Účinný krém proti vráskam okolo očí
Ahojte, poraďte naozaj účinný krém proti vráskam. Mám ich najmä okolo očí, pod očami. Vek 39.
@domiklik máš ich odskúšané? Lebo to sú iné pálky za krém, to by som nekúpila len tak, že snáď bude dobrý.
Bolo by dobre na uvod napisat, kolko si ochotna do toho kremu investovat. Lebo darmo Ti tu napise niekto Perricone MD, ked tvoj budget je omnoho nizsi ako cena veci z tejto znacky. Za mna ma dobre kremy Lancome, ale to je tiez cenovo vyssie. Skus pripadne pozriet korejsku kozmetiku, tam su dobre veci a cenovo prijatelne. Ci uz na Stylevana (ide do z Ciny, takze sa dlhsie caka) alebo KSisters.
@muchotrafka298 nikdy som nič také nekupovala, tak vôbec netuším, v akých cenách sa to pohybuje. No myslím, že viac ako stovku by som ani nebola ochotná do toho investovať, keďže výsledok je neistý. Ak by som to mala odskúšané na vlastnej koži, tak pokojne aj viac. Ale takto len niečo objednať z netu... Radšej by som asi v kamennom obchode niečo také kúpila.
Napisem Ti uprimne, ziadne obrovske vysledky necakaj. Ked mas uz vrasky, tak Ti ich nevygumuje ani najdrahsi krem. Ano, su kremy, ktore vedia do istej miery tie vrasky pri pravidelnom pouzivani zmiernit. Lenze to je taky opticky efekt. Ja som mala napriklad vyborne serum od Lancome z rady Visionnaire, ale uz da nevyraba. Jeho cena bola niekde okolo 80 EUR a zaberalo. Ale to co zaberie jednemu nemusi druhemu. Ja by som sa napriklad vobec nebala korejskej kozmetiky aj kupenej cez internet (ci uz Stylevana alebo K-Sisters), maju vyborne produkty za dobre ceny.
Kozmetika sa pohybuje od par EUR v drogerii az po stovky EUR , kazdy si tam vie najst svoje.
Napriklad moja kolegyna je zena po 40tke, tvar ma ako rasplu, neuznava ziadne SPF, kremy si kupuje v drogerii za 5 EUR maximalne, lebo nebude predsa ona manazerka investovat. Cize ma na to, ale nezaplati, lebo to nei je dolezite a nevidiet to.Takze aj takyto mozes mat pristup.
Drahy krem nie je zaruka, ze Ti sadne alebo pomoze. Ja som si drahym kremom od Estee lauder mazala nohy, lebo to bolo nieco tak priserne, ze som to dala parkrat na tvar a cela som bola mastna, vyrazky mi vysli, ucpane pory. Bol to krem za 70 EUR.
mna osobne prekvapila prijemne rada expert od balei. mam aj micelarku aj cistiacu penu aj kremy asera. smiesna cena a mojej pleti to extra vyhovuje
@muchotrafka298 no ja nie som na tom zas nejak hrozne, ale pod ocami mam prostr take kruhy a vrasky, ktore by som rada zredukovala. Asi zajdem po radu ku kozmeticke najskor.
Kozmetiku mas vyslovene pokus-omyl. Su kremy a sera aj na kruhy pod ocami, niektore zaberu viac, ine menej, dalsie treba pouzivat pravidelne cele mesiace. Ja som toto napriklad vzdala, ked bude treba, pojdem radsej na zakrok.
dobra starostlivost o plet je len prevencia... ak uz mas vzniknute vrasky je jedno ako hlboke tak ich ziaden krem nezachrani ... daj si spravit analizu pleti v specialnom salone a podla toho vyber vhodnu radu kt plet potrebuje... vyvazena strava a pitny rezim je samozrejmost plus ochranny faktor na plet dennodenne ..
@ukgirls strava je u mňa ok, ale tie ochranné faktory som zanedbávala
Skus znacky Medik8, odporucam retinolove sera a kremy, tie su top na vrasky.
