdem😭 Aj linky mám tiež tie neboleli vôbec aspoň niečo nebolelo 😄 Vy ste prosím Vás kde boli sa dať tetovať????🙏
@ada245 pisala som to uz vyssie. ja som bola a uplne odporucam salon Nataly Tarkos permanent makeup studio v Hajskom. to je okres Sala. obocie mi robila Olivia z Trstic, ale aj ona mala dost slabu anestezu a ako som objavila tento salon v Hajskom, inam by som uz nesla. maju velmi silnu anestezu a je to naozaj bezbolestne. a chodia im aj z Blavy zakaznicky a asi z celeho slovenska, lebo su to velke profesionalky a aj vyherkyne roznych sutazi. su tam dve baby Natalia a Martina a obe su uzasne.
@stanislavao
tiež odporúčam Nataly
@stanislavao super ďakujem veľmi krásne za radu ☺️🙏 určite ešte využijem na obočko 😁.
@lilianka28 ahoj, prosim ta kde si dala robit osetrenie pier a kolko to cca stoji?
@dena22 Myslíš kontúrovanie, vpichutie kyseliny HA? Lebo ja som si to tetovanie nakoniec nedala.
Robili mi to v Essur clinic BB. Cenu si už presne nepamätám, lebo mi robili aj iný zákrok.
A aj tak záleží na tom koľko ml ti vpichne a aký druh. Majú cenník na stránke, tak si môžeš aspoň orientačne pozrieť.
@ada245 tak mna to nebolelo. ja by som aj zaspala pri tom. mala som silnu anestezu, po kazdom pretetovani sekundarnu, cize som necitila nic. urcite si treba vybrat taterku aj podla anestezy. aj im sa lepsie tetuje, ked je klientka v pohode. lenze setria mnohe a potom to tak boli.
@lilianka28 dakujem
@stanislavao áno,aj ja ju odporúčam. Je úžasná a ma nádhernú prácu. Mam od nej čerstvé tienovane ocne linky 🙂 Obočie som si dávala robiť už asi pred 4 rokmi inde,ale je.to.prakticke. 🙂
@andrea_ff ja som mala tetované pery už viackrát. - aj obočie a vrchné linky. Mňa to nejak nebolelo lebo mám vysoký prah bolesti. No a tie pery som mala červenou farbou len predtým som si dala najprv vytetovať kontúrku zhruba o odtieň tmavšiov farbou. Vyzeralo to tak lepšie.
@niki78281 Ahoj,tie očné linky vydržali dlhšie ako pery? Nebolo to veľmi nepríjemné?
@dena22 Myslíš kontúrovanie, vpichutie kyseliny HA? Lebo ja som si to tetovanie nakoniec nedala.
Robili mi to v Essur clinic BB. Cenu si už presne nepamätám, lebo mi robili aj iný zákrok.
A aj tak záleží na tom koľko ml ti vpichne a aký druh. Majú cenník na stránke, tak si môžeš aspoň orientačne pozrieť.
@lilianka28 Ahoj,môžem vedieť koľko ml KH sa má pichnúť, aby to bolo viditeľné? Mala som 2x po sebe po pol ml a do týždňa sa všetko vstrebalo. Zbytočne vyhodené peniaze. 🥴
@andrea_ff Ja mám robené obočie (microbladig) a chcela som si dať aj pery, lebo ich mám tiež nevýrazne a aj nesumerne.
Pýtala som sa tej kočky, čo mi robila obočie, či robí aj pery. Povedala, že to robila, ale už nie, nakoľko ten efekt bol minimálny. Že to len po tetovaní vyzerá výraznejšie, ale po úplnom vyhojeni efekt takmer žiadny. Ona sama mala pery tetovane, tak mi povedala, že nech si ich pozriem a zvážim, či mi to stojí za to. Že ona sama by si to už viac nedávala. Akože fakt to nebolo vidieť, žeby ich mala robené.
Tak som sa na tetovanie vykašľala a dala som si dať spraviť konturovanie pier kyselinou HA. Vôbec nevidno, že mám nejakú výplň (myslím tým žiadna kačka). Pery mám skorigovanie a jemnulinko vyplnené, takže okolie si nič nevšimne a navyše sú hydratované. Ja som spokojná.
@lilianka28 Ahoj,môžem sa opýtať aké je kontúrovanie KH? To je spojené s výplňou pier?

@andrea_ff výber hlavne kvalitnú kocku co ti to bude robiť obočie mam viac krát chcela som ísť aj pery ale zrušila som to keď som sa s kozmetickou rozprávala že po tetovani pier často začínajú u báb herpesy tak už veľmi pery nerobíeva kamarátka bola dávnejšie mala to velmi pekne ale nevydržalo to veľmi dlho