Ste spokojné so svojím výzorom?
Ste spokojné so svojím výzorom? Ak áno - bolo to tak vždy? Ak by ste mali možnosť zadarmo postúpiť plastickú operáciu urobili by ste to?
Ak nie ste, tak prečo?
Ahoj @autorka
Ja sama so sebou spokojna som, lebo kazdy sme nejaky, a to, co si na ludoch vsimam je ich spravanie.
Druha vec je ta, ze ludia vedia byt zli a vedia si vzdy nieco najst na druhom a vysmievat sa mu nielen v detstve ale aj v dospelosti. Pracovala som na sebe, aby som to vedela spracovat, az kym mi nedoslo, ze to nie som ja, co ma problem s vyzorom ale ostatni, ktori su v prvom rade tiez nedokonali, no zvysuju si sebavedomie podkopavanim sebavedomia ostatnych.
A tak som prisla na to, ze ja sa mam vlastne rada taka, aka som 🙂
Ano,som velmi spokojna. Nie,plastikou si nepotrebujem zvysovat sebavedomie. Vazim si,ze moje telo je ako tak zdrave,rypat donho len kvoli vzhladu pre mna nie je cesta.
@komplikovana joj a na vlasy som zabudla...mam 4 deti, 40 rokov a hypertyreozu, takze uz si nepomozem s tymi vlasmi, ale aku hrivu som ja kedysi mala. A tak som ju neznasala. Co by som dnes dala za to. Ked vidim dcerku, ako sa zlosti na tie kucerace vlasy, tak mi je az luto...

Som spokojná,na svoj vek po 2 porodoch mam o 10 kíl menej,ako ked som mala na strednej škole.. až na tych pár vrások,ktore vekom pribúdajú.. keď sa porovnám,vidim ako niektore mladé dievčatá vyzerajú,nestaraju sa o seba,tak mi to malinko sebavedomie dvihne..na plastiku by som nešla ani keby mi chceli priplatiť 🙂