icon

Skúsenosti s účesom bob

diaszoky
7. aug 2025

Baby mam dlhe vlasy a uz dlhsie mam chut dat si ostrihat vlasy na boba. Mam vsak obavy ci nebudem vyzerat o dost starsie. Mate skusenosti? Popripade foto ako ste vyzerali pred a po? Nelutujete? Dikk

parvinka0001
7. aug 2025

Čo som vždy videla premeny každému to svedčí.fakt som nevidela komu nie . Ja sama keď už idem na kratšie tak s dlhých a pekná zmena

modrahruska
7. aug 2025

Vyskusaj, prinajhorsom dorastu. Ja si to davam prakticky 25 rokov skratit na nieco v style bob a ked dorastu ze uz to len nepekne visi, zase ostriham a tak dokola. Vzdy ked si zostrihnem, tak mam prave pocit ze to omladi, podla mna je to velmi dobry strih.

biba_18
7. aug 2025

lenže nie je bob ako bob ...
klasický bob nepristane každému - a veru, môže pridať roky.
naopak long bob ak je strihaný dobre, väčšinou omladí a vidno že je o vlasy postarané

a samozrejme, je rozdiel medzi texturovaným bobom a vrstveným - texturovaný väšinou pridáva, aj keď to nie je na 100%, ale väčšinou sa s tým stretávam že krátky texturovaný bob pridá taký tetkovský výraz - pokiaľ vyslovene nie si mladá žaba 🐸

diaszoky
autor
7. aug 2025
@parvinka0001

Čo som vždy videla premeny každému to svedčí.fakt som nevidela komu nie . Ja sama keď už idem na kratšie tak s dlhých a pekná zmena

@parvinka0001 ved to ze kazdemu to vraj svedci no neviem ci naberiem odvahu

diaszoky
autor
7. aug 2025
@biba_18

lenže nie je bob ako bob ...
klasický bob nepristane každému - a veru, môže pridať roky.
naopak long bob ak je strihaný dobre, väčšinou omladí a vidno že je o vlasy postarané

a samozrejme, je rozdiel medzi texturovaným bobom a vrstveným - texturovaný väšinou pridáva, aj keď to nie je na 100%, ale väčšinou sa s tým stretávam že krátky texturovaný bob pridá taký tetkovský výraz - pokiaľ vyslovene nie si mladá žaba 🐸

@biba_18 take by som chcela no neviem teda

bg92
7. aug 2025

Toto co si pridala bude podla mna velmi zostarovat. Skor by som bola za LOB

biba_18
7. aug 2025

@diaszoky toto by mne osobne nepristalo a by ma to stetkovatelo ... ja by som dala ako píše @bg92 - longbob
lenže ja mám 55 😂
krátky bob som nosila vrstvený, takýto hladký som nosila long ...
idem pozrieť či niekde nenájdem fotku ...

marryliese
7. aug 2025

záleží akú máš tvár ale ak chceš zmenu choď do toho, popozeraj si na internete fotky ľudí s podobnými črtami, prípadne daj AI fotku nech ti vytvorí ako by si vyzerala s tým účesom. Za mňa treba experimentovať, sú to len vlasy, ak to bude zlé chvíľu prežiješ kým dorastú

biba_18
7. aug 2025

@marryliese niektoré ženy veľmi prežívajú ak skrátia vlasy ... a ja sa väčšinou kvôli vlasom netrápim - ale veru raz sa mi stalo že som bola veľmi veľmi zle ostrihaná a trvalo dlho kým mi vlasy dorástli aby sa dal urobiť iný strih ...

marryliese
7. aug 2025
@biba_18

@marryliese niektoré ženy veľmi prežívajú ak skrátia vlasy ... a ja sa väčšinou kvôli vlasom netrápim - ale veru raz sa mi stalo že som bola veľmi veľmi zle ostrihaná a trvalo dlho kým mi vlasy dorástli aby sa dal urobiť iný strih ...

