Strih vlasov po štyridsiatke: Ako na to?
Ahojte, žienky 40 plus no ako vlásky.
Ešte stále nosíte dlhé vlasy ako za mlada? Ja som nejaká nespokojná, vlasy už nemám také husté a hladké aj keď sa o ne starám, mozno vplyvom hormonov. Dĺžku mam do pol pŕs, je pravda ze sa mi akokeby plazia po bunde/ obleceni. Kaderníčka mi radi strih max. po plecia, má nazor ze ženám po 40 tke už dlhé vlasy nejdu, zužuju tvar co berie pleti objem a tým pridava vek, celkovo predlžujú tvar pri vysokom čelé ( moj pripad )a tym padom opticky tvar pada smerom nadol.
Poradíte?
@kornelies bola som u Mudr. Andrei Nestorovej, teraz po dvoch rokoch mi vypadali este viac a sposobil to nedostatok zeleza, mne sa nevstrebava, cize mozem do seba pchat cokolvek. Vhodim uz roky rokuce na infuzie zeleza, aj zajtra idem. Minoxidil by mne asi nepomohol, kedze viem, ze to mam sposobene zdravotnym stavom. Bohuzial. A ten zdravotny stav sa mi zhorsil po 40-tke. Uy taham na 50, vlasy mam nieco pod plecia, v kratkych by som vyzerala zle. Ale teda kvalita je otrasna. Stravujem sa zdravo, varim si doma, mam poskodene travenie a tam nepomoze nic.
@zuzana76 viem, že si vyskúšala všeličo, ale skús ešte esenciálne oleje, možno to pomôže. Ak nepomôže, určite neuškodí. Zázvorový olej alebo tento olej na trávenie, pozri recenzie:
https://bewit.love/sk/produkt/ok-dig-esencialni...
@zuzana76 viem, že si vyskúšala všeličo, ale skús ešte esenciálne oleje, možno to pomôže. Ak nepomôže, určite neuškodí. Zázvorový olej alebo tento olej na trávenie, pozri recenzie:
https://bewit.love/sk/produkt/ok-dig-esencialni...
@0silvia0 vdaka

@zuzana76 Difuzne padanie je difuzna alopecia. Mas liecbu kombinovanu s minoxidolom? Hladaj si v komore lekarov trichologa, myslim, ze su iba 2 na SK. Zvysne kliniky su ako Pat a Mat a povacsine ordinuju iba mezoterapiu, z ktorej bohatnu. To je ako chodenie do posilovne bez upravy stravy a clovek sa cuduje, preco nechudne.
@kornelies bola som u Mudr. Andrei Nestorovej, teraz po dvoch rokoch mi vypadali este viac a sposobil to nedostatok zeleza, mne sa nevstrebava, cize mozem do seba pchat cokolvek. Vhodim uz roky rokuce na infuzie zeleza, aj zajtra idem. Minoxidil by mne asi nepomohol, kedze viem, ze to mam sposobene zdravotnym stavom. Bohuzial. A ten zdravotny stav sa mi zhorsil po 40-tke. Uy taham na 50, vlasy mam nieco pod plecia, v kratkych by som vyzerala zle. Ale teda kvalita je otrasna. Stravujem sa zdravo, varim si doma, mam poskodene travenie a tam nepomoze nic.