Tipy na svieži nový účes
Chcem sa poradiť , moje vlasy sú takéto teraz a potrebujem zmenu mala som balayage ale nebolo mi to moc vidieť. Poraďte mu čo sa mi hodí a čo si mám dať?
Som maminkou 4 deti chalanov takže potrebujem niečo čo je také fresh, dodá mi takú šťavu do tvare 😀 ďakujem 🙂
Prepáčte ak to sem nepatrí ;)
Ked si predstavim sviezi uces, tak su to istotne kratke vlasy, alebo teda kratsie, ako mas momentalne. Farba ako na poslednej fotke, alebo nieco tmavsie, ubera ti to roky 🙂
Ked si predstavim sviezi uces, tak su to istotne kratke vlasy, alebo teda kratsie, ako mas momentalne. Farba ako na poslednej fotke, alebo nieco tmavsie, ubera ti to roky 🙂
@micha1linka manžel by asi kratšie vlasy neprežil 😀🤭 tmavšie mi zevrsj pridávajú vek
@vojtasova Neviem no, podla tych fotiek sa mi praveze zda, ze viacej ti svedcia tie tmavsie 🙂 Aj tak som za tu poslednu fotku teda. Len nedavaj ofinu, to sa moc nehodi.
Najviac ťa omladil účes č. 2. Aj ti pristane.
Ofina určite nie a úplne tmavá farba tiež nie.
2 ale hnedé.Ta bledá je moc nevýrazná, splýva ti s pleťou, nepáči sa mi.V tmavej ti krásne vyniknú oči
Foto 2 a farba taka ako na foto alebo ako na poslednej fotke. Urcite nie velmi tmave
@micha1linka manžel by asi kratšie vlasy neprežil 😀🤭 tmavšie mi zevrsj pridávajú vek
@vojtasova môžem sa spýtať, ako konkrétne by to neprežil?

Mne sa páči číslo 1,5 a posledny účes 👍