Dá sa urobiť pekný účes z vlasov po plecia?

2. jún 2023

Ahojte mamičky . V októbri idem na svadbu kamoške
Ide o to ze mam dlhé vlasy a vždy takto v lete si ich striham zarovno po plecia lebo rozpustené dlhe mi často vadia a davam ich di drdolu. Teraz som na vážkach koli tej svadbe ze ci vydržať a nahat si ich dlhé alebo ci sa ajtak Ostrihať a spravia pekný účes aj z vlasov po plecia ?
Co by ste robili vy ? :D

nika_val
2. jún 2023

Ak chceš nejaky super vypnuty účes (rôzne drdoly, vrkoče a pod) tak nestrihaj
Lebo z vlasov po plecia ti vela účesov nevymyslí kaderníčka

juliet86
2. jún 2023

rob ako ti je dobre. aj zvlasov po plecia sa daju spravit pekne ucesy ak si nie si ista porad sa vopred s kadsrnickou

eeffka
2. jún 2023

Si host nie nevesta, takze netreba ziadne komplikovane ucesy

jaskolka
2. jún 2023

Ak chceš mať nejaké super vycesane vlasy, tak lepšie nechať dlhšie. Ak to nerieš, že "som len hosť nič zvláštne mi netreba" tak aj vlasy po plecia ti kaderníčka upraví, vyfuka a podobne.
Nie vždy je pravidlo, že čím dlhšie vlasy, tým krajší účes. Mne keď robila na svadbu (ako neveste) tak povedala, že najlepšie sa robí s vlasmi tak po lopatky. Ze s kratšími už ťažšie dačo komplikovane vymyslieť a s dlhším náročnejšie kvôli upevneniu, aby hneď nespadol účes, často sú ťažké a treba im dodávať objem viacerými podložkami, veľa spiniek, laku a podobne.

bolarazjedna
2. jún 2023

Ja mávam po plecia - mikado, od zásnub do svadby cca 6 mesiacov som sa nestrihala ale dlhšie ako po plecia som aj tak vlasy nemala a mala som krásny účes, nikto by nepovedal, že mám také krátke. Ak chceš, môžem pohľadať fotky a poslať v správe.