Strih vlasov po štyridsiatke: Ako na to?
Ahojte, žienky 40 plus no ako vlásky.
Ešte stále nosíte dlhé vlasy ako za mlada? Ja som nejaká nespokojná, vlasy už nemám také husté a hladké aj keď sa o ne starám, mozno vplyvom hormonov. Dĺžku mam do pol pŕs, je pravda ze sa mi akokeby plazia po bunde/ obleceni. Kaderníčka mi radi strih max. po plecia, má nazor ze ženám po 40 tke už dlhé vlasy nejdu, zužuju tvar co berie pleti objem a tým pridava vek, celkovo predlžujú tvar pri vysokom čelé ( moj pripad )a tym padom opticky tvar pada smerom nadol.
Poradíte?
@linduska86 co sa rehoces. Keď k nej chodí, pozná jej kvalitu vidí jej vlasy. Tak jasne, že skôr bude dôverovať jej, ako niekomu ako ty. Ženy vy ste fakt otrasné. Keď má mama krásne vlasy nech ma aj po zem. Zrejme to nie je prípad autorky. Ale musí ich mat dlhé. Lebo veď na koníkovi povedali....
@1fifinka1 ale ved poradit jej moze- , ale rozhodnut sa musi sama... mne by sa napr. nepacilo keby mi toto kadernicka povedala, ze zeny po 40 tke nosia kratke vlasy,, to kolko ma ta kadernicka rokov 150? ved moze ich mat kratke.. ale ked ma dlhe vlasy tak sa s nimi da pracovat.. je na trhu milion pripravkoch ci prirodnych ci kozmetických.. si precitaj ten povodny prispevok... mna toto zarazilo ako moze jedna kadernicka bagetelizovat vsetky zeny po 40 tke 😀 amen.
@1fifinka1 nezvyknem reagovat na komenty, ale ty si to citala poriadne ? Kadernicka nepovedala ze vyslovene pre nu je vhodny kratky strih lebo ma vlasy napriklad riedke,bez zivota atd.
Kadernicka jej povedala ze vseobecne vsetkym zenam od 40dlhsie vlasy nejdu. Obdije 40 a radsej šmyknut.
To je akoby mne povie ze svetle vlasy prirodzene odmladzuju, cierne zostaruju . Tak si dam blond a budem dobrovolne vyzerat ako krava lebo ona to vseobecne povedala ale mne by to vobec neslo?
@1fifinka1 no nam, co nosime po styridsiatke dlhe vlasy sa nepacia taketo nazory kadernicok, ze po styridsiatke treba automaticky kratit vlasy. Len kvoli veku, kvoli kvalite a diagnozam to je samozrejme pochopitelne.
Ja by som do kratkych nesla, lebo by som sa v nich necitila dobre, na kratke nemam xicht a mam pridlhy krk. Jednoducho kazda to mame a vnimame inak.
@fadama super to máš, napíš koľko ti to vydrzalo
@minenkak Karen je prototyp hastevirej zeny v strednych rokoch - je o tom dost memes 🙂, zhodou okolnosti ma urceny uces.. Karen (slang) https://g.co/kgs/CM3sBX https://www.bbc.com/news/world-53588201.amp
@minenkak aj tu je vysvetlenie https://www.dictionary.com/e/slang/karen/
@0silvia0 tie dlhé máte nádherne …. Wau
@sarinka123 dakujem😍
@linduska86 v 60 dlhé vlasy, no to ma podrz
@xckaretxxx a čo je na tom ? Pozn pani ,ktorá má. V 80 tie dlhé vlasy ...ti a nechaj žiť lepšie akoby mala blvyzerat ako z boží vule kráľ ...alebo ako každá žena čo sa vydá na krátko a keď priberú vyzerajú ako chlapi s cickami
@xckaretxxx ja tiez poznam zenu, ma par mesiacov do dochodku a ma prenadherne huste vlasy. Ale nechodi ako vila Amalka, ale nosi vlasy zapletene do hrubeho vrkoca a sekne jej to. Nerozumiem tomu, preco by sa kazda starsia zena musela zostrihat kvoli veku. A nerozumiem preco to musi niekto vobec riesit, ved kazda sa citi dobre v niecom inom a kazdej sekne nieco ine. Ja by som si zasa nikdy nevedela na sebe predstavit kratky strih a nebodaj nejaky melir do toho ako sa to pred par rokmi nosilo. Kratky zostrih tiez sekne malokomu, treba do toho zaujimavu tvar.
Mne napeijlad dlhe vlasy pristanu, no mam ich velmi jemne, cize akonahle dorastu do dlzky podxrameba, vyzeram jak vodnik.
@snowflakenel napeijlad? podxrameba?
@mirage napriklad, pod ramena. Sory, neviem riadne pisat z mobilu, som zvyknuta na prstoklad na tablete
@minenkak Zdravím, aj ja nad tým rozmýšľam len mam kratšie vlasy..ze si nechám nárast. Len by ma zaujímalo pokiaľ ste ochotná mi poradiť ako sú zo zadu vlasy strihane? Mate istú časť vyholenu?
@luciaklackova mám vyholené boky a vzadu
@minenkak ďakujem krásne

@zuzana76 tak rednutie vlasov je bezna vec najma pred menopauzou, ktora moze trvat aj 10 rokov. Tam treba pridat oleje ktore si vmasirujes do pokozky, sampony nato urcene a vyzivu z vnutra. Hormony si proste robia svoje.