icon

Tetovanie vo vyššom veku

19. aug 2025

Ahojte.Do koľko rokov by ste sa dali tetovať? Napíšte 40,50,60…Menší a jemný motív , viditeľné miesto, nie celý rukáv.Sú tu ženy 50+ ktoré majú tetovania ?Neľutujete ?
Ako to berie okolie? Nieje to už nevhodné? Koža už nebude pružná a elastická, odrádza ma ako to bude vyzerať 50-60-70 rokoch .Ďakujem za vaše názory.

Strana
z2
sissy27
19. aug 2025
@anonym_autor

@sissy27 Práve o tomto som počula, začne s jedným a potom to už ide 😁ešte plánuješ pokračovať ?

@anonym_autor neplanujem nic, ani to prve nebolo planovane 😂 ale nevylucujem, ze este nieco pribudne.

anonym_aeeb03
19. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_aeeb03
Tak niekto si kúpi motorku v 50-tke, niekto sa dá tetovať .A vôbec nemusí bojovať so svojim vekom
Poznám jedného , čo sa dal v 50-tke tetovať a nikto sa nad tým nepozastavuje, len si splnil svoj sen a neskutočne mu to sekne.

@anonym_autor veď ok, ja len píšem svoj názor..za mňa je toto taký sen ktorý sa dá splniť aj skôr ale ok, za mňa je 50 už neskoro a rovnako aj na motorku ale znova-je to čisto iba môj názor…pre mňa je 50r+ človek ktorý už ma čo to prežite, ma rozhľad, múdrosť, je vyrovnaný sam so sebou a teší sa z toho čo ma (rodina,práca,domácnosť apod) a nesnaží sa dobiehať zameškanu mladost

anonym_fcf632
19. aug 2025

Moja známa si v 58r dala potetovať celé predlaktie, a má potetované aj prsty až po končeky.
Je to otrasné, hrozne sa jej to nehodí a ani to nevie schovať, zo serióznej, sympatickej ženy sa stal nedoveryhodný človek, ktorému by som nedala postrážiť ani bicykel.
Je to každého vec samozrejme, ale neviem si pomocť, taký pocit z nej mám.
Ako 30 ročná som si dala potetovať stehno, zadok, bok..
Nikto nevie že tetovanie mám, až kým sa nevyzlečiem do plaviek.
Tetovania sa páčia, ale v určitom veku sa to nie každému hodí.

autor
19. aug 2025
@sissy27

@anonym_autor neplanujem nic, ani to prve nebolo planovane 😂 ale nevylucujem, ze este nieco pribudne.

@sissy27 Už máš 50?

skatys
19. aug 2025

Moje prvé tetovanie v 52 rokoch...neľutujem a plánujem aj ďalšie...mám tetovanie na predlaktí, dosť veľké a pre mnohých asi zaujímavé, lebo ma už veľakrát oslovili a pýtali sa naň. Pre mňa je to tetovanie prejavom môjho ja...a dostala som ho od dcéry, ktorá v tom čase sama ešte tetovanie nemala ...takže mama predbehla dcéru 😉

autor
19. aug 2025
@anonym_fcf632

Moja známa si v 58r dala potetovať celé predlaktie, a má potetované aj prsty až po končeky.
Je to otrasné, hrozne sa jej to nehodí a ani to nevie schovať, zo serióznej, sympatickej ženy sa stal nedoveryhodný človek, ktorému by som nedala postrážiť ani bicykel.
Je to každého vec samozrejme, ale neviem si pomocť, taký pocit z nej mám.
Ako 30 ročná som si dala potetovať stehno, zadok, bok..
Nikto nevie že tetovanie mám, až kým sa nevyzlečiem do plaviek.
Tetovania sa páčia, ale v určitom veku sa to nie každému hodí.

@anonym_fcf632
U nás v obchode je jedna 60+ a má celé ruky, prsty,ramená a krk, aj za uchom a farebné.Kúsok voľnej kože nemá.A vždy si dáva tielko aj keď nieje teplo 🙂

dskjhfdlkdjhl
19. aug 2025

@anonym_autor Ja som si dala tetovanie k 50-tke, jemne, nenapadne. Dalsie uz nemienim pridavat.

anonym_fcf632
19. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_fcf632
U nás v obchode je jedna 60+ a má celé ruky, prsty,ramená a krk, aj za uchom a farebné.Kúsok voľnej kože nemá.A vždy si dáva tielko aj keď nieje teplo 🙂

@anonym_autor kks, asi by som zabudla aj nakúpiť😀

mariska1989
19. aug 2025

Ešte len pride čas kedy to ľudia budu akceptovať že 50 ročný a viac maju tetovanie a potom pride ze si to dajú ľudia odstrániť. Ja osobne mam 12 tetovani z toho teda jedna bola prerábka. 3 tetovanie maju k sebe pridané a prestať určite nejdem a to mam 36 . Ešte pár ks pribudnú 😆

hviezdicka002
19. aug 2025

Moja mama má 50, keď som bola menšia bola strašne proti tetovaniu, prišla moja 18tka a hľa dala si so mnou urobiť prvé tetovanie, o rok na to ďalšie na nohe a teraz vymýšľa ďalšie. Mám známu čo je celá komplet ma 55+ a stále sa tetuje stále niečo dokončuje.
Ja sama mám zatiaľ 4 a snažím sa ostať pri tomto čísle je to decentné zatiaľ.

diewcatqoo
19. aug 2025

Nedala by som sa potetovat. Ale mam kamosku taterku a bezne jej tam chodia 50, 60, 70 rocni ludia. Tusim tetovala aj jedneho dedka pred 80tkou.

puertorico
20. aug 2025
@stellarstar

@anonym_autor mam 45 a niekoľko Tattoo, chcem ešte 2 len mi treba nájsť tatera keďže ten kam som chodila skončil

@stellarstar prídi k môjmu mužovi na kerku , pozri ig Rayen Tatto a prines čivavy 😍

stellarstar
20. aug 2025
@puertorico

@stellarstar prídi k môjmu mužovi na kerku , pozri ig Rayen Tatto a prines čivavy 😍

@puertorico lenže ja nežijem na sk inak veľmi rada 🥰 zlate od teba

puertorico
20. aug 2025
@stellarstar

@puertorico lenže ja nežijem na sk inak veľmi rada 🥰 zlate od teba

@stellarstar juuuj to je škoda. ale ak sa raz rozhodneš prísť na tripík na Slovensko tak ťa radi privítame aj s chlpačikmi ❤ aj keby nie na kerku . 😇 my máme tiež 2 princezné čivavky

sense
20. aug 2025

Nemám žiadne, ani sa nedám nikdy potetovat lebo mne osobne sa to nepáči. Keby sada niekto v mojom okolí v mojom veku potetovat tak by som to brala ako jeho rozhodnutie, tetovanie správanie ani charakter človeka nezmeni

alenka58
20. aug 2025

my sme asi jediná rodina kde nikto nie je tetovaný a ani sa nechystáme, asi budeme rarita

brest9
8. sep 2025

@anonym_autor Mňa niektoré tetovania na peknej babe priam vzrušujú 👍🤩

Strana
z2