icon

Tetovanie vo vyššom veku

19. aug 2025

Ahojte.Do koľko rokov by ste sa dali tetovať? Napíšte 40,50,60…Menší a jemný motív , viditeľné miesto, nie celý rukáv.Sú tu ženy 50+ ktoré majú tetovania ?Neľutujete ?
Ako to berie okolie? Nieje to už nevhodné? Koža už nebude pružná a elastická, odrádza ma ako to bude vyzerať 50-60-70 rokoch .Ďakujem za vaše názory.

Strana
z2
martinmmartin
19. aug 2025

vsak vyskusaj fixku a hned zistis co na to okolie

anonym_aeeb03
19. aug 2025

@anonym_autor jedna pani v okoli sa dala tetovat po 50, normálne veľká kerka a mne to príde úsmevne 🙂 sama tetovania mám

denkabemommy
19. aug 2025

Poznám nejednu ženu 50-60+ a majú dotetované ruky, začali v tom okolo 40-45 a pokračujú. Čo koho do toho?

autor
19. aug 2025

@biba_18
Ty si tuším pisala, že máš viac tetovaní a vek 55+?

stellarstar
19. aug 2025
@anonym_autor

@biba_18
Ty si tuším pisala, že máš viac tetovaní a vek 55+?

@anonym_autor mam 45 a niekoľko Tattoo, chcem ešte 2 len mi treba nájsť tatera keďže ten kam som chodila skončil

autor
19. aug 2025
@stellarstar

@anonym_autor mam 45 a niekoľko Tattoo, chcem ešte 2 len mi treba nájsť tatera keďže ten kam som chodila skončil

@stellarstar
Malé či veľké ? Sú na viditeľnom mieste ? A čo okolie keď si sa dala prvý krát tetovať?

autor
19. aug 2025
@anonym_aeeb03

@anonym_autor jedna pani v okoli sa dala tetovat po 50, normálne veľká kerka a mne to príde úsmevne 🙂 sama tetovania mám

@anonym_aeeb03 Aj ty budeš mať raz 50-60-70 a možno pre niekoho to bude tiež úsmevné
Nik nebude riešiť , že si si to dala v 20- tke
Či potom si to dáš odstrániť ? Aj s tým treba počítať , že raz človek zostarne

biba_18
19. aug 2025

prvé tetovanie som mala v 32, teraz ich mám 6 (ale reálne som tetovala 8x, lebo 2 som chcela doplniť oproti pôvodnému zámeru). poznám 2 ženy ktoré sa dali tetovať lebo som mala ja tetovanie - teda by som povedala, že asi to berú ľudia pozitívne, dokonca jedna kolegyňa až po 2 rokoch si uvedomila že nejaké tetovanie mám - a mne ich je fakt vidno - teda asi nie sú na mne rušivé ☺️

biba_18
19. aug 2025

a je mi to total jedno čo si ľudia myslia o mojich tetovaniach, o mojom makeupe, o mojom štýle obliekania, o mojej váhe… samozrejme keď sa niekomu páčim tak ma to poteší, ale nelipnem na tom. a keď sa niekomu nepáčim - je to jeho problém, nie môj 🤷‍♀️

niky1234
19. aug 2025

Svokra si dala ako darcek k 50 tetovanie a potom este jedno.. su jemne obe, ale na ruke takze vidno ich😊😊nikomu to neprislo divne splnila si sen😊😊

stellarstar
19. aug 2025
@anonym_autor

@stellarstar
Malé či veľké ? Sú na viditeľnom mieste ? A čo okolie keď si sa dala prvý krát tetovať?

@anonym_autor aj malé aj veľké, 2 ma chrbáte ostatné na rukách. Nič len toľko že je pekne a neodsudzovali

anonym_aeeb03
19. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_aeeb03 Aj ty budeš mať raz 50-60-70 a možno pre niekoho to bude tiež úsmevné
Nik nebude riešiť , že si si to dala v 20- tke
Či potom si to dáš odstrániť ? Aj s tým treba počítať , že raz človek zostarne

@anonym_autor myslela som že je úsmevne dat si robiť prvé po 50.. príde mi to ako druha puberta…ja mám prvé v 19 a posledné zatiaľ v 35, dalsie už asi nechystám ale tie čo mám si nechávam pochopiteľne

autor
19. aug 2025
@biba_18

a je mi to total jedno čo si ľudia myslia o mojich tetovaniach, o mojom makeupe, o mojom štýle obliekania, o mojej váhe… samozrejme keď sa niekomu páčim tak ma to poteší, ale nelipnem na tom. a keď sa niekomu nepáčim - je to jeho problém, nie môj 🤷‍♀️

@biba_18
A to posledné kedy si si dala?Ešte nejaké plánuješ?
Je množstvo mladých ktorí majú tetovanie , takže v 50-60 ke budú možno zase oni pre 20 nikov na smiech

biba_18
19. aug 2025

@anonym_aeeb03 a koľko máš teraz rokov?

columbovazena
19. aug 2025

@anonym_autor Asi som stará škola, ale podľa mňa je tetovanie všeobecne, ( a u ženy obzvlášť) v istom veku škaredé a nedôstojné. A ako píšeš, koža starne, takže " pracuje". No sto ľudí, sto chutí

biba_18
19. aug 2025

@anonym_autor posledné 2 som si dala keď som mala 51 a dala som si ich preto že som mala potrebu si ich dať. ak budem mať potrebu si dať v 60-ke, dám si aj v 60-ke 🤷‍♀️

anonym_d58d5b
19. aug 2025

V takom veku je predpoklad, že človek si už váži svoje telo a nedá sa ovplyvniť populárnou mániou danej doby.

