Ste spokojné so svojím výzorom?

29. máj 2023

Ste spokojné so svojím výzorom? Ak áno - bolo to tak vždy? Ak by ste mali možnosť zadarmo postúpiť plastickú operáciu urobili by ste to?
Ak nie ste, tak prečo?

danica2711
29. máj 2023

a ty?

dadis
29. máj 2023

Toto je u zien taky paradox, kym su mlade a vyzeraju krasne, tak maju plnu hlavu komplexov a nespokojnosti a cim su starsie a objektivne vyzeraju horsie, tym viac su so svojim vzhladom stotoznene a spokojne 😁🤷‍♀️..sama som prikladom mam zatial 42 a zatial to sedi. Nedala by som si ziadnu plasticku upravu, ani len botox a vyplne. Ale zase farbim si vlasy (sediny), depilujem sa., mame-up - takze zase uplne prirodzena nie som, aby som bola uprimna.

zmrzlinka2021
29. máj 2023

Ja som spokojná. Možno niekto by sa aj uskrnul, ja sa vnímam ako pekná žena

divokykonik
29. máj 2023

A tak ja som sama so sebou okej, nikdy by som nepodstúpila plastiku, ani by som si nedala napichať pery napríklad. Mne je dobre takto, dokonca sa už ani nejak extra nemaľujem, celkom sa smejem na tom, ako som vyzerala, keď som sa veľa maľovala 😀.

ivik4
29. máj 2023

Do nejakych 18tich som vyzerala fakt desne a potom kazdym rokom to bolo lepsie a lepsie . Som spoko

autor
29. máj 2023

@ivik4 ja presne tak isto... To 18-19 škaredé kacatko, teraz som spokojná

jesenzima
29. máj 2023

Som spokojná so svojím výzorom, na plastiku by som nesla ani zadarmo ...

autor
29. máj 2023

@danica2711 áno ja som. Nemenila by som nič. Samozrejme raz za 2 mesiace keď ma chytia depky tak mám všelijaké myšlienky, ale to je asi normálne. Celkovo som spokojná

lelelienka
29. máj 2023

Ano som, rozhodne natolko, ze by som nikdy, ani zadarmo, nepodstupila zbytocny zakrok z rozmaru. V zivote mam ine hodnoty ako upraveny umely vyzor. Nebolo to tak vzdy, ako teenagerka som bola dost nespokojna s akne a bola som skor taka nenapadna siva myska, dnes podla mna vyzeram ovela lepsie aj sebavedomejsie ako vtedy (ale nemyslim tym zase ziadny extrem, ze by som sa nosila ako pav).

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nevenka
29. máj 2023

Ja sa priznam, ze keby som mala financie a odvahu (lebo dobrovolne pod noz a do narkozy ee), tak by som si dala spravit nos, podbradok, mam ho odjakziva takyyyy, no povedzme, ze neesteticky, a vekom sa to zhorsuje...ocne viecka a prsia - zmensenie. Tieto 2 veci asi raz podstupim. Tie ocne viecka mam tiez stale take povisnute, a vek 40+ to uz nevylepsi...No a vrasky beriem tak prirodzene. Vacsinu casu sa ani nemalujem, vlasy su nemusim farbit, nemam este ani 1 sedivy vlas.
A keby sa dalo, tak by som chcela narast o 10 cm aspon, ale to nejde 😅🤣

derdia
29. máj 2023

Ja ano. Konecne v 35tich rokoch.
Ale tak mam 170 cm a 60 kg. Mozno aj preto. Plus sa pacim sama sebe, aj ked vyzeram rovnako, alebo trosku inak ako v 15tke..
Ale dusevne sa mam konecne rada❤️

leuska0910
29. máj 2023

Ano, odstranila by som moj faldik raz a navzdy a odsala tuk😁

diewcatqoo
29. máj 2023

Ja mam druhu bradu, mala som ju vzdy, ci som vazila 45 kil alebo 55 kil. Inak som stihla, ale ten podbradok je stale, je to asi genetikou. Takze ak by som mala moznost ist zdarma na plastiku, nechala by som si spravit tu bradu. Inak som spokojna, resp. zmierena sama so sebou.

wiw8
29. máj 2023

Za tie roky som si uz na seba zvykla 😀 Nehovorim, ze by nebolo co vylepsovat, ale nejak ma to nelaka.

lauriik
29. máj 2023

Nebola som vzdy spokojna ale teraz celkom som. Az pokial mi niekto nehodi nejaku poznamku na to, ze mam velky zadok 🤣
Ked som mala 20 rokov tak som bola krasna, postavicka tip top a spokojna som nebola vobec. Teraz mam nejake to kg na vyse, prsia ovisnute po kojeni ale som ovela spokojnejsia ako kedysik ☺️
Na plastiku by som nesla ani keby mi to niekto zaplati. Bojim sa narkozy aj bolesti. A na vyplne tiez hovorim zatial nie.

h2
29. máj 2023

Nie som natoľko nespokojná, aby som išla na plastiku. Ale, samozrejme, mohlo by to byť aj lepšie, vek sa začína hlásiť... 😒

hankab
29. máj 2023

Som spokojna tak na 90%. Chceli by to zhodit 5-6 kg, vratit sa spat do formy, v ktorej som bola dlhe roky. Ale inak ano, som spokojna. Jedina uprava, ktoru podstupujem je tetovanie obocia kazde 3 roky. A este by som prijala take aj na mihalnice, aby som si nemusela patlat kazde rano spiralu 🙈 umelace su otrasne a farbenie vydrzi 2-3 dni

euka210
29. máj 2023

Kraska nie som, taka normalna, ale som spokojna, manzel tiez, tak preco by som mala mat komplexy. Na plastiku by som ani zadarmo nesla.

