Zúfalá skúsenosť s kaderníčkami: Ako si opraviť vlasy?
Baby ja už nemám slov od druhej kadernícky som skoncila takto a to bola taka hádka že som jej ani nezaplatila ani cent ved to je strašne … skočila som s kadernickami ohladom farební …poraďte mi ako si to nejako opravím sama je to katastrofa som ako kura… ja to nechapem akože ja mám starsne nešťastie na kadernícky:/… som zúfalá…

@mk1111111111 nie odrasty tam niejsu ..
@veve205 niekedy nebuduce teraz ich budem ošetrovať sama ako sa len da a našetrím si niečo určite na tie skúsene a dobre recezirovane salóny.
Kde v Petrzalke si bola? Toto by ma zaujimalo,ktora ta takto dogabala.
Máš to hrozné, zničené. Toto už nedáš dokopy žiadnymi maskami.Tu ti pomôžu len nožnice.Radšej kratšie vlasy,pekné a zdravé ako toto čo máš na hlave.Máš ponaučenie.
To kde si bola… aj na druhej aj na prvej mas komplet znicene vlasy… toto len ostrihat a najst naozaj naozaj dobreho kadernika…
Este by ma teda zaujimala cena
Mne tiez raz donicili farbenim vlasy a to nebol ani panelakovy kadernik v Petrzalke, ale celkom fancy salon v Nemecku (okolo 150€…), len tak dali nejaku praktikantku. Odvtedy si v marockom obchode kupujem cistu hennu a sice to trvalo, ale teraz mam zas pekne vlasy a do kadernictva chodim iba uz strihat
@evahunkova15 och ☹ toto sú naozaj nepekne zničené vlasy. Ja by som dva roky nešla k žiadnej kadernícke a skúsila sama ošetrovať kozmetikou. Ak ešte máš odvahu tak keď sa upokojiš ísť niekde skrátiť dĺžku. Ďalšiu farbu by som nedala, vidno že vlasy sú krepovite to nikdy nechytí dobre žiadna farba ☹ ale niesom odborník len laicky pohľad.
@evahunkova15 tir vlasy uz pred navstevou kadernika si mala nepekne znicene. To hned vidno. Trebalo ostrihat .davat nieco vyzivne a potom farbit..
@evahunkova15 ja som bola presne v kaderníctve pod panelákom a na druhé sedenie z tmavo hnedej som odišla takto.
Najskôr mi sťahovala pigmenty z farbenia , priznám sa že neviem akým prípravkom, to mi zostalo hnedé s odleskami mierne ryšavej .. druhé sedenie mikromelir + tonovac a výsledok bol takýto. Momentálne sa mi stále vlasy ešte zosvetľuju.
Takže skôr si dva krát natrafila na niekoho kto nevie čo robí.
Ako už bolo napísané - kvalitný kaderník , nožnice a rátať tak minimálne s dvomi sedeniami.
@evahunkova15 a ešte..dať tomu čas..lebo si ich odpáliš úplne
@evahunkova15 no to je hrozne :( dobre že si nezaplatila...za takuto robotu by som tiez nedala ani cent...
Ja by som už na tvojom mieste ďalej neexperimentovala,už i takto máš od tých pokusov dosť zničené vlasy ...dala by som sa ostrihať po ramená...zafarbiť si vlasy na svoj prirodzený odtieň a nechať vyrásť zdravé vlasy...
Viem o tom svoje..mala som pokus o ružové vlasy..ktoré skončili veľmi zle...trvalo to neviem koľko odfarbeni u kaderníčky kým mi červeny pigment vyšiel z vlasov...potom som bojovala z kuriatkovsko žltou hrivou od peroxidu a nakoniec som sa na to vykaslala...isla som do drogérie,kúpila som si farbu na vlasy ktorá sa najviac podobá mojej pôvodnej a nechávam odrastať..a nevidieť veľmi tie prechody chvalabohu..celkom dobre sa mi podarilo najst svoj odtieň
Išla som písať že vyzerajú ako spálené ale ako tu jedna píše mala si ich zničené už pred farbenim. Treba ti ich ostrihať ošetriť. Sama by som si tam ďalšie farby neplacala lebo to budeš mať ešte horšie
Ak nechces prist o vlasy tak uz s nimi aspon tyzdeb nic nerob, mas ich znicene spalene

@evahunkova15 super kaderníctvo je Rebel od Izabela Trutz ma tam viac kaderniciek a super farbia len teda je tá cena iná ako bezne ale tie vlasy aj osetria a všetko vysvetlia...