Špirála od Loreal, ktorá je tá naj
Ahojte ako ste spokojne so špirálami od Loreal??potrebujem taku co sa mi cely den neotlaci pod okom a vydrzi aj letne horucavy.Uvazovala som nad Loreal Panorama alebo Loreal Telescopic .
Fiha, mne sa v zivote ziadna spirala neotlacila po okom. To co si jej davas kilo? 🤣
Fiha, mne sa v zivote ziadna spirala neotlacila po okom. To co si jej davas kilo? 🤣
@anonym_184060 no tak to sa potom isto nestava, ked tebe sa to nestalo 🤷♀️
Bežne sa maskara otláča aj pod okom z viacerých dôvodov - dlhé vrchné mihalnice sa otláčajú a k tomu mastnejšia pleť rozpúšťa maskaru (maz z pokožky), mastný krém pod okom...a nie naozaj si jej nemusíš nanášať kilo.
@anonym_184060 jasne anonym ked sa to Tebe nestalo neznamena ze sa to nemoze stat inym🙈
Mne sa kazda jedna otlaci aj nad aj pod 😁 ja som mastná , mne sa este aj obocie potí. Loreal používam fialovú so zlatým vrchom, lepšiu som nemala aj ked ma otlaca, musim pudrovat transparentnym pudrom oko, a vtedy som v suchu cely den.
Mne sa kazda jedna otlaca,preto musim pouzivat len vodeodolne. Loreal neviem,ake ma. Ale pouzivam maybeline new york lash sensation. Robi krasne mihalnice
Mne sa kazda jedna otlaca,preto musim pouzivat len vodeodolne. Loreal neviem,ake ma. Ale pouzivam maybeline new york lash sensation. Robi krasne mihalnice
Telescopic je vyborna, tu druhu som nemala.
@marca12 moja naj je sky high, bezne sa ma zeny pytaju ci mam umele mihalnice. Naozaj robi velmi pekne riasy

@lubka2510 panorama vyborna, telescopic som nemala