icon

Je tento skort vhodný pre ženy po štyridsiatke?

Dnes o 11:24

Páči sa mi tento skort, sú to šortky so sukňou. Mám dlhé nohy a táto dĺžka ich ešte predlžuje a zužuje, ale mám trošku dilemu, keďže mám cez 40 rokov, či je to vhodné.
Možno v zime s hrubými pančuchami?

Strana
z6
anonym_ca8a0d
Dnes o 11:26

Mám 40r, som vydatá žena, matka, pracujem na mng pozícii. Nedala by som si takú sukňu, toto som nosila, keď som mala 16-18r. Nosím sukne tesne nad kolená, alebo tesne pod kolená, kľudne púzdrové, kožené, saténové. Tiež mám dlhé a štíhle nohy, a ploché brucho. Ale nedala by som si to už.

anonym_a69087
Dnes o 11:30

Aha a koho chces ohurit?To sa nosilo tak pred 20 r

sashabb
Dnes o 11:34

No veru, 40-tka na krku, treba sa ísť už zahrabať 🙈
Ale prosím ťa, vôbec nerieš nejaký vek. Kúp a nos čo sa ti páči a čo ti sedí. To, že by si to jedna neobliekla neznamená, že ďalších 10 by to s radosťou nenosilo.
Obyčajná klasická riflová sukňa, nevidím v nej žiadny problém.

anonym_6558c3
Dnes o 11:34

@anonym_autor nedala by som si to ani v 23. Ale len z toho dôvodu že sa mi to nepáči

biba_18
Dnes o 11:36

nikdy som také krátke mini nenosila, aj keď som bola mladá a štíhla, takým sukniam ani nerozumiem 😒 mne to príde divné, rovnako ako veľké výstrihy...
ale poviem ti ako to vnímam: nech si každý nosí čo sa mu páči prípadne v čom sa cíti dobre, pokiaľ je oblečený primerane situácii ...
takže ak sa ti to páči - a nezoberieš si to do práce v banke alebo na pohreb susedovej mamy - kúp si to napriek všetkému, čo tu budeš čítať ...

luciaruz
Dnes o 11:37

Toto je krátke až moc. Maximalne nevhodné. A to som neni prudérny človek. Žena v rokoch v takejto sukni mi pride ako absolútna zúfalka, ktorá je na love 😆

anonym_149980
Dnes o 11:37

Bežne nosím takéto kratučké kraťasy, sukne, šaty. Mám dlhé a pekné nohy. A 45 rokov. Budem sa takto obliekať, kým sa to mne bude páčiť. A nie cudzím ľuďom.

anonym_149980
Dnes o 11:38
@luciaruz

Toto je krátke až moc. Maximalne nevhodné. A to som neni prudérny človek. Žena v rokoch v takejto sukni mi pride ako absolútna zúfalka, ktorá je na love 😆

@luciaruz Ty nečítaš? Sú to kraťasy.

biba_18
Dnes o 11:38
@anonym_149980

@luciaruz Ty nečítaš? Sú to kraťasy.

@anonym_149980 aký je medzi tým rozdiel? proste sú krátke ...

wolf_
Dnes o 11:43

Páči sa ti to? Páči. Kúp, nos a nerieš 🙂 Vážne. (A kľudne aj inak ako s pančuchami v zime 🙂 )

januska12323
Dnes o 11:44

Nerieš vek ale ako v tom vyzeráš a či sa cítiš dobre. Ja si nemyslím, že sa žena po 40 má obliekať ako babka.

autor
Dnes o 11:46
@biba_18

@anonym_149980 aký je medzi tým rozdiel? proste sú krátke ...

@biba_18 netrčí z toho zadok, preto súťaž tie krátke nohavice

biba_18
@januska12323

Nerieš vek ale ako v tom vyzeráš a či sa cítiš dobre. Ja si nemyslím, že sa žena po 40 má obliekať ako babka.

