Tetovanie po päťdesiatke: Je správny čas na túto zmenu?
Ahojte,
už dlhšie rozmýšľam nad tetovaním. Vždy sa mi páčili menšie, decentné motívy, ale nejako som sa k tomu nikdy nedostala. Teraz mám po päťdesiatke a premýšľam, či do toho ísť.
Okolie ma odhovára, vraj som na to už stará a tetovanie patrí skôr mladším. Ja si však hovorím, že ak sa mi páči teraz, prečo nie? Môže byť problém, že už koža nie je to, čo za mladi? Vyzná sa tu niekto v tom?
Odkedy je človek po 50 ke starý preboha? 🤷🤦To más čo za ľudí okolo seba? Po 50 je najvyšší čas začať myslieť na seba a naucit sa kašľať na to čo si myslí okolie. Daj tomu ešte mesiac dva či to budes stále chcieť sleduj ľudí čo tetuju sú aj na FB ich robota recenzie sprav si prieskum a ak je to niečo čo isto vieš že budeš v 70 ke lutovat že si do toho nešla a omina a ťa to uz fakt dlho tak prečo to neurobiť? Len mysli na to že koža sa bude časom meniť a tým aj vzor tak to treba brať do úvahy. Ja tiež už nejaký čas rozmýšľam nad tetovaním len financie a ešte jedna vec ma zatiaľ brzdia.
@anonym_e4ae8a
Pre 20-30 ročných je 50 ročný starý človek ale v teklj 49-45 sú to v podstate mladuchy, tie 50tničky 😂😘 Mám niečo po 40tke a veru 50 ročná žena mi neprolide stará. Mať si teraz hľadať muža, 50tnikvby mi pripadal fakt starý ,🫣 - česť zachovalym výnimkám 😁. Napríklad moji rodičia boli v 50tke fakt fešní a nik by nepovedal, že majú 50 rokov.
@anonym_autor zakladna otazka - tetovanie chces pre seba alebo pre druhych? Ak pre seba, tak smelo do toho. Ak pre druhych, tak potom daj na ich rady.
Mama si dala prvé na 60-tku. Jemné, minimalistické, žiadne ,,maľby". Vyzerá to super, pristane jej to.

Nedala by som si v tvojom veku už, v 60-tke to už bude ozaj na smiech.Stará chcela mladou byť… mne tie staré s tetovaniami sú vždy na smiech, taká lacnota, v starobe chcú pútať pozornosť
@anonym_892349 celkom citit aká ste zakomplexovaná z tejto vašej odpovede