Tablety na rednúce vlasy: Čo odporúčate?
Zienky ake tablety Vam pomahali na rednuce vlasy?Okrem znacky bloom robbins ,masaker drahe premna
Krvne vysledky atd mam v poriadku....znicila som ich zehlenim
@anonym_autor Parochňu. Alebo zájazd do Istanbulu.
Na rednúce vlasy už nič nepomôže, hustejšie už nebudú.
@chrobak7 zenam rednu vlasy z inych dovodov ako muzom, Zenam zvycajne neodumieraju vlasove cibulky vplyvom testosteronu, len slabnu a vlasy pomalsie rastu a su jemnejsie, takze u zien zajazd do Istambulu nie je potrebny, staci posilnit vlasove cibulky
Mne pomáha combo (vlasové hnojivo + keratín) a plazmaterapia každé tri mesiace.
Mne pomáha combo (vlasové hnojivo + keratín) a plazmaterapia každé tri mesiace.
@anonym_3f1ca2 ahoj, vedela by si mi , prosím, popísať, ako prebieha plazmotetapia?
@anonym_3f1ca2 ahoj, vedela by si mi , prosím, popísať, ako prebieha plazmotetapia?
@2691 zoberie ti krv a dá ju následne do centrifúgy, kde sa vyextrahuje z nej plazma. Tá sa naberie do takého špeciálneho aplikátora a tým sa to pichá do pokožky hlavy. Je to úplne v pohode aplikácia.
@2691 zoberie ti krv a dá ju následne do centrifúgy, kde sa vyextrahuje z nej plazma. Tá sa naberie do takého špeciálneho aplikátora a tým sa to pichá do pokožky hlavy. Je to úplne v pohode aplikácia.
@anonym_3f1ca2 cena?
@anonym_3f1ca2 cena?
@anonym_autor každý to ma inak. Niekto za 200 eur, niekto za 150 eur. Niekto za menej. Ale menej ako 100 eur to nebude nikde.
@anonym_autor každý to ma inak. Niekto za 200 eur, niekto za 150 eur. Niekto za menej. Ale menej ako 100 eur to nebude nikde.
@anonym_3f1ca2 a to vlasove hnojivo co konkretne?

@anonym_autor Parochňu. Alebo zájazd do Istanbulu.
Na rednúce vlasy už nič nepomôže, hustejšie už nebudú.