icon

Vitamíny na rýchlejší rast vlasov

dqqq
3. mar 2026

Ahojte, viete mi prosím poradiť nejaké vitamíny na rýchlejší rast vlasov? Veľa prípravkov je na trhu a nechcem len tak vyhodiť peniaze za niečo čo nefunguje. Ďakujem

stellarstar
3. mar 2026

Forcapil

krasneleto
3. mar 2026

@dqqq zinkosel, biosil

tbd
3. mar 2026

@dqqq všeobecne - biotín

parvinka0001
3. mar 2026

Methionin komplex a biotin plus

toffy144
3. mar 2026

@dqqq REGHAAR tablety. Užívať 3 mesiace, potom mesiac pauza a znova ... od nich len tieto tablety, Super cena a overené. Akurát viac začnú rásť aj chĺpky...

sjosa
3. mar 2026

Uzivam Vitahair od Emfiore 🙂 Za mna su super, staci jedna tableta denne, mam uz druhe balenie.

anonym_4e0f01
3. mar 2026

Ja som brala ešte dááavno revalid tabletky a môžem odporučiť. A plus som si kupovala obycajne dixi ampulky ktoré si pomasirujes po umytí vlasov do pokožky hlavy a môžem povedať ze mam vlasy pomalí už pri kolenách.

miriamzba
3. mar 2026

Biosil, a za mňa hlavne pouzivat aktivátory- capillanQ, reghaar. Mne to neskutočne pomohlo.

pentium3_net
Dnes o 15:18

@dqqq Neexistuje žiadny prípravok, ktorý by ti urýchlil rast vlasov ak už rastú svojím prirodzeným tempom. Prepáč ale tak to je. Tie vitamíny zaberajú len vtedy, keď ich máš nedostatok, a to bez rozboru krvi nevieš.

parvinka0001
Dnes o 18:07

Ja som brala a beriem tie čo som ti napísala . Nikdy som takú dĺžku nemala ako teraz ale hustotu nezmením to je proste dane .