icon

Vrátia sa riasy do pôvodného stavu, keď prestanem používať sérum?

Včera o 23:45

Otázka je v nadpise. Používam sérum, riasy veľmi nenarástli do dĺžky, ale spevneli. Len sa chcem opýtať, ktoré máte skúsenosť. Používam sérum asi pol roka, keď prestanem, ostane to takto, alebo opäť budú riasy slabšie a kratšie? Dakujem

kareliaslim
Dnes o 00:39

@anonym_autor budu horsie ako predtym

isis234
Dnes o 05:30

V lekárni - glycerin. olej . 2 týždne naniesť v malej vrstve na mihalnice večer.
Sérum som nepoužívala. Neviem posúdiť.

anonym_fc10fd
Dnes o 08:21

Áno, tie ktoré boli vyživované postupne vypadnú a začnú rásť zasa povodné.
Ja nie, ale kamarátka to tak má, preto používa stále sérum, netreba už tak často ako zo začiatku.

maminkadeticiek
Dnes o 08:27

Nebudu horsie ako predtym,to je somarina.Ale kedze mihalnice prirodzene vypadavaju a neustale sa obnovuju,tak vypadaju postupne pomaly tie dlhe a budu dorastat nove uz len take ako si mala pred pouzivanim sera.Nic ine sa nestane.

procrastique
Dnes o 08:35

Riasy budú rovnaké ako pred tým. Nebudú horšie ani lepšie.

procrastique
Dnes o 08:36

PS: Na tvojom mieste, aj na mieste všetkých ľudí by som tie séra nepoužívala. Skôr či neskôr aj tak budú zakázané.

drews_beauty
Dnes o 08:39
@procrastique

PS: Na tvojom mieste, aj na mieste všetkých ľudí by som tie séra nepoužívala. Skôr či neskôr aj tak budú zakázané.

@procrastique to sa týka iba tých, ktoré využívajú prostaglandín, mnohé sú len na báze peptidov. Tie nevidím dôvod prečo by mali zakazovať.

drews_beauty
Dnes o 08:40

Ja som používala minulý rok Rimia, veľmi som bola spokojná 🙂 teraz testujem nejaké kórejské sérum, zatiaľ neviem povedať, či funguje.

procrastique
Dnes o 08:41
@drews_beauty

@procrastique to sa týka iba tých, ktoré využívajú prostaglandín, mnohé sú len na báze peptidov. Tie nevidím dôvod prečo by mali zakazovať.

@drews_beauty Ja narážam na tie, z iných bohvie ako mihy nenarastú ak vôbec.

babushkaem
Dnes o 09:23
@drews_beauty

Ja som používala minulý rok Rimia, veľmi som bola spokojná 🙂 teraz testujem nejaké kórejské sérum, zatiaľ neviem povedať, či funguje.

@drews_beauty aka krasna farba oci...
ja som pouzivala, ked som dopouzivala vratili sa do povodneho stavu

anonym_90f1bd
Dnes o 16:50

Sprostosti ti tu píšu. Riasam sa nič nestane. Ani nevypadajú. Roky používam na striedačku séra a mihalnice mám stále krásne.

anonym_90f1bd
Dnes o 16:51
@kareliaslim

@anonym_autor budu horsie ako predtym

@kareliaslim to ťažko. Koľko sér si doteraz použila? Je teda viacero.

kareliaslim
Dnes o 17:54
@anonym_90f1bd

@kareliaslim to ťažko. Koľko sér si doteraz použila? Je teda viacero.

@anonym_90f1bd viem ze ich viacero, pouzivala som facedermu a urcite ked prestanes pouzivat neostanu take