@januska12323 ale to že niekto nenosí krátku sukňu neznamená že sa oblieka ako babka 😒

biba_18
@anonym_autor

@biba_18 netrčí z toho zadok, preto súťaž tie krátke nohavice

@anonym_autor ojoj, videla som zadok trčať aj z kraťasov 😂
ale predpokladám že máš postavu jablčko, teda žiaden zadok, tak tu to nehrozí, no ...

anonym_f4b44c
Dnes o 11:47

toto je z kategorie chcela stara mladou byt natrhla si pritom ...

za mna sa to nehodi takato dlzk tesne pod zadok je pre nastrocne

skus dlzku nad kolena

autor
Dnes o 11:47
@anonym_a69087

Aha a koho chces ohurit?To sa nosilo tak pred 20 r

@anonym_a69087 nechcem nikoho ohúriť. Páči sa mi to.

autor
Dnes o 11:48
@anonym_f4b44c

skus dlzku nad kolena

@anonym_f4b44c nad kolená? Pre mňa úplne nevhodná dĺžka, ktorá mi pridáva kilá a skracuje nohy.

autor
Dnes o 11:49
@biba_18

@anonym_autor ojoj, videla som zadok trčať aj z kraťasov 😂
ale predpokladám že máš postavu jablčko, teda žiaden zadok, tak tu to nehrozí, no ...

@biba_18 skôr hruška alebo presypacky. Širšie boky, dlhé nohy, zadok primerane tým bokom

martinka13
Dnes o 11:50

Mne sa to páči. Len ozaj musí byt 100% postavička a samozrejme príležitosť. Do práce by som si to v 40-tke neobliekla.

biba_18
@anonym_autor

@biba_18 skôr hruška alebo presypacky. Širšie boky, dlhé nohy, zadok primerane tým bokom

@anonym_autor ešte som nestretla hrušku s nohami do takej sukne, ale nehádam sa ...

anonym_c05c9f

@anonym_autor sice som o dost mladsia citila by som sa vulgarne. Take lacné neviem

anonym_ac3366
Dnes o 11:51

Budeš pôsobiť ako lacná ….toto ju sukňa pre slečny o polovicu mladšie ako si Ty

rachel36a

Pokiaľ si stihla tak úplne v pohode...normálna riflova sukňa....moja suseda ma 49 a bezne nosi krátku riflovu sukňu...par cm dlhsiu

autor
@wolf_

Páči sa ti to? Páči. Kúp, nos a nerieš 🙂 Vážne. (A kľudne aj inak ako s pančuchami v zime 🙂 )

@wolf_ neviem, či bez tých pančúch naberiem odvahu. Taký podobný skort mám, ale vzadu sú to normálne krátke nohavice. Toto sa mi páči, že to celé vyzerá ako sukňa

anonym_149980
Dnes o 11:52
@anonym_f4b44c

skus dlzku nad kolena

@anonym_f4b44c Nechápeš, že sú to kraťasy?

anonym_149980
Dnes o 11:52
@anonym_ac3366

Budeš pôsobiť ako lacná ….toto ju sukňa pre slečny o polovicu mladšie ako si Ty

@anonym_ac3366 Sú to kraťasy

motylik2559
Dnes o 11:53

@anonym_autor Ahoj, podla mna si to kludne mozes obliect, ked sa ti to paci aj ked mas 40. Co koho do toho. Nechcem byt zla, ale x krat som videla mlade zeny naozaj velmi obezne a dali si kratase tesne pod zadok, obtiahnute a k tomu top pod prsia a idu si ako keby nic, pritom velke sadlo vykysa z kazdej strany. Nesudim ani tie, aj ked to nevyzera moc esteticky. Kazdy nech si da co chce a v com sa citi dobre. Navyse ty mas dlhe stihle nohy, tak tam nemas uz vobec co pokazit🙂 Nechapem niektore, ktore si myslia,ze zena v 40 uz by mala nosit asi nejake habity od kolien dole kvoli tomu. Poznala som jednu pani z vedlajsieho vchodu, ktora si dala v 70 kratase asi do pol stehien, co sa mala skvarit v tom upeku? Dobre robila, ze ich nosila! Takze autorka smelo do toho a kludne si ju kup/daj🙂

autor
Dnes o 11:53
@biba_18

@anonym_autor ešte som nestretla hrušku s nohami do takej sukne, ale nehádam sa ...

@biba_18 ja tým typom až tak nerozumiem. Skrátka malé prsia, širšie boky a dlhé nohy...

ivik4
Dnes o 11:56

Kludne si daj

anonym_747f71
Dnes o 11:56

@anonym_autor zena aj muz by si mali vzdy zachovat nejaku uroven aj v obliekani, nie vzdy sa to deje a niekto proste zostane na strednej skole aj ked ma 30, 40, 50.... potom je to casto smiesne ked sa taky prerasteny pubertak castejsie pubertacka "nahodi". Vacsinou to potom ide ruka v ruke s trapnymi komplimentami pre 40+ "vyzerate s dcerou ako sestry".
Ale kazdeho vec ako chce posobit.

Strana
z6