Tipy na dezodoranty z dm. Ktorý vydrží celý deň?
Ahojte poraďte dezodorant,ktorý krásne vonia celý deň,nezanecháva fľaky na oblečení a hlavne pomáha 🙂 niečo z dm 🙂 ďakujem
pozor, je rozdiel medzi deodorantom a antiperspirantom. bohuzial to vela ludi nevie, ked chces nieco PROTI poteniu tak hladaj antiperspirant, naprikald presne ten co poslala pani v prvom komentari. za mna je najviac ucinny, no flaky na obleceni mi zanechava. no konecne sa nepotim a nesmrdim
Žiadny nevonia cely deň.
DEODORANT
ja som mala teraz Niveu black white silky smooth.Ale to je antiperspirant,deodorant.Ale tuhý na čierno biele oblečenie ozaj voňal ešte aj večer keď som sa išla sprchovať.A to som si ho dávala doobeda.Lenže ja nerobim náročnú,fyzickú robotu.Teraz mám gélový lady speed stick.Síce rýchlo vsiakne,krásne vonia ale večer ho už necítím.Len pár hodín.Teda necítim ho ako ten niveový.Skôr vsiakne do koži
Ja mam rada kombinaciu spiridea forte deo a kvitok ranna rosa.. mimo leta staci aj kvitok, ale v lete to chce cosi viac niekedy
Ale v dm to asi nebude 😐
Kebyze chcem deo co vonia cely den, asi by som hladala nejaky v kombo s parfemom, nech sa nebiju vone..
@anonym_autor mne sa najviac osvedčil pánsky old Spice naozaj drží,nepotim sa a nerobí fľaky. Za mna proste top.
A to som naozaj poskúšala dámske kadejaké.
@anonym_autor Za mňa Antiperspirant NIVEA Black & White Authentic. Nezanechava fľaky a vydrží dosť dlho. Vôňu si môžeš vybrať aj podľa seba, majú rôzne z tejto rady.
Driclor. Nebudes sa vôbec potiť .
Keď pôjdeš niekde tak si daj aj dezodorant ak chceš niečo voňavé
@anonym_autor každý sa inak potí.Kupujem si pánsku modrú guličku Nivea ja ju cítim aj večer nepotim sa vyrazne

@anonym_autor https://www.mojadm.sk/p/d/1428964/rexona-damsky...