Starostlivosť o pleť po 30tke
Krása po 30-ke - ja rano veru nič so sebou nerobim.Len make up. Večer odličenie a pod oči čosi proti vraskam. Asi je to malo. Co vy?
V prvom rade, kazda mame inu plet takze to, co vyhovuje mne, nemusi vyhovovat tebe ☺️. Treba povyskusat a uvidis, co tvoja pokozka potrebuje.
Mam pomaly 32 a napr. ja pouzivam 2x denne cistiaci gel (rano, ked sa zobudim a vecer pred spankom), po gely este pouzivam rovnako 2x denne ruzovu vodu ako tonikum, nasledne denny krem s C-ckom a SPF50. Vecer namiesto denneho kremu nanasam nocny krem pred spankom. Okrem toho 2-3x do tyzdna retinol (na problemove partie) a rovnako marocky il pre hlbove cistenie mojich ciernych bodiek 😁.
Takyto skin care som si nastavila tiez cca. v 30-tke, ked som uz zacala badat nejake prve zacinajuce vrasky na cele a pri ociach. Okrem toho je velmi dolezita pestra a vyvazena strava a pohyb, ktory podla mna prospieva pleti este viacej, ako akekolvek pripravky 👍.
Ja tiež nič nerobím a mám strašne mlado vyzerajúcu pokožku. Skôr z tých početných krémov starne pleť rýchlejšie
@nikpa lebo vidím akú škaredú pleť majú tí, ktorí stále majú omietku a používajú kopec kremov
@sisska96 Odkedy som zmenila stravu, pravidelne zaradila pohyb a nasadila vhodnu skin care rutinu, tak mam ukazkovu plet...ak pouzivas kvalitnu kozmetiku, tak spravnou hydrataciou si naozaj nevies uskodit, iba prilepsit 🥴 (a to teraz nehovorim o make up-e, ktory ja napr. pouzivam naozaj minimalne).
@sisska96 chcela by som vidiet tuto vedecku studiu 😂😂
@gladys_07 tak ale to by nebola tema o starostlivosti o pleť aby nedošla nejaká jednoduchšia sem všetkým oznámiť ze ona nič nepoužíva lebo to nepotrebuje. Bonusové body za dodatok ze vyzerá lepšie ako všetky tie hnusne ženské ktoré niečo používajú.
A aký máš typ pleti? Nejaké vrásky, pigmentové škvrny, akné? To je dosť podstatné. Inak najhlavnejšia je hydratácia - kyselina hyalurónová - sérum, krém

no hlavne teda na to SPF 50 by si mala dbat, ja uz som sa poucila 🙏