Správny výber kefy na dlhé vlasy
Prosím vás, môžu niektoré kefy hrebene výslovne poškodzovať dlhé vlasy? Mate nejaký tip na kefu? Ďakujem
Ja mam roky rokuce tangle teezer a som spokojna...mala som aj z dm nejake kefy s tymi stetinkami, ale strasne rychlo sa opotrebovali 😊
Tangle teezer je top 😊
Mám tuto, je skvelá https://www.hebe.com/sk/olivia-garden-kefa-na-v...
Mám i inu
Od tej značky ale tento typ je naj. Aj dcera si s nou necha cesat vlasy. Človek si povie, kefa ako kefa ale tato je top
jasne že zlý hrebeň alebo kefa môže poškodiť vlasy. napíš akú máš kvalitu vlasov… olivia garden, wet brush, tangle teezer, denman… všetko kefy na rozčesávanie…
Tiež mám tu dmkovu je super
Chceš tangle teezer.
@akika722 dcerka mala tangle teezer dlho uz sa optrebovala teraz sme kupili pred 2mesiacmi tu z dm je fajn. Ma 8 a vlasy do pol zadku. Pekne jej rozcese konce ak sa zauzlia
@slavomira236 mam aj teezer 2ks,nemám ich veľmi rada
Vlasy mam pod zadok
Tiež sa prikláňam k tangle teezer, pre mňa objavenie Ameriky, keď som si ho kúpila 😁
ja som poskúšala aj ten slávny tangle teezer,kdejaké kefy šetrné k dlhým vlasom.Pretože ja mám vlasy po zadok.Ale žiadny iný ako obyčajný hrebeň mi to nerozčeše tak dobre.Kefy sa môžu schovať🙂mám obyčajný plastový hrebeň a žijem. No a vlasy zdravé,normálne.Používam obyčajné hrebene už x rokov a neškodia mi
ja som si už pred rokmi kúpila kefu z diviačich štetín a nedám na ňu dopustiť -slúži perfektne doteraz. dcéra ma dlhé vlasy a mala hrebeň na rozcesavanie dlhých vlasov ale dosť ju to bolelo tak som jej tiež kúpila kefu z diviacich štetín-bohužiaľ je menšia a drahšia ako bola ta moja ale je perfektná.
@jvasenka ja tiež. je drahá ale suprová. už ju mám pár rokov a stále ako nová. vlasy lesklé, dobre rozčesáva https://www.prirodnyraj.sk/p/760/kefa-na-vlasy-...
Mne napríklad Tangle Teezer vyhovuje LEN na vlhké vlasy. Ale na klasické rozčesávanie mi absolútne nevyhovuje (mam po pás vlasy, husté ale veľmi jemné - a príde mi, že práve na tie jemné nie je TT ideálny)
Vyhovuje mi kefa z prvého komentára a diviačie kefy
pre mna je kazda kefa zla kefa... Huste vlasy, potrebujem hreben

Za mňa je táto top
A to mam doma toľko hrebeňov/kief ako cele Dmko🤦♀️