icon

Vyhovuje vám na tvár krém modrá Nivea?

3. sep 2026

Ahojte, vyhovuje vám klasická modra Nivea na tvár? Mám suchsiu, citlivú pleť. Ako ste spokojné s týmto krémom?

anonym_f72d00
3. sep 2026

to si nejaka zena dava na tvar preboha? ci si troll a robis si srandu?

anonym_119464
3. sep 2026

Áno ja..a nedám ju za nic

anonym_dcc6f2
3. sep 2026

áno , vyhovuje.
hoc ktorý super krém čo je vychvaľovaný do nebies ma páli na tvári. Modrá Nivea je jedna z mála ktorú môžem.

autor
3. sep 2026
@anonym_f72d00

@anonym_f72d00 prečo by som mala byť troll preboha? Normálne som ju kedysi používala... Tu je už všetko troll podľa vás...

autor
3. sep 2026
@anonym_dcc6f2

áno , vyhovuje.
hoc ktorý super krém čo je vychvaľovaný do nebies ma páli na tvári. Modrá Nivea je jedna z mála ktorú môžem.

@anonym_119464
@anonym_dcc6f2 ďakujem, kedysi dom ju používala, mám veľmi citlivú dehydrovanu pleť...asi ju skúsim kúpiť...

mateson2004
3. sep 2026

Ja jedine niveu. Odjakživa,chvilku som striedala s modrou indulonou. Už ani to nie. Jediný krém čo znesiem a nepália ma oči z toho. Mám 56.

anonym_0a5e3c
3. sep 2026

mne nevyhovuje

autor
3. sep 2026
@anonym_0a5e3c

mne nevyhovuje

@anonym_0a5e3c prečo?

anonym_d7209f
3. sep 2026

Ako chápem, že osvedčené je pohodlné a niekomu sa nechce skúšať iné ale na trhu je fakt veľa značiek, ktoré vyrábajú krémy na citlivú pleť, ktoré nie sú hutné ako Nivea a indulona. A zložením sú tiez niekde inde

anonym_2cda13
3. sep 2026
@anonym_f72d00

@anonym_f72d00 Tvl ruky by som si s tym nenakremovala😃

anonym_0a5e3c
3. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_0a5e3c prečo?

@anonym_autor nesadla mi a ani zlozenie za mna nie je take aby som nevedela najst ovela lepsi vyrobok na trhu miesto Nivei

anonym_cfb5f7
3. sep 2026

Neznášam Niveu od detstva, keď ma ňou natreli cítila som sa ako sardinka v oleji, vadí mi aj jej vôňa. Ale na topánky je skvelá.

elenajezova
3. sep 2026

Ja ju používam už desiatky rokov...😀

liusa82
3. sep 2026

ja to sice na tvár nepouživam tú klasickú hutnú modrú ale minule som si skúsila tú lahšiu verziu nivea soft je určena na tvár,ruky aj telo.Lebo už mi dochádzal krém a mala som túto softku doma lebo ju používam iba na telo aj ruky kvôli vôni ale tak skúsila som aj na tvár keďže v popise bola určená aj na to teda ako multikrém.. bola celkom fajn a to mám takú mastnejšiu,citlivejšiu pleť a nebola mi vôbec ťažká a navyše krásne voňala tak keď už nivea na tvár tak soft.Ale ak tebe vyhovuje tá klasická modrá,hutná nevidím dôvod si ju nekúpiť znovu

anonym_2e1cbc
3. sep 2026

@anonym_autor nie. Upchava pory a vobec nie je hydratacna. Ja s nou cistim topanky.

autor
3. sep 2026
@liusa82

ja to sice na tvár nepouživam tú klasickú hutnú modrú ale minule som si skúsila tú lahšiu verziu nivea soft je určena na tvár,ruky aj telo.Lebo už mi dochádzal krém a mala som túto softku doma lebo ju používam iba na telo aj ruky kvôli vôni ale tak skúsila som aj na tvár keďže v popise bola určená aj na to teda ako multikrém.. bola celkom fajn a to mám takú mastnejšiu,citlivejšiu pleť a nebola mi vôbec ťažká a navyše krásne voňala tak keď už nivea na tvár tak soft.Ale ak tebe vyhovuje tá klasická modrá,hutná nevidím dôvod si ju nekúpiť znovu

