icon

Tablety na rednúce vlasy: Čo odporúčate?

Dnes o 17:15

Zienky ake tablety Vam pomahali na rednuce vlasy?Okrem znacky bloom robbins ,masaker drahe premna
Krvne vysledky atd mam v poriadku....znicila som ich zehlenim

chrobak7
Dnes o 17:19

@anonym_autor Parochňu. Alebo zájazd do Istanbulu.

Na rednúce vlasy už nič nepomôže, hustejšie už nebudú.

rybka1987
Dnes o 17:26

@anonym_autor Vlasove hnojivo

anonym_26d341
Dnes o 17:39
@chrobak7

@anonym_autor Parochňu. Alebo zájazd do Istanbulu.

Na rednúce vlasy už nič nepomôže, hustejšie už nebudú.

@chrobak7 zenam rednu vlasy z inych dovodov ako muzom, Zenam zvycajne neodumieraju vlasove cibulky vplyvom testosteronu, len slabnu a vlasy pomalsie rastu a su jemnejsie, takze u zien zajazd do Istambulu nie je potrebny, staci posilnit vlasove cibulky

anonym_3f1ca2
Dnes o 17:54

Mne pomáha combo (vlasové hnojivo + keratín) a plazmaterapia každé tri mesiace.

2691
Dnes o 17:57
@anonym_3f1ca2

Mne pomáha combo (vlasové hnojivo + keratín) a plazmaterapia každé tri mesiace.

@anonym_3f1ca2 ahoj, vedela by si mi , prosím, popísať, ako prebieha plazmotetapia?

anonym_3f1ca2
Dnes o 18:09
@2691

@anonym_3f1ca2 ahoj, vedela by si mi , prosím, popísať, ako prebieha plazmotetapia?

@2691 zoberie ti krv a dá ju následne do centrifúgy, kde sa vyextrahuje z nej plazma. Tá sa naberie do takého špeciálneho aplikátora a tým sa to pichá do pokožky hlavy. Je to úplne v pohode aplikácia.

autor
Dnes o 18:14
@anonym_3f1ca2

@2691 zoberie ti krv a dá ju následne do centrifúgy, kde sa vyextrahuje z nej plazma. Tá sa naberie do takého špeciálneho aplikátora a tým sa to pichá do pokožky hlavy. Je to úplne v pohode aplikácia.

@anonym_3f1ca2 cena?

anonym_3f1ca2
Dnes o 18:27
@anonym_autor

@anonym_3f1ca2 cena?

@anonym_autor každý to ma inak. Niekto za 200 eur, niekto za 150 eur. Niekto za menej. Ale menej ako 100 eur to nebude nikde.

autor
Dnes o 18:34
@anonym_3f1ca2

@anonym_autor každý to ma inak. Niekto za 200 eur, niekto za 150 eur. Niekto za menej. Ale menej ako 100 eur to nebude nikde.

@anonym_3f1ca2 a to vlasove hnojivo co konkretne?