denkabemommy
19. aug 2025
@columbovazena

@anonym_autor Asi som stará škola, ale podľa mňa je tetovanie všeobecne, ( a u ženy obzvlášť) v istom veku škaredé a nedôstojné. A ako píšeš, koža starne, takže " pracuje". No sto ľudí, sto chutí

@columbovazena mne sa napríkad starí potetovani ľudia neskutočne páčia. Normálne vždy ich oslovím, aby mi povedali príbeh 🙂 takže presne ako píšeš 100 ľudí 100 chutí

biba_18
19. aug 2025

@anonym_d58d5b alebo naopak - si už povie že je dosť stará aby ju trápili niekoho predsudky…

autor
19. aug 2025
@anonym_aeeb03

@anonym_autor myslela som že je úsmevne dat si robiť prvé po 50.. príde mi to ako druha puberta…ja mám prvé v 19 a posledné zatiaľ v 35, dalsie už asi nechystám ale tie čo mám si nechávam pochopiteľne

@anonym_aeeb03
To vedia len ti najbližší kedy si si dala , ľudia na ulici, v spoločnosti nie ale v podstate situácia je rovnaká-potetovaná v staršom veku 🙂
.Tetovanie v 40-50-60-70 je iné ako keď si to dá 20-nik.
Možno raz to budú aj terajší 20-nici riešiť a budú si to dávať odstraňovať .

lena235
19. aug 2025

Podla mna je to otras v akomkolvek veku. Ale ked sa ti to paci, smelo do toho. Co ta po nazore inych

autor
19. aug 2025
@biba_18

@anonym_d58d5b alebo naopak - si už povie že je dosť stará aby ju trápili niekoho predsudky…

@biba_18
A máš ich veľké či minimalistické aj keď viditeľné miesto ?Aj farebné?
Mne sa páčia minimalistické so životným príbehom .

biba_18
19. aug 2025

neviem čo znamená životný príbeh v tetovaní 🤷‍♀️ a ani neviem čo znamená minimalistické.
a mám aj farebné, áno

anonym_aeeb03
19. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_aeeb03
To vedia len ti najbližší kedy si si dala , ľudia na ulici, v spoločnosti nie ale v podstate situácia je rovnaká-potetovaná v staršom veku 🙂
.Tetovanie v 40-50-60-70 je iné ako keď si to dá 20-nik.
Možno raz to budú aj terajší 20-nici riešiť a budú si to dávať odstraňovať .

@anonym_autor veľmi nerozumiem-dala si otázku odpovedam.. tetovania mám, prec si ich nedám ani vo vyššom veku ale dat si prvé tetovanie po 50 je pre mňa smiešne.. nie kvôli koži alebo kto ako bude pozerať na ulici ale príde mi že ten človek bojuje so svojim vekom a silou mocou chce byt ešte mladý..samozrejme cudzí to vedieť nebudú kedy si ten človek dal tetovanie

autor
19. aug 2025
@biba_18

neviem čo znamená životný príbeh v tetovaní 🤷‍♀️ a ani neviem čo znamená minimalistické.
a mám aj farebné, áno

@biba_18
Jemné, malé, decentné a nenápadné a životný príbeh je nejaké prekonané životné obdobie.

biba_18
19. aug 2025

@anonym_autor ty ale reálne nevieš aké obdobie človek prekonal… takže asi všetky tetovania majú nejaký príbeh…

autor
19. aug 2025
@anonym_aeeb03

@anonym_autor veľmi nerozumiem-dala si otázku odpovedam.. tetovania mám, prec si ich nedám ani vo vyššom veku ale dat si prvé tetovanie po 50 je pre mňa smiešne.. nie kvôli koži alebo kto ako bude pozerať na ulici ale príde mi že ten človek bojuje so svojim vekom a silou mocou chce byt ešte mladý..samozrejme cudzí to vedieť nebudú kedy si ten človek dal tetovanie

@anonym_aeeb03
Tak niekto si kúpi motorku v 50-tke, niekto sa dá tetovať .A vôbec nemusí bojovať so svojim vekom
Poznám jedného , čo sa dal v 50-tke tetovať a nikto sa nad tým nepozastavuje, len si splnil svoj sen a neskutočne mu to sekne.

autor
19. aug 2025
@biba_18

@anonym_autor ty ale reálne nevieš aké obdobie človek prekonal… takže asi všetky tetovania majú nejaký príbeh…

@biba_18
Možno ale videla som aj také infantilné ako macko či motýlik, či len náramok , no možno aj to pre nositeľa niečo znamená alebo sa mu to len páčilo

sissy27
19. aug 2025

@anonym_autor prve tetko som si dala po 40, viditelne, relativne velke a farebne, mam ich uz viac.
Mne je uz davno srdecne jedno co si o mne myslia druhi, nikoho som sa na nazor nepytala. A v 70 mi to bude ale ze uz uplne jedno 😂 este to by mi tak chybalo ku stastiu aby ma trapili nazory cudzich ludi. Keby nahodou chceli, tak si mozu vybrat, ktory z mojich uctov budu platit, potom si ich mozno vypocujem.

autor
19. aug 2025
@sissy27

@anonym_autor prve tetko som si dala po 40, viditelne, relativne velke a farebne, mam ich uz viac.
Mne je uz davno srdecne jedno co si o mne myslia druhi, nikoho som sa na nazor nepytala. A v 70 mi to bude ale ze uz uplne jedno 😂 este to by mi tak chybalo ku stastiu aby ma trapili nazory cudzich ludi. Keby nahodou chceli, tak si mozu vybrat, ktory z mojich uctov budu platit, potom si ich mozno vypocujem.

@sissy27 Práve o tomto som počula, začne s jedným a potom to už ide 😁ešte plánuješ pokračovať ?

Strana
z2