icon

Vrkoče s kanekalonom

28. feb 2025

Robím si menší prehľad ☺️
Páčia sa vám vrkoče s kanekalonom na rôzne spôsoby? Boxerské, vysoké copy atď ...
Dávate si robiť takýto ,, účes" pravidelne alebo príležitostne?
Ďakujem za akúkoľvek odpoveď k téme 🙂

klementinka58
28. feb 2025

ano davam si v lete a ked ideme na nejaku spolocensku udalost, davam si len vysoky cop zapletany...nic ine

katica06
28. feb 2025

Nie, nikdy

lindous
28. feb 2025

Nie že by sa mi to vyslovene nepáčilo, keď sa to niekomu hodí, páči, tak fajn, ale nepáči sa mi to, až tak, aby som mala chuť tento účes mať aj na svojej hlave, takže nikdy som si ho nedala robiť a ani neplánujem 😅 ... a čo okolo seba vnímam, tak mi to príde skôr ako sezónna letná dovolenkovo-festivalová záležitosť...

slavomira236
28. feb 2025

@lindous presne skor ma dovolenky.a pre mensie dievcatka. Na zenach sa mi do nepaci

stanulienkat
28. feb 2025

Paci sa mi to. Na malych detoch a tinedzerkach. Na dospelych zenach po 30 je to infantilne.

lindous
28. feb 2025

@slavomira236 tak mne sa niečo na takýto štýl v prirodzenej farbe páči aj na ženách, napr. na ten festival, letnú párty 😄 len teda na mne sa mi viac páčia účesy s rozpustenými vlasmi ako vysoký cop 😅

procrastique
28. feb 2025

V lete zábava a žúžo a na jeseň trakčná alopécia a oči plné slz :D

drews_beauty
2. mar 2025

Ja si dávam každé leto, lebo mám mesiac pokoj s účesmi a nepotí sa mi hlava 🙂

eeffka
2. mar 2025

@lindous ja ked vdim taketo nieco tak placem za vlasove korienky danej damy

mandzula
2. mar 2025

Okrem toho, ze sa mi to nepaci, trpim za vlasy dotycnej. Mam pocit, ze to musi vlasy dost neprijemne tahat.

kukuk29
2. mar 2025

Nie ,nikdy by som si to nedala a ani sa mi to nepáči a ešte som ani nevidela osobu , ktorej by sa to hodilo 🤷‍♀️

mabenn
2. mar 2025

Robim si sama doma...bavi ma to a paci sa mi to...nie ale boxerske copy, ale zapletiem s kanekalonom copiky bud pramene alebo celu hlavu