@biba_18 ja sa od určitej doby strihám sama podľa youtube, a áno už som párkrát skončila celkom vtipne ale vždy sa to dá zakamuflovať, čelenky, sponky, vrkoč, náhodou sú z toho fajn zážitky 🤣🤣

biba_18
7. aug 2025

@marryliese ten účes o ktorom píšem boli krátke vlasy - bohužiaľ mám na nejakom preukazu tú fotku tak mi to neustále pripomína 😂

wiwi28
7. aug 2025

Ja som z tých ktoré ostrihanie trpko oľutovali. Z veľmi dlhých vlasov som išla najprv na bob po ramená (podľa muža som vyzerala ako moja mam), takže som to nakoniec dotiahla až na ultra krátky pixie strih a tam som to vzdala. Po 8rokoch mám opäť dlhé, dorastené vlasy a prešla ma chuť sa strihať. Môj problém sú jemné, chudé vlasy. Počtom ich je dosť ale sú proste tenké. Pri týchto krátkych strihoch sa vyžaduje aspoň objem a úprava teplom, takže ja som sa takmer každý deň trápila.

anonym_e7e9ae
7. aug 2025

@diaszoky Váž si, že máš krásne dlhé vlasy. Ak ich nemáš zničené, načo strihať. Ani jednej jedinej babe, čo poznám, to nepristalo, keď si dali ošmikať dlhé vlasy. Tie krátke účesy asi vymysleli ženy, ktoré majú slamu na hlave a snažia sa to prezentovať, aké je to super. No za mňa nie. 😃 😃 To by si musela vyzerať ako Sinead OConnor, aby som uznala, že krátke vlasy sú sexi. Zmena imidžu sa dá dosiahnuť aj iným strihom dlhých vlasov, farbou, oblečením a make upom.

mimikarol
7. aug 2025

Ja mám taký ako si pridala foto. Najlepší účes aký som kedy mala. Necítim sa že by som mala mega krátke vlasy. Len v mojom prípade je nevýhoda to, že si ich musím žehliť. Mám ich vlnité a teda neožehlené vyzerajú otrasne. Každý druhý mesiac chodím na podstrihnutie a farbenie.

biba_18
7. aug 2025

@anonym_e7e9ae toto čo píšeš je taká hovadina 🤦‍♀️

iwesska
7. aug 2025

Roky nosim bob. Pre mna najlepsi uces. Zalezi od tvare. Mne sa nic ine nehodi pre moj typ tvare a kvalitu vlasov.

margotka17
7. aug 2025

@diaszoky ja len za seba, mne sa páčia také vlády aj strih, ale nie každému sa hodí. Ja mám husté vlasy, kaderníčka vždy povie, že to sú vlasy na dve hlavy 🫣. A ešte sú mierne vlnité mne by to takto pekne nevyzeralo.

diaszoky
autor
7. aug 2025
@iwesska

Roky nosim bob. Pre mna najlepsi uces. Zalezi od tvare. Mne sa nic ine nehodi pre moj typ tvare a kvalitu vlasov.

@iwesska ja mam vajcovitz slebo srdcovitu nieco medzi plus polo huste vlasy

nevenka
7. aug 2025

@diaszoky ja mam kucerave vlasy a bob je na nich uzasny a skor ma omladzuje. Dlhe vlasy som si davala do copu alebo zopla stipcom a kedze mi po detoch zredli, tak uz ani neboli tak kucerave, no vyzerala som ako jedna pani odkial pochadzam, volali sme ju Mara G. Proste si predstav 60 rocnu zenu, chudu, co pila, s dlhymi vlasmi a ulizane v cope, par vlasov, mastne. A komentovala kazdu otazku, ze co sa neda ostrihat, ze "mojmu Janovi sa to tak paci" 🙂. Ja tento uces odporucam.

monika988
8. aug 2025

Za mňa su ucesy LOB a BOB super ucesy a žena v nich vyzerá stále upravené,
Mávala som dlhe vlasy a uz asi cca 1.5 roka mam BOB a veru som max spokojná
Všetko záleží aj od typu vlasu Ak mas husté rovné úplná pohoda ale ak mas vlnité musíš sa o ten uces o čosi viac starať dozehlovat aby to malo jednoliaty tvar
Niekomu pristanu BOB a LOB s ofinou niekomu na cesticku a niekomu do boku
Véd skus si to doma len tak na necisto pred zrkadlom aká varianta ti viac pristane ,vsak pozopinaj vlasy do toho tvaru a uvidis

weleda123
8. aug 2025

Mám boba s ofinou a nebanujem. Mala som vlasy až pod zadok, keď ma kaderníčka strihala, odstrihla mi viac ako 60cm dlhý cop. Aj ma to omladilo, aj mám pocit, že sa mi kvalita vlasov zlepšila a v najbližších rokoch nemám ani plán sa vracať k dlhým vlasom. A je to bez roboty. Očešiem, zalakujem ofinu a idem. Treba si nájsť kaderníčku, ktorá aj poradí, ktorý štýl sa ti bude najviac hodiť.