Vypadané a spálené vlasy po farbení
Ahojte, som zúfalá a predtým ako mi začnete nadávať tak áno, som hlúpa…už som si to povedala tak milión krát a ľutujem ten deň kedy som sa rozhodla nafarbiť tie vlasy 🙂 kaderníčka mi povedala že o týždeň neskor môžem prísť a ja som bola nedočkavá a povedala si že s profesionálnou farbou a peroxidom to dám…CHYBA…vypadali mi totálne vlasy v zadu a celkovo už z pomerne stredne dlhých vlasov mám krátke chemlonové vlasy…pýtam sa čo s tým? :( nejaké rady? Prešiel mesiac a stále mi padajú…bojím sa ísť s tým do kaderníctva a už som počula aj návrhy že vyholiť vlasy…používať všetky možné séra, šampony, masky, ricínový olej….neviete čo by bola dobrá moznost zachranit ich? Či je to márne a budem vyzerat ako vypadané kura…
tu pomôže len čas...dopraj si kvalitnu kozmetiku na vlasy, vitaminy, zatial kratky strih a proste nechať dorásť odznova...tu už nepomôže iné
@miska431 určite pouzi k18! Najväčšia pomoc pri mojich vlasoch, už som si ich skrátila na kratko po plecia rastú stále ich strihám a odkedy používam k18 vôbec nevyzerajú ako chemlonové, len ako mi tu pisali baby, treba tomu dať čas…zachvilu to bude rok a mňa ešte čaká dlhá cesta, je únavná a bolestivá ale naučila ma dosť
@ivka1103 ahoj dopadlo to tak ze som sa strašne dlho dostávala s toho celého.. mala som migrény od bolesti co som mala poleptanu kožu bolo to hrozne absolvovať lekára kožné atď... od kadernick$ som si teda vypýtala polovicu peňazí naspäť aj keď som na lekára minula 2x toľko
Teraz som už hnedá a už nikdy neurobím chybu a nepôjdem na blond
Olaplex vs K18 co je lepsie?
@ivka1103 ja toto tak nerada čítam 🫤
Ja mám síce len kurz a krátku prax a nevenujem sa tomu no viem aké náročné je robiť odfarbovanie, meliry a aké agresívne vedia byť niektoré produkty
A keď vidím (čítam) že jedna kaderníčka čo má svoj salón (alebo robí proste v salóne) nevie odhadnúť stav vlasov a vlasovej pokožky a podľa toho vybrať správne produkty, správne % peroxidu tak ja strašne pením vtedy.. brala by som im licencie jedna radosť a doživotný zákaz robiť túto profesiu!
Veď to je tiež ľudské zdravie...
Mne tiež spálili vlasy v kadernictve (našťastie iba vlasy a nie pokožku). Pritom keď som tam prišla som im jasne vravela že mám vlasy jemne, už raz odfarbované potrebujem šetrnejší odfarbovač a slabší peroxid. Jasné že má nepočúvla a vlasy o dobrých 15cm spálené.. takú recenziu čo som im nechala na googli ešte aj s konkrétnym menom kaderníčky 😡
@miska431 napíš jej recenziu niekde (Google, Facebook, Instagram) určite nezostaň ticho... Lebo toto by sa žiadnej kadernícke stať nemalo
Ona musí vedieť zhodnotiť stav pokožky aj vlasu pred tým ako čokoľvek s ním začne robiť.
Ja by som ticho nezostala, pretože stalo sa to tebe, pôjde k nej ďalšia a ďalšia môže sa to isté stať aj im

@eeffka
Vcera som akurat bola a tiež mi peroxid veľmi spálil kožu už neviem čo si na to dať neviete poradit