icon

Vyzerajú vlasy moc riedke?

moly09
18. máj 2023

Vyzerá to zle je to moc riedke?

Vyzerajú vlasy moc riedke?
0silvia0
19. máj 2023

@nikoletta1712 to co tu rozvijas ake problondinovske reci? Hnede nefarbene vlasy su nudne a blond tonovane, odfarbovane, prefarbovane, su tie uzasne a top? To co su za vykecy preboha? 🤦‍♀️

nikoletta1712
19. máj 2023

@miadi Ale veď ry máš na fotkách krásne husté vlasy…To si ich mala ešte viac pred pôrodom?…

nikoletta1712
19. máj 2023

@0silvia0 Lebo blond sa mi páčia oveľa viac ako hnedá farba…A nerozčuľuj sa…

0silvia0
19. máj 2023

@nikoletta1712 ja sa nerozculujem, ale to co pises mi pripada dost cez ciaru. Je v poriadku, ze tebe sa pacia blond vlasy, ale nie je v poriadku, ze dehonestujes prirodzene nefarbene vlasy. Ved kazdemu sa paci nieco ine.
A neberiem to osobne, nemam hnede nefarbene vlasy, ale ani mi nenapadne cumiet na nejake blondiny, ako to ty popisujes. Preco by vsetci mali cumiet na blondiny? Co je na odfarbenych vlasoch take uzasne?

miadi
19. máj 2023

@nikoletta1712 tak ja zavist som vyradila minimalne 15r dozadu a nikdy som nebola fanusik je to tak zbytocny pocit ublizuje tomu co ju citi. Zas tie mamicky co nemaju $ zobrat deti na velet....pre mna odveci argument. Ved ona tie vlasy kupila za svoje neukradla im to. Poznala som v zivote aj milionarov a proste nezavidim nikomu nic.. ja si myslim skor ze niekomu sa to proste ozaj nepaci. a to je ok nemusi sa kazdemu pacit to iste. Ale zas koledovala si o to tym ze sa navazala do autorky ze nemala byt lakoma a mala si dat toho viac bla bla.pritom to nema ani nadpojene :D na stastie 🙂 moze to dat hnet dole a dovi 🙂

123kika1234
19. máj 2023

Moje nudné, nefarbené hnedé vlasy. 😆
Nie je podstatná farba, ale kvalita a vzhľad vlasu... 🙂
Ja osobne som nemala nič proti vlasam tej baby s blond vlasmi, ale urážať každého a tváriť sa ze blondiny sú top?

viera27
19. máj 2023

@nikoletta1712 ufff. Akoze nepaci sa mi tu,ako ju hejtuju a celkom nechapem,preco sa to tu tak z oboch stran zvrhava. Ale toto je podla mna tiez prisilne tvrdenie. Ja napriklad fakt nezavidim,skor mi je jej luto,ze to musi takto riesit.

miadi
19. máj 2023

@nikoletta1712 ja mam huste stale ono to vypadava len par mesiacov po porode...lebo pocas teho vlasy prestanu padat koli hormonom ..a potom to dohanaju.. ale nie je to take strasne ako sa to zenam v tom momente zda ..

nikoletta1712
19. máj 2023

@123kika1234 Ale však ja som neurážala…A ak som niekoho nevedomky urazila, tak to som v úmysle nemala…Napísala som, že pre mňa sú hnedé vlasy nudné, nepáči sa mi to…Blond vlasy sú za mňa top, príde mi to také viac ženské…

zuzanna33
19. máj 2023

@moly09 Nemusíš vôbec veľa strihať ! Ide o to že vlasy rastú od vrchu hlavy takže sú tak samozrejme hustejšie a na pramienkoch spodných úplne tenké pretože sa lámu tak to nevyzerá pekne. Netreba farbiť nijako tepelne ničiť (feny, žehličky,kulmy) používať čo najmenej chémie (laky,tuzidla)a nestahovat gumičkami,drdolmi vtedy sú namáhané a ničia sa. O predlžovaní ani písať snáď netreba...

123kika1234
19. máj 2023

@nikoletta1712 ja som skôr chcela povedať, že čo z toho ak je baba blond ak má nekvalitný vlas napr...to ze sa ti páči blond viac je ok.
Ale v podstate to podľa mňa o farbe vlasov nie je

nikoletta1712
19. máj 2023

@123kika1234 S tým súhlasím, že máloktorá blondína má dobrú kvalitu vlasov, zdravé, pevné vlasy…Lebo však blond farba/melír vysušuje najviac