Je tento skort vhodný pre ženy po štyridsiatke?
Páči sa mi tento skort, sú to šortky so sukňou. Mám dlhé nohy a táto dĺžka ich ešte predlžuje a zužuje, ale mám trošku dilemu, keďže mám cez 40 rokov, či je to vhodné.
Možno v zime s hrubými pančuchami?
Aha a koho chces ohurit?To sa nosilo tak pred 20 r
No veru, 40-tka na krku, treba sa ísť už zahrabať 🙈
Ale prosím ťa, vôbec nerieš nejaký vek. Kúp a nos čo sa ti páči a čo ti sedí. To, že by si to jedna neobliekla neznamená, že ďalších 10 by to s radosťou nenosilo.
Obyčajná klasická riflová sukňa, nevidím v nej žiadny problém.
@anonym_autor nedala by som si to ani v 23. Ale len z toho dôvodu že sa mi to nepáči
nikdy som také krátke mini nenosila, aj keď som bola mladá a štíhla, takým sukniam ani nerozumiem 😒 mne to príde divné, rovnako ako veľké výstrihy...
ale poviem ti ako to vnímam: nech si každý nosí čo sa mu páči prípadne v čom sa cíti dobre, pokiaľ je oblečený primerane situácii ...
takže ak sa ti to páči - a nezoberieš si to do práce v banke alebo na pohreb susedovej mamy - kúp si to napriek všetkému, čo tu budeš čítať ...
Toto je krátke až moc. Maximalne nevhodné. A to som neni prudérny človek. Žena v rokoch v takejto sukni mi pride ako absolútna zúfalka, ktorá je na love 😆
Bežne nosím takéto kratučké kraťasy, sukne, šaty. Mám dlhé a pekné nohy. A 45 rokov. Budem sa takto obliekať, kým sa to mne bude páčiť. A nie cudzím ľuďom.
Toto je krátke až moc. Maximalne nevhodné. A to som neni prudérny človek. Žena v rokoch v takejto sukni mi pride ako absolútna zúfalka, ktorá je na love 😆
@luciaruz Ty nečítaš? Sú to kraťasy.
Páči sa ti to? Páči. Kúp, nos a nerieš 🙂 Vážne. (A kľudne aj inak ako s pančuchami v zime 🙂 )
Nerieš vek ale ako v tom vyzeráš a či sa cítiš dobre. Ja si nemyslím, že sa žena po 40 má obliekať ako babka.
@anonym_149980 aký je medzi tým rozdiel? proste sú krátke ...
@biba_18 netrčí z toho zadok, preto súťaž tie krátke nohavice
Nerieš vek ale ako v tom vyzeráš a či sa cítiš dobre. Ja si nemyslím, že sa žena po 40 má obliekať ako babka.
@januska12323 ale to že niekto nenosí krátku sukňu neznamená že sa oblieka ako babka 😒
toto je z kategorie chcela stara mladou byt natrhla si pritom ...
za mna sa to nehodi takato dlzk tesne pod zadok je pre nastrocne
skus dlzku nad kolena
Aha a koho chces ohurit?To sa nosilo tak pred 20 r
@anonym_a69087 nechcem nikoho ohúriť. Páči sa mi to.
skus dlzku nad kolena
@anonym_f4b44c nad kolená? Pre mňa úplne nevhodná dĺžka, ktorá mi pridáva kilá a skracuje nohy.
@anonym_autor ojoj, videla som zadok trčať aj z kraťasov 😂
ale predpokladám že máš postavu jablčko, teda žiaden zadok, tak tu to nehrozí, no ...
@biba_18 skôr hruška alebo presypacky. Širšie boky, dlhé nohy, zadok primerane tým bokom
Mne sa to páči. Len ozaj musí byt 100% postavička a samozrejme príležitosť. Do práce by som si to v 40-tke neobliekla.
@anonym_autor sice som o dost mladsia citila by som sa vulgarne. Take lacné neviem
Budeš pôsobiť ako lacná ….toto ju sukňa pre slečny o polovicu mladšie ako si Ty
Pokiaľ si stihla tak úplne v pohode...normálna riflova sukňa....moja suseda ma 49 a bezne nosi krátku riflovu sukňu...par cm dlhsiu
Páči sa ti to? Páči. Kúp, nos a nerieš 🙂 Vážne. (A kľudne aj inak ako s pančuchami v zime 🙂 )
@wolf_ neviem, či bez tých pančúch naberiem odvahu. Taký podobný skort mám, ale vzadu sú to normálne krátke nohavice. Toto sa mi páči, že to celé vyzerá ako sukňa
skus dlzku nad kolena
@anonym_f4b44c Nechápeš, že sú to kraťasy?
Budeš pôsobiť ako lacná ….toto ju sukňa pre slečny o polovicu mladšie ako si Ty
@anonym_ac3366 Sú to kraťasy
@anonym_autor Ahoj, podla mna si to kludne mozes obliect, ked sa ti to paci aj ked mas 40. Co koho do toho. Nechcem byt zla, ale x krat som videla mlade zeny naozaj velmi obezne a dali si kratase tesne pod zadok, obtiahnute a k tomu top pod prsia a idu si ako keby nic, pritom velke sadlo vykysa z kazdej strany. Nesudim ani tie, aj ked to nevyzera moc esteticky. Kazdy nech si da co chce a v com sa citi dobre. Navyse ty mas dlhe stihle nohy, tak tam nemas uz vobec co pokazit🙂 Nechapem niektore, ktore si myslia,ze zena v 40 uz by mala nosit asi nejake habity od kolien dole kvoli tomu. Poznala som jednu pani z vedlajsieho vchodu, ktora si dala v 70 kratase asi do pol stehien, co sa mala skvarit v tom upeku? Dobre robila, ze ich nosila! Takze autorka smelo do toho a kludne si ju kup/daj🙂
@anonym_autor ešte som nestretla hrušku s nohami do takej sukne, ale nehádam sa ...
@biba_18 ja tým typom až tak nerozumiem. Skrátka malé prsia, širšie boky a dlhé nohy...
@anonym_autor zena aj muz by si mali vzdy zachovat nejaku uroven aj v obliekani, nie vzdy sa to deje a niekto proste zostane na strednej skole aj ked ma 30, 40, 50.... potom je to casto smiesne ked sa taky prerasteny pubertak castejsie pubertacka "nahodi". Vacsinou to potom ide ruka v ruke s trapnymi komplimentami pre 40+ "vyzerate s dcerou ako sestry".
Ale kazdeho vec ako chce posobit.

Mám 40r, som vydatá žena, matka, pracujem na mng pozícii. Nedala by som si takú sukňu, toto som nosila, keď som mala 16-18r. Nosím sukne tesne nad kolená, alebo tesne pod kolená, kľudne púzdrové, kožené, saténové. Tiež mám dlhé a štíhle nohy, a ploché brucho. Ale nedala by som si to už.