icon

Suché vlasy z každodenného umývania

2. dec 2025

Pekný deň, vedeli by ste mi odporučiť nejaký produkt ( masku, šampón, kondicionér) na jemné suché vlasy? Umývam si ich denne a strašne mi začali elektrizovať pretože ich mám suché. Skúšala som bežne dostupné masky z drogérie, ale tie mi nepomáhajú.

stellarstar
2. dec 2025

A keby si neumývala každý deň? Ja si to nvm predstaviť každý deň umývať vlasy

autor
2. dec 2025
@stellarstar

A keby si neumývala každý deň? Ja si to nvm predstaviť každý deň umývať vlasy

@stellarstar no tak keby som nemusela tak neumyvam. Ale vlasy mi po práci smrdia.

stellarstar
2. dec 2025
@anonym_autor

@stellarstar no tak keby som nemusela tak neumyvam. Ale vlasy mi po práci smrdia.

@anonym_autor a keby si umývala každý druhý deň a v deň neumývania by si dávala suchý šampón vo forme peny?

biba_18
2. dec 2025

keď sú suché, treba hydratovať - teda dobrý kondicioner a laždý 3-ti raz hydratačná maska…

autor
2. dec 2025
@stellarstar

@anonym_autor a keby si umývala každý druhý deň a v deň neumývania by si dávala suchý šampón vo forme peny?

@stellarstar to problém so zapachajucimi vlasmi nerieši. Večer by som lihala do postele s napachnutou hlavou a to nie je nič moc.

autor
2. dec 2025
@biba_18

keď sú suché, treba hydratovať - teda dobrý kondicioner a laždý 3-ti raz hydratačná maska…

@biba_18 vieš mi poradiť aj nejakú dobrú značku ?

simsalabim
2. dec 2025
@anonym_autor

@biba_18 vieš mi poradiť aj nejakú dobrú značku ?

@anonym_autor nejaky olej na vlasy si neskusila? Ja si tiez umyvam denne a su ok (aj bez oleja, ten pouzivam pri mori).

bielasovicka
2. dec 2025

A nemôžeš si dat v práci niečo na hlavu co majú napr. kuchárky?

biba_18
2. dec 2025

@anonym_autor používam či mi príde pod ruku, ale kupujem bezparabenové a bezsulfátové a čo najviac prírodné aj šampony aj kondicionery, v podstate všetko na vlasy…

biba_18
2. dec 2025

pozri na kucerave.sk - aj kebyže nemáš kučeravé vlasy tak to bude ok…

zafi
2. dec 2025

Tiež mám jemné vlasy a používam šampón Shauma a na to aj balzam na vlasy Shauma. Vlasy mi neelektrizujú, umývam si ich každý druhý deň.

minenkaa
2. dec 2025

@anonym_autor olej na vlasy?

anonym_b74f23
2. dec 2025

@anonym_autor na suché lámavé vlasy je výborný zábal s ricinovým olejom.
https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/ma-ricinovy-olej-na-vlasy-pozitivne-ucinky/

lasona
2. dec 2025

Potrebuješ hydratacny sampon a kondicioner. Mrkni značku Paul mitchell, milk shake, korejsku C1.