Tetovanie vo vyššom veku
Ahojte.Do koľko rokov by ste sa dali tetovať? Napíšte 40,50,60…Menší a jemný motív , viditeľné miesto, nie celý rukáv.Sú tu ženy 50+ ktoré majú tetovania ?Neľutujete ?
Ako to berie okolie? Nieje to už nevhodné? Koža už nebude pružná a elastická, odrádza ma ako to bude vyzerať 50-60-70 rokoch .Ďakujem za vaše názory.
@anonym_aeeb03
Tak niekto si kúpi motorku v 50-tke, niekto sa dá tetovať .A vôbec nemusí bojovať so svojim vekom
Poznám jedného , čo sa dal v 50-tke tetovať a nikto sa nad tým nepozastavuje, len si splnil svoj sen a neskutočne mu to sekne.
@anonym_autor veď ok, ja len píšem svoj názor..za mňa je toto taký sen ktorý sa dá splniť aj skôr ale ok, za mňa je 50 už neskoro a rovnako aj na motorku ale znova-je to čisto iba môj názor…pre mňa je 50r+ človek ktorý už ma čo to prežite, ma rozhľad, múdrosť, je vyrovnaný sam so sebou a teší sa z toho čo ma (rodina,práca,domácnosť apod) a nesnaží sa dobiehať zameškanu mladost
Moja známa si v 58r dala potetovať celé predlaktie, a má potetované aj prsty až po končeky.
Je to otrasné, hrozne sa jej to nehodí a ani to nevie schovať, zo serióznej, sympatickej ženy sa stal nedoveryhodný človek, ktorému by som nedala postrážiť ani bicykel.
Je to každého vec samozrejme, ale neviem si pomocť, taký pocit z nej mám.
Ako 30 ročná som si dala potetovať stehno, zadok, bok..
Nikto nevie že tetovanie mám, až kým sa nevyzlečiem do plaviek.
Tetovania sa páčia, ale v určitom veku sa to nie každému hodí.
@anonym_autor neplanujem nic, ani to prve nebolo planovane 😂 ale nevylucujem, ze este nieco pribudne.
@sissy27 Už máš 50?
Moje prvé tetovanie v 52 rokoch...neľutujem a plánujem aj ďalšie...mám tetovanie na predlaktí, dosť veľké a pre mnohých asi zaujímavé, lebo ma už veľakrát oslovili a pýtali sa naň. Pre mňa je to tetovanie prejavom môjho ja...a dostala som ho od dcéry, ktorá v tom čase sama ešte tetovanie nemala ...takže mama predbehla dcéru 😉
Moja známa si v 58r dala potetovať celé predlaktie, a má potetované aj prsty až po končeky.
Je to otrasné, hrozne sa jej to nehodí a ani to nevie schovať, zo serióznej, sympatickej ženy sa stal nedoveryhodný človek, ktorému by som nedala postrážiť ani bicykel.
Je to každého vec samozrejme, ale neviem si pomocť, taký pocit z nej mám.
Ako 30 ročná som si dala potetovať stehno, zadok, bok..
Nikto nevie že tetovanie mám, až kým sa nevyzlečiem do plaviek.
Tetovania sa páčia, ale v určitom veku sa to nie každému hodí.
@anonym_fcf632
U nás v obchode je jedna 60+ a má celé ruky, prsty,ramená a krk, aj za uchom a farebné.Kúsok voľnej kože nemá.A vždy si dáva tielko aj keď nieje teplo 🙂
@anonym_autor Ja som si dala tetovanie k 50-tke, jemne, nenapadne. Dalsie uz nemienim pridavat.
@anonym_fcf632
U nás v obchode je jedna 60+ a má celé ruky, prsty,ramená a krk, aj za uchom a farebné.Kúsok voľnej kože nemá.A vždy si dáva tielko aj keď nieje teplo 🙂
@anonym_autor kks, asi by som zabudla aj nakúpiť😀
Ešte len pride čas kedy to ľudia budu akceptovať že 50 ročný a viac maju tetovanie a potom pride ze si to dajú ľudia odstrániť. Ja osobne mam 12 tetovani z toho teda jedna bola prerábka. 3 tetovanie maju k sebe pridané a prestať určite nejdem a to mam 36 . Ešte pár ks pribudnú 😆
Moja mama má 50, keď som bola menšia bola strašne proti tetovaniu, prišla moja 18tka a hľa dala si so mnou urobiť prvé tetovanie, o rok na to ďalšie na nohe a teraz vymýšľa ďalšie. Mám známu čo je celá komplet ma 55+ a stále sa tetuje stále niečo dokončuje.
Ja sama mám zatiaľ 4 a snažím sa ostať pri tomto čísle je to decentné zatiaľ.
Nedala by som sa potetovat. Ale mam kamosku taterku a bezne jej tam chodia 50, 60, 70 rocni ludia. Tusim tetovala aj jedneho dedka pred 80tkou.
@anonym_autor mam 45 a niekoľko Tattoo, chcem ešte 2 len mi treba nájsť tatera keďže ten kam som chodila skončil
@stellarstar prídi k môjmu mužovi na kerku , pozri ig Rayen Tatto a prines čivavy 😍
@stellarstar prídi k môjmu mužovi na kerku , pozri ig Rayen Tatto a prines čivavy 😍
@puertorico lenže ja nežijem na sk inak veľmi rada 🥰 zlate od teba
@puertorico lenže ja nežijem na sk inak veľmi rada 🥰 zlate od teba
@stellarstar juuuj to je škoda. ale ak sa raz rozhodneš prísť na tripík na Slovensko tak ťa radi privítame aj s chlpačikmi ❤ aj keby nie na kerku . 😇 my máme tiež 2 princezné čivavky
Nemám žiadne, ani sa nedám nikdy potetovat lebo mne osobne sa to nepáči. Keby sada niekto v mojom okolí v mojom veku potetovat tak by som to brala ako jeho rozhodnutie, tetovanie správanie ani charakter človeka nezmeni
my sme asi jediná rodina kde nikto nie je tetovaný a ani sa nechystáme, asi budeme rarita
@anonym_autor Mňa niektoré tetovania na peknej babe priam vzrušujú 👍🤩

@sissy27 Práve o tomto som počula, začne s jedným a potom to už ide 😁ešte plánuješ pokračovať ?
@anonym_autor neplanujem nic, ani to prve nebolo planovane 😂 ale nevylucujem, ze este nieco pribudne.