0silvia0
29. máj 2023

Presne, ako je napisane. Ako mlada som bola so svojim vyzorom maximalne nespokojna. Pred tyzdnom si moja 19rocna dcera pozerala nase svadobne fotky a ze jeeej aka si tu bola pekna, rozposlala kamoskam s ze jej aka krasna s peknym nosom. Ja ze coze? Ja? Nikdy som sa pekne nevnimala. Teraz sa tiez za peknu nepovazujem, skor za sympaticku, ale neriesim.

babulkomale
29. máj 2023

Spokojna so vsetkym nie, ale zmierena ano - s vecami co nejdu zmenit. Staram sa o seba, takze co ovplyvnit viem, mam poriesene.
Plastiky - kedysi som uvazovala ze nieco ano, teraz ked vidim okolo seba zeny po zakrokoch, kamosky co maju problemy s implantatmi, zle im sadli vyplne, alebo Zdenku Studenkovu ked vidim hrat, tak v ziadnom pripade nie. Chcem starnut normalne.
( Zdenku neodsudzujem, zivi sa tvarou, chapem to a akceptujem, ale pre mna to nie je).
Takze teraz plastiku ani zadarmo a ani keby zaplatili mne.

komplikovana
29. máj 2023

ja spokojna som, len uz badam, ze mi vekom pada tvar dole 😀 ale na plastiku sa nechystam. Ak by bolo nutne, tak maximalne korekciu padnutych viecok casom.
Ooo a chcela by som hustejsie vlasy 😀 inac to celkom ujde.

zuzulkika
29. máj 2023

Baby ,presne ako píšete... včera som pozerala fotky ,keď boli deti malé a vravím si ,že aká kocka som bola🤣...aj dcéra mi vravela,že som sa aj pekne obliekala🙈🙂

jaskolka
29. máj 2023

Áno, som. A nie, nepodstúpila by som.
Samozrejme, ze už vyzerám inak v 40 po dvoch deťoch, ako v 20 bez detí. Ale nemám z toho komplexy ani som nikdy neriešila, že po deťoch to už je iné...

mimikarol
29. máj 2023

Ja som spokojná. Vždy som mala zdravé sebavedomie, som si vedomá svojich nedostatkov ale som zo sebou zmierená a vyrovnaná. Na plastiku by som asi nešla ale rada by som si dala pichnúť injekciu po ktorej môžem jesť čo a koľko chcem a nikdy nepriberiem. To by som brala okamžite 😅

kik2022
29. máj 2023

Som so sebou spokojná. Samozrejme viem o svojich nedostatkoch, ale naučila som sa mať rada aj svoje chybičky krásy. Napr. mám trochu väčší nos, ale keď si to porovnám s niektorými ženami po plastickej operácii, tak si uvedomím, že stále lepšie môj prirodzene väčší, ako ich umelý miniatúrny. A ešte by som chcela mať hustejšie vlasy, ale žiaľ genetika nepustí.

jana_eyre_2
29. máj 2023

Neviem či som spokojná, skôr zmierená 😅 kedysi ma to asi viac mrzelo, že nie som krásavica, dnes ma to už moc netankuje.. na plastiku by som určite nešla, lebo by som mala pocit že vymodelovana časť nie je moja.. ale pozerala som že existuje nejaká procedúra kde sa dajú pekne prirodzene rozšíriť pery, to by som možno skúsila, len troška zväčšiť hornú peru (bohužiaľ čím som staršia, tým viac mám dojem že som zdedila po mojej starej mame prísne pery) to je také maximum.. ale keďže ja som zabidlivy človek, tak kým sa ja na také čosi odhodlam....

marca12
29. máj 2023

Ja by som nesla na plastiku ani keby co bolo. Bala by som sa,ze ma doriadia a celkovo zeny po plastike nevyzeraju dobre. Mala korekcia trebars viecok,to este ano,ale nejake rozsiahle rekonstrukcie tvare,to by som nesla. Som spokojna so sebou. Mam krasne velke oci a pery,co viac si mozem priat. Keby zmizlo par dost viditelnych vrasok,nenahnevala by som sa. Ale mam so sebou dohodu,ze budem starnut s graciou a nie sa zhovadovat

milanemila
29. máj 2023

Myslim, ze ziadna zena nikdy nebude 100% sosebou spokojna :D
Co sa tyka plastickych operacii, tak ano ked dokojim aj druhe dietatko, tak si pojdem dat spravit prsia a uvidim ako vtedy bude na tom moja koza na bruchu, tak mozno aj to. Botox je tiez ok.
Plasticka chirurgia a rozne esteticke zakroky su dobry sluha, ale zly pan. Ak sa to prezenie je to des, ale to je v konencnom dosledku tiez vec vkusu.

mane01
29. máj 2023

Jasne! Viem, nie som BB, ale som spokojna a citim sa atraktivna.. ale k tomu mi pomaha aj moj muz, lebo aj po rokoch mi vie povedat kompliment a davat mi pocit, ze som sexy.