Na vrásky jedine retinol / tretinoin, žiadne iné krémy ti nespravia taký výsledok
zbytočne pchať tolké peniaze do krému.. za 100 plus ti spravia aj zákrok čo aj ozaj zaberie.Na určitú dobu teda. Krémiky sú len taká hydratácia a podpora a trošku zjemnenie alebo spevnenie
Botox....potom spf50 každý deň ráno, večer tretinoin
@liusa82 tak ja naozaj nie som zastanca akychkolvek zakrokov
Nemusis byt zastanca zakrokov, potom sa ale musis zmierit s tym, ze tvoje problemy s kruhmi a vraskami budu cim dalej tym horsie. Lebo od isteho veku krem nestaci, ani ten za 500 EUR co propaguje ista slovenska moderatorka. Medicina ti vie pomoct.
Jednoznačne krémy Lancome
Vrasky ti urcite nevyhladi ziadny krem.ani za tisic eur....kazdej s nas sadne ina znacka a o plet sa treba starat vo viacerych krokoch dobra kozmeticka ti moze poradit......toner serum.krem a SPF je zaklad
Viem odporučiť na základe osobných skúseností i skúseností klientiek niektoré produkty Bewit. Nakoľko s danou značkou pracujem, tak nenapíšem konkrétne, nech mi to nezmažú. Len jedna rada - na očné okolie aplikuj prípravok špeciálne na očné okolie. Koža v tejto oblasti je iná, tenšia, veľmi špecifická, preto nie je vhodné aplikovať 1 prípravok na celú tvár.
Áno mam ich odskúšané... A vyskúšala som ich viac, kým som sa dopracovala k týmto dvom. Ale ako ti tu už bolo poradene, zázrak na počkanie to asi nebude. Starostlivosť o pleť je komplexná záležitost, čistenie, Hydratácia, riešenie nedostatkov, spf, výživný krém, spánok, pitny režim, protivraskovy vankúš, vHybanie sa slnku. To všetko môže pomôcť tvojim vráskam aj v 39. Estetické zákroky, ktoré budú reálne aj fungovať sú niekoľkonásobne drahšie...
@domiklik to je jasne, ze tie zakroky su drahe. Len si musi autorka uvedomit, ze pekna plet nie je zadarmo, su to desiatky rokov starostlivosti. A ziadny krem nespravi zazrak, ze redukcia vrasok a kruhov trvale. Vela zien minulo tisice na kozmetiku, kremy, sera a neviem co a radsej nasetrili na zakrok.
ja mám inak ten protivráskový vankúš čo sa tu spomína.Kúpený na originál stránke a nestál málo.Ale po bokoch sem tam spravi otlačok aj on.A to je orginál zo saténu s tými výrezmi po bokoch.Takže ani to neni 100 percent.Mám ho už niekolko rokov ale v strede tváre sa mi pleť zase pekne vypla a odtlačeniny vymizli.Takže to je tak
Bez zákrokov to po 40 nejde...
Buď budeš s vráskami alebo posetris a pôjdeš napríklad na prophilo
Ja za krém nedám viac ako 20 eur (používam kórejskú), hlavne veľa SPF
Radšej posetrim a idem na ošetrenie
odpocuram radu od Dermalogica https://kambria.sk/produkt/biolumin-c-eye-serum/
Ja som investovala do Astrid vitamin C krémy sú úplne perfektne, a mám od tej značky aj séra- vitamin C, bioretinol, hyaluron, OXY a ružové pre 55+, to si dávam na okolie očí. A pritom úplne obyčajná značka za pár eur no pre moju citlivú pleť vyhovuje maximálne.
@marcellka32 nvm, co je prophilo. Nemam nejake brutalne vrasky, skor len mimicke a celkovo sa stara necitim, len uz nevyzeram, ako ked som mala 20
Vo svojom veku mozes vyzerat dobre, ked sa budes o seba starat. Nebudes vsak vyzerat o 20 rokov mladsie. To je proste nemozne, ani so zasahmi estetickej mediciny. S tym sa musis zmierit.

https://www.kiehls.sk/super-multi-corrective-cr...