icon

Vypadané a spálené vlasy po farbení

ari_118
28. máj 2023

Ahojte, som zúfalá a predtým ako mi začnete nadávať tak áno, som hlúpa…už som si to povedala tak milión krát a ľutujem ten deň kedy som sa rozhodla nafarbiť tie vlasy 🙂 kaderníčka mi povedala že o týždeň neskor môžem prísť a ja som bola nedočkavá a povedala si že s profesionálnou farbou a peroxidom to dám…CHYBA…vypadali mi totálne vlasy v zadu a celkovo už z pomerne stredne dlhých vlasov mám krátke chemlonové vlasy…pýtam sa čo s tým? :( nejaké rady? Prešiel mesiac a stále mi padajú…bojím sa ísť s tým do kaderníctva a už som počula aj návrhy že vyholiť vlasy…používať všetky možné séra, šampony, masky, ricínový olej….neviete čo by bola dobrá moznost zachranit ich? Či je to márne a budem vyzerat ako vypadané kura…

Strana
z2
miska431
15. mar 2024

@eeffka
Vcera som akurat bola a tiež mi peroxid veľmi spálil kožu už neviem čo si na to dať neviete poradit

sima338
15. mar 2024

tu pomôže len čas...dopraj si kvalitnu kozmetiku na vlasy, vitaminy, zatial kratky strih a proste nechať dorásť odznova...tu už nepomôže iné

ari_118
autor
15. mar 2024

@miska431 určite pouzi k18! Najväčšia pomoc pri mojich vlasoch, už som si ich skrátila na kratko po plecia rastú stále ich strihám a odkedy používam k18 vôbec nevyzerajú ako chemlonové, len ako mi tu pisali baby, treba tomu dať čas…zachvilu to bude rok a mňa ešte čaká dlhá cesta, je únavná a bolestivá ale naučila ma dosť

miska431
16. mar 2024

@ari_118 dievcata ale ja mám vlásy okej len koza vo vlasoch je spalena dosť mám citlivú pokožku a dnes chcem si kúpiť aloe vera že skúsim si potrieť

andula78
16. mar 2024

@miska431 aloe vera v spreji, mne to pomohlo.

miska431
16. mar 2024

@andula78 nenašla som u nás ale kúpila som aloe masku na vlásy a aloe olej a calciovu masť len uvažujem či sa radšej neobjednam aj na kožné

ivka1103
19. sep 2024

@miska431 aj ja sa chcem pripojit…odvcera placem co sa mi v kadernictve stalo…hotova som z toho 😞vlasy odpalene, aj pokozka cervena…co mozem urobit…snad nepridem o vlasy 😩

ivka1103
19. sep 2024

@miska431 ako si dopadla? mam rovnaky problem 😞som z toho nestastna 😞velmi…

miska431
20. sep 2024

@ivka1103 ahoj dopadlo to tak ze som sa strašne dlho dostávala s toho celého.. mala som migrény od bolesti co som mala poleptanu kožu bolo to hrozne absolvovať lekára kožné atď... od kadernick$ som si teda vypýtala polovicu peňazí naspäť aj keď som na lekára minula 2x toľko
Teraz som už hnedá a už nikdy neurobím chybu a nepôjdem na blond

miska431
20. sep 2024

@ivka1103 keby sa dám ešte raz na blond prišla by som o vlasy bol to veľký zásah a po ďalšie nikdy by som už nešla ku kadernícke ktorú nepoznám lebo to tak aj dopadlo

ivka1103
20. sep 2024

@miska431 mas to teraz krasne…chran si vlasky 🙏🏻

ivka1103
20. sep 2024

@miska431 mala si az poleptanu kozu? to az tak?

miska431
20. sep 2024

@ivka1103 toto som mala po celej hlave

bellla25
20. sep 2024

Olaplex vs K18 co je lepsie?

ivka1103
20. sep 2024

@bellla25 aj Ty mas negativnu skusenost?

ivka1103
20. sep 2024

@miska431 och….ja nemam slov. Je mi to tak luto…ako sa k tomu postavilo kadernictvo?

ari_118
autor
20. sep 2024

@bellla25 olaplex som nepoužívala ale za mňa k18! Mne zachránila vlásky❤️ menej padali aj sa tak pomenej prestali lámať

miska431
21. sep 2024

@ivka1103 no najskôr nijak ze si mam kúpiť aloe vera a stým si ošetriť a potom som tam už išla nahnevaná tak po dohode mi vrátili teda polovicu ale dlho trvalo a ešte trvá kým sa mi všetko zahojí

nika_val
21. sep 2024

@miska431 😡 že polovicu! Za toto by mala vrátiť licenciu a nie len polovicu peňazí
Neznášam takéto "kaderníčky "

ivka1103
21. sep 2024

@nika_val co mam na hlave ja, nechci vediet a nasledky na pokozke….som tak nestastna 4 den, ze to neviem opisat…

ivka1103
21. sep 2024

@miska431 to mas teraz? som myslela, ze to sa Ti stalo skor

miska431
21. sep 2024

@ivka1103 stalo sa mi skorej v marci ale stále moja koža nieje v poriadku

miska431
21. sep 2024

@nika_val áno len polovicu aj to mi chcela dat ešte menej ...ale trvala som aspoň na tej polovici

nika_val
21. sep 2024

@ivka1103 ja toto tak nerada čítam 🫤
Ja mám síce len kurz a krátku prax a nevenujem sa tomu no viem aké náročné je robiť odfarbovanie, meliry a aké agresívne vedia byť niektoré produkty
A keď vidím (čítam) že jedna kaderníčka čo má svoj salón (alebo robí proste v salóne) nevie odhadnúť stav vlasov a vlasovej pokožky a podľa toho vybrať správne produkty, správne % peroxidu tak ja strašne pením vtedy.. brala by som im licencie jedna radosť a doživotný zákaz robiť túto profesiu!
Veď to je tiež ľudské zdravie...

Mne tiež spálili vlasy v kadernictve (našťastie iba vlasy a nie pokožku). Pritom keď som tam prišla som im jasne vravela že mám vlasy jemne, už raz odfarbované potrebujem šetrnejší odfarbovač a slabší peroxid. Jasné že má nepočúvla a vlasy o dobrých 15cm spálené.. takú recenziu čo som im nechala na googli ešte aj s konkrétnym menom kaderníčky 😡

nika_val
21. sep 2024

@miska431 napíš jej recenziu niekde (Google, Facebook, Instagram) určite nezostaň ticho... Lebo toto by sa žiadnej kadernícke stať nemalo
Ona musí vedieť zhodnotiť stav pokožky aj vlasu pred tým ako čokoľvek s ním začne robiť.
Ja by som ticho nezostala, pretože stalo sa to tebe, pôjde k nej ďalšia a ďalšia môže sa to isté stať aj im

Strana
z2