icon

Špirála od Loreal, ktorá je tá naj

lubka2510
Dnes o 20:28

Ahojte ako ste spokojne so špirálami od Loreal??potrebujem taku co sa mi cely den neotlaci pod okom a vydrzi aj letne horucavy.Uvazovala som nad Loreal Panorama alebo Loreal Telescopic .

ivana11155
Dnes o 20:32

@lubka2510 panorama vyborna, telescopic som nemala

anonym_184060
Dnes o 20:36

Fiha, mne sa v zivote ziadna spirala neotlacila po okom. To co si jej davas kilo? 🤣

anonym_15fbd5
Dnes o 20:43
@anonym_184060

Fiha, mne sa v zivote ziadna spirala neotlacila po okom. To co si jej davas kilo? 🤣

@anonym_184060 no tak to sa potom isto nestava, ked tebe sa to nestalo 🤷‍♀️

Bežne sa maskara otláča aj pod okom z viacerých dôvodov - dlhé vrchné mihalnice sa otláčajú a k tomu mastnejšia pleť rozpúšťa maskaru (maz z pokožky), mastný krém pod okom...a nie naozaj si jej nemusíš nanášať kilo.

lubka2510
autor
Dnes o 21:03
@anonym_184060

@anonym_184060 jasne anonym ked sa to Tebe nestalo neznamena ze sa to nemoze stat inym🙈

anonym_267247
Dnes o 21:18

Mne sa kazda jedna otlaci aj nad aj pod 😁 ja som mastná , mne sa este aj obocie potí. Loreal používam fialovú so zlatým vrchom, lepšiu som nemala aj ked ma otlaca, musim pudrovat transparentnym pudrom oko, a vtedy som v suchu cely den.

marca12
Dnes o 21:42

Mne sa kazda jedna otlaca,preto musim pouzivat len vodeodolne. Loreal neviem,ake ma. Ale pouzivam maybeline new york lash sensation. Robi krasne mihalnice

jablkovastrudla
Dnes o 22:02
@marca12

Mne sa kazda jedna otlaca,preto musim pouzivat len vodeodolne. Loreal neviem,ake ma. Ale pouzivam maybeline new york lash sensation. Robi krasne mihalnice

Telescopic je vyborna, tu druhu som nemala.
@marca12 moja naj je sky high, bezne sa ma zeny pytaju ci mam umele mihalnice. Naozaj robi velmi pekne riasy