icon

Tetovanie s menami detí na ruke

28. feb 2026

Dobrý deň, prosím poraďte niečo pekné na ruke s menami deti . Niečo ako symbol matka a moje tri deti niečo jednoduché, nie cez celú ruku. Viem že je toho celý internet ale chcem skúsenosti či ste spokojné a či by ste niečo nezmenili 🙂 vďaka

Strana
z2
martinmmartin
1. mar 2026
@liliput12

@anonym_autor bože, všetci ste tu múdri že to bolí. Ju nezaujíma vás názor, helov ona sa pýta na tipi nie nato čo si vy myslíte ? Čo vás je to toho páči sa jej tak čo , je to jej telo nie vaše uvedomíte sa !!!! Pre lásku božiu. Rozoberate to ako keďy, sa jednalo o vás alebo vaše dety. 😡🤦‍♀️ Otras to čítať, akí je nepríčetný ??? 😱🤮

@liliput12 No aspon si sudruzka autorka ma moznost "ochutnat" co si vacsina ludi o nej pomysli ked ten skvost na nej uvidia. Samozrejme kazdy bude drzat hubu ale ma jedinecnu sancu vidiet co ju caka

vkatush
1. mar 2026
@anonym_ebe067

@vkatush suvis medzi rakovinou a tetovaním je. Nechápem pri slove rakovina tvoje smajlíky. Mne sa to nezdá také vtipné.

@anonym_ebe067 smajlík sa vzťahuje na priamu úmeru, teda že ak si dá tetovanie, dostane rakovinu a tiež na komentár, že si budú ľudia vravieť, že je to z očkovania (tiež sa na tom smejem, aká hlúposť).
A áno, rakovina nie je vtipná, ale zase ani neznamená, že ak sa spomenie, hneď musí byť všetko len vážne a bez humoru či smajlíka len preto, že bola spomenutá vo vete. Práveže mnohí onko pacienti a rodina dokážu (ne)zvládať túto pliagu s humorom, inak by sme sa odstrelili depresiami.

liliput12
1. mar 2026
@martinmmartin

@liliput12 No aspon si sudruzka autorka ma moznost "ochutnat" co si vacsina ludi o nej pomysli ked ten skvost na nej uvidia. Samozrejme kazdy bude drzat hubu ale ma jedinecnu sancu vidiet co ju caka

@martinmmartin si veľmi múdri, čo sa staráš je to jej vec . Není to tvoja žena, tak čo to toľko komentujeste ? 🤦‍♀️😡 Ešte aj muži majú MK ja odpadnem. 😂😂😂😂😂

anonym_c2f46a
2. mar 2026

@anonym_autor co tak keby ti deti niečo nakreslia a to si dáš? 🙂

maminkadeticiek
2. mar 2026

Jedine co mi pride vkusne je maly "naramok" alebo prsten" z mien deti.Ale sama by som si to nedala.Ale videla skm to spravene velmi vkusne.

anonym_e60d93
2. mar 2026
@liliput12

@anonym_autor bože, všetci ste tu múdri že to bolí. Ju nezaujíma vás názor, helov ona sa pýta na tipi nie nato čo si vy myslíte ? Čo vás je to toho páči sa jej tak čo , je to jej telo nie vaše uvedomíte sa !!!! Pre lásku božiu. Rozoberate to ako keďy, sa jednalo o vás alebo vaše dety. 😡🤦‍♀️ Otras to čítať, akí je nepríčetný ??? 😱🤮

@liliput12 zlatko, ty sa douč gramatiku, malá ti pôjde do školy, ako jej doma opravíš diktát, keď nevieš písať po slovensky? Ty tie ypsilony hádžeš od oka.

A ty kde máš vytetovanú tvoju dcéru, keď sa ťa to tak dotýka a brániš otrasnou gramatikou autorku?

liliput12
2. mar 2026
@anonym_e60d93

@liliput12 zlatko, ty sa douč gramatiku, malá ti pôjde do školy, ako jej doma opravíš diktát, keď nevieš písať po slovensky? Ty tie ypsilony hádžeš od oka.

A ty kde máš vytetovanú tvoju dcéru, keď sa ťa to tak dotýka a brániš otrasnou gramatikou autorku?

@anonym_e60d93 Pál moja👏 dobré staraj sa o seba ti gramatika. 😱🤦‍♀️

anonym_e60d93
2. mar 2026
@liliput12

@anonym_e60d93 Pál moja👏 dobré staraj sa o seba ti gramatika. 😱🤦‍♀️

@liliput12 TY gramatika ked uz moja😆

anonym_69ebf3
2. mar 2026
@anonym_e60d93

@liliput12 TY gramatika ked uz moja😆

@anonym_e60d93 🤦‍♀️devloro odmuk lake 🤣

zara3
3. mar 2026
@anonym_69ebf3

@anonym_e60d93 🤦‍♀️devloro odmuk lake 🤣

@anonym_69ebf3 neni treba Bozie odpustenie, niekto ma vlohy na gramatiku a niekto nie, ale ked je niekto shnily tak ani gramatika ho nezachrani.

autor
3. mar 2026

🤦 bože ľudia

Strana
z2