Zúfalá skúsenosť s kaderníčkami: Ako si opraviť vlasy?
Baby ja už nemám slov od druhej kadernícky som skoncila takto a to bola taka hádka že som jej ani nezaplatila ani cent ved to je strašne … skočila som s kadernickami ohladom farební …poraďte mi ako si to nejako opravím sama je to katastrofa som ako kura… ja to nechapem akože ja mám starsne nešťastie na kadernícky:/… som zúfalá…

@biba_18 toto mal byt výsledok toto som Chcelq
chcela si hnedú? ako to že máš ryšavú…
@biba_18 dala mi zosvetlovač
@biba_18 toto som mala prvý krát od prvej kadernícky a toto čo je hore ta fotka taka rysava bol druhý výsledok od inej kadernícky
@biba_18 chcela som takú hnedo blond ako je tam to je ide tak pomaličky do blond
@evahunkova15 dlhé, husté vlasy je doma ťažko farbiť. Neviem podľa čoho si vyberás kaderníčky ale predsa by som toto neopravovala doma lebo to môže skončiť zle, ešte horšie ako toto. Tentokrát by som si vybrala ale kaderníčku podľa odporúčania niekoho, koho poznáš a bol u nej spokojný.
V akych kadernictvach si bola? Kvalitna kadernicka by ti toto nevycarovala na hlave...
@sisa_s jak že v akých Bratislava Petržalka normálna damska kaderníckam
@nikpa ano no keď máš bábätko tak tri štyri krát chodiť po kaderníckach nieje sranda nerátala som s tým že to pokazia a jediná bude lepšia od druhej
na odfarbené vlasy ide farba. teda ti odfarbila - a potom zafarbila? alebo len odfarbila? možno zlá fotka, vyzerá to na ryšavo, nie na takmer blond.. ja by som to doma neopravovala - choď naozaj do kvalitného kaderníctva, ale bude to stáť peniaze. kvalitné kaderníčky za farby pýtajú adekvátne peniaze, nie že 30€ aj so strihom…
@biba_18 dala mi zosvetlovsc a toner to je všetko
@evahunkova15 no "normalna" = kadernictvo dole v panelaku ci nejaky salon? Chod k Novosadovi do OC Galeria
ale keď vravíš že je to blond a nie že ryšavé na totalku - a nemáš prachy na drahé kaderníčky - nádych, výdych, kúp maria nila cacao - a tonuj, tonuj, pri každom druhom umývaní…
@sisa_s tak tak obyčajne Kadernictvo dole pod panelákom no iný si ju chválili…
@biba_18 aha no ja to skúsim nemám inu možnosť naozaj tie financie nejsu veľké mám bábätko je to hrozné utrácať na kadernícky ….
@evahunkova15 kúp si to cacao (nie cacao intense), dá sa tým pekne tónovať, prvý krát skús namiešať masku s kondicionerom - a keď bude veľmi svetlé, tak dáš menej kondicioneru a viac masky… ja mám blond vlasy a keď som miešala cacao s kondicionerom mala som len také odlesky do hneda… teda ak budeš chcieť trošku tmavšie, zmeníš pomer…
ja mám doma niekoľko masiek maria nila a mám s nimi len tie najlepšie skúsenosti - a veľmi pekne sa aj vymývajú… a potom po čase uvidíš, čo s tým, si našetríš…
@biba_18 ano ďakujem pekne za radu vyskúšam určite ;).
@evahunkova15 držím palce 💪
Kokso, také krásne husté vlasy máš a toto dorobili 😵💫 pritom aj ja som pred rokmi ako mladá slečna chodievala presne do takých panelakovych v Petržalke, boli lacné a vždy som bola spokojná.
Tiež to teraz vidím už len na tonovanie, a nezabudaj na balzamy a vyzivenie vlasov.
nechápem....ja mám tmavé vlasy a moja kaderníčka mi urobila melír na prvý krát,nebola som ryšavá........ale sedím tam vždy min. 2,5 hodiny.
Okrem tej farby vyzrajú otrasne aj tak celkovo,to žiadnu masku,zábal nič?
Tak chod do normalneho salonu a nie k dedinskej kadernicke kde je jedna pani na vsetky ukony a za hodinku prace jej zaplatis 50€… toboz ak chces nejake ombre balayage melir alebo ine techniky kde mas nejake farebne prechody. To je procedura na niekolko hodin a cena v stovkach eur najma pri tvojej hustote vlasov. A pre zmilovanie daj sa ostrihat, tie vlasy mas strasne znicene.
@evahunkova15 fú, to ma mrzí, ako to vypálilo. Urob ako ti baby radia. Inak mne sa už na tej prvej fotke zdali vlasy vo veľmi zlej kvalite, ako slama. Ale vravela som si, že je to možno fotkou. Nie je. Daj sa trochu ostrihať a nabudúce skôr investuj do nejakej keratínovej kúry.
Ako dlho si bola u kadernícky? Akú značku produktov mala? Takéto veľké zásahy, úplná zmena farby sa nedá len tak ľahko. To je aj na 3 sedenia, ak nechceš skončiť zo slamou na hlave. A u kadernícky si posedis aj 3-4hodinky....pokiaľ nemáš peniaze na takýto veľký servis, tak radšej nespekuluj. Nasetri si a potom chod. A hlavne teraz vlasy osetruj.
Tak zase nemozes si placat jednu farbu na druhu... A lacna kadernicka, lacna farba, blby vysledok.
Takze si si vybrala na dost narocnu pracu uplne random kadernictvo. 2x. Mas babatko takze nemas ani peniaze ani cas. No tak ta uvediem na pravu mieru, aj ked to mala spravit dobra kadernicka. Z tvojich vlasov sa dostat na vysledok ktory ocakavas je tak na 3 sedenia, s tym ze mas krasne huste vlasy takze pocitaj ze tam stravis aj 5 hodin. Ak by si sla k dobrej kadernicke vysolila by si za to tak 500e. Dobra kadernicka by ti vysvetlila cely postup co bude robit, co mozes ocakavat a kolko to cele zaberie casu. Plus by ti odporucila kozmetiku aby sa ti do mesiaca odfarbene vlasy nezlomili a ty ostanes akurat ako kura. To co chces nie je ze si sadnes do salonu na dve hodky a konecna. A kazdy den chodit ku inej a nechat si odfarbovat vlasy tiez nie je idealne. Kup si kvalitny sampon (napr od alterny) pockaj aspon 2-3m a zatial googli kto vie spravit balyage. A pred tym nez sadnes do kresla sa s kadernickou rozpravaj!!!!! Uz podla pristupu uvidis co je zac. Na zaciatku by ti to mala vsetko vysvetlit, spolocne konzultovat a vyberat odtien atd atd
Prepac, ale, mas tam odrasty? Neverim, ze to farbila kadernicka. Mna farbi muz na blond a ani len pepito mi nikdy pri farbeni na odrastoch nevyrobil. Dam ho asi za kadernika 🤣
@evahunkova15 ja by som to ostrihala, máš to aj tak kompet zničene a za kratke vlasy zaplatis za farbenie podstatne menej.

ja neviem čo tam mám vidieť. neviem čo si chcela a čo si dostala… ale myslím že ryšavú doma asi neopravíš…