@liusa82 ďakujem, skúsim pozrieť tu soft možno nejaké malé balenie

anonym_783e85
3. sep 2026

@anonym_autor používala ho moja mama, ktorá mala suchú a citlivú pokožku. Veľmi jej pomáhal a navyše nemala takmer žiadne vrásky 😊

mateson2004
3. sep 2026
@anonym_2cda13

@anonym_f72d00 Tvl ruky by som si s tym nenakremovala😃

@anonym_2cda13 tvl, mám 56 a veľa ludí mi povie že akú máš peknú pleť. Tak neviem🤷‍♀️.

mateson2004
3. sep 2026
@anonym_783e85

@anonym_autor používala ho moja mama, ktorá mala suchú a citlivú pokožku. Veľmi jej pomáhal a navyše nemala takmer žiadne vrásky 😊

@anonym_783e85 mne nedávno jedna spolužička povedala, že nemám vrásky. Ja ich teda vidím. Mám tak isto suchú a citlivú pleť. Niveou aj topánky v zime krémujem🙃

zuzubb007
3. sep 2026
@anonym_f72d00

@anonym_f72d00 prečo nie, používalo sa to x rokov, len teraz robia reklamy drahým krémom, ktoré osprostejú ľudí a myslia si akí budú mladí bez vrások 🤣, od SPF, čistice gély, päť sérum, toto sa nikdy niekoľko rokov nedávalo a krásnu pleť majú starí ludia čo poznám

euka210
3. sep 2026

@anonym_autor och, to mi pripomina detstvo...fuj. indulonu na ruky ano, ale nivea nie.
Na suchu pokozku pouzivam to, co natieram detom s AE...Lactovit.

anonym_49cef2
3. sep 2026

@anonym_autor Mne nie , používam Nivea soft.

sisska96
3. sep 2026
@anonym_f72d00

@anonym_f72d00 Prečo nie ?

anonym_0608fe
4. sep 2026

@anonym_autor Aj na hemoroidy.

pasomnica
4. sep 2026

Kedysi som ju aj ja používala na tvár, keď som bola v puberte a začala som mávať dosť suchú a šupinatú pokožku tak prvé čo som mala po ruke bola nivea, no teraz by som ju už nepoužívala vzhľadom na to, že už existujú ovela vhodnejšie krémy, séra na dehydrovanú a citlivú pleť, no vtedy ešte ten sortiment nebol až natolko rozšírený ako teraz a ani som sa v tom nevyznala až o pár rokov neskôr som si kúpila niečo vhodnejšie ako jedno sérum/krém z lekárne od Biodermy hydratačné a to sadlo určite ovela viac ako obyčajná Nivea. Ak máš obyčajnú normálnu pleť s ktorou nemáš žiadne problémy tak ti v podstate aj vyhovovať môže, kvázi ti môže byť jedno, s čím sa ponatieraš ak nemávaš žiadnu špecifickú reakciu, no ako píšeš, že máš suchšiu, citlivejšiu pleť tak tam už môžeš cítiť niečo, čo ti nemusí sadnúť ako alkohol, parfumácia v kréme, to bývajú iritujúce zložky, potom nivea krém je tiež dosť mastný a hutný, čiže pri dehydratovanej pokožke nemusí byť tiež velmi vhodný pretože samotný problém pokožky velmi nerieši a neobsahuje myslím velmi hydratačné zložky, skôr len premasťujúce, ktoré vytvárajú ochrannú bariéru na pokožke, ktoré chránia pred vonkajšími vplyvmi a zabraňujú aby sa pokožka viac vysušovala, no ale môže aj dosť upchávať póry. Je totiž aj rozdiel, či máš dehydratovanú pleť alebo suchú. Ja som si volakedy myslela, že sa potrebujem ponatierať len niečim poriadnym mastným a tak som len kupovala všelijaké krémy a nič z toho mi nepomáhalo, len sa mi stále koža šúpala a potom som pochopila, že potrebujem lahké krémy/séra s kyselinou hyalurónovou a najlepšie aj bez alkoholu/parfumácie alebo len s minimom.

7miriam77
4. sep 2026

Ja som ju kedysi používala, no začalo mi vadiť, že sa strašne leskne, je mastný ten krém....ale pre niekoho isto super

anonym_51f583
4. sep 2026

Radsej modra indulona.