Tipy na odstránenie vrásky hnevu bez botoxu
Ahoj, mam 30, hlavne od 30 sa mi extremne zvyraznila, lezie mi na nervy. Mam dosť stresu a hned zmraštim čelo. Som proti chemii, mam k tomu odpor, tak prosím botox nechcem poradiť 🙂 Niečo neinvazívne ako laser by bol najlepší, ale dá sa tak odstraniť mračivka, máte skúsenosť? Kde v Bratislave by si s tým vedeli dať rady bez botoxu? Čo Vam pomaha, aky overený prípravok? Myslím krem, alebo aj niečo na užívanie, kolagén? Ďalej procedúry, ktoré zaberú? Ďakujem krásne 🙂
na to nepomáha botox (resp. iba keď je vráskami ozaj malá). pri hlbších vráskach pomáha už len kyselina hyaluronová… botox sa po kyseline hyaluronovej aplikuje ako prevencia…
@lhea Nechcem ťa sklamať, ale na toto ti NAOZAJ žiadne krémy, ani nič na užívanie nepomôže.
Presne ako píše @lilianka28 na to jedine botox. Ja tiež chodím pravidelne 2 x ročne e a nedám nato dopustiť… a prečo si tak proti?
@lhea A co tak sa naucit mat rada samu seba? Ja mam pomaly 32 a tiez vyraznejsie vrasky v podstate iba na tom cele a ano, mracim sa stale, takze su miestami dost vyrazne 😅.
Ale nejako ma to netrapi 🤷... Nikto by ma nepresvedcil v 30-tke si aplikovat nejaky botox. Mozno v 40-50-tke to bude uz naozaj na nejaky zakrok, ale aktualne je to naozaj iba za mna "malinka chyba krasy" a predpokladam, ze to bude rovnako aj u teba.
Dôležitá je prevencia - spf, retinal/tretinoin, hydratacia. Ale ak sa neprestanes mračiť, tak je to zbytočné. A na hlboke vrasky botox, kyselina, tie nevygumujes kremom
Tie vrasky jednoducho ludia maju, aj ja, asi od 30.. nikdy som si botox nedala a ani nedam, tato jedna vraska ti na veku neprida..(mmch ma ju aj moj 18r syn)...teraz mam 44 a ine vrasky velmi ani nemam, mam uz ochabnutejsiu plet, to je jasne, ale aj tak mi ludia tipuju menej rokov nez mam, mladsie ako vyzeram uz vyzerat nechcem (naco?). Zeny, co si davaju botox, kyseliny, nevyzeraju mladsie..to, ze za nemracis, beposobi mladsie ale divne. Tiez co skutocne vyzeraju mldsie, maju mega drahe liftingy a uplne korekcie tvare. Ale zase sa pytam...naco? Ak chces byt dlhoveka, vies to ovplyvnit zivotospravou, pravidelnym cvicenim...ze budes mat vrasky? V starobe to je predsa uplne normalne..
zvyknúť si
Na mračivky jedine botox. A je to úplne normálne, že ju ženy riešia. Je to žiaľ jedna z tých vrások, ktorá dodáva tvári unavený a nahnevaný vzhľad 😞
Kamarát sa tomu venuje a odstraňuje vrásky pomocou akupunktúry...
Tvarová yoga.
Videla som F1 film s Bradom Pittom, vrasiek ma fakt dost, ale teda na 61 teda vobec nevyzera. Vobec si nemyslim, ze mladustvy vzhlad stoji a pada na vraskach, vyzera ten chlao max na 50. Inak botox urcite nema, ma strasne sexy tu mimiku tvare, na rozdiel od herecky, co hrala hlavnu zensku postavu...bolo vidiet, ze mlads teda nie je a mimika medzi obocim ziadna - ubralo jej to na veku? Nemyslim si
Jedine, vedecky dokazane, co funguje z kremov je tretinoin, mam s tym skusenosti, jedine po nom vidim vysledky

@lhea Nechcem ťa sklamať, ale na toto ti NAOZAJ žiadne krémy, ani nič na užívanie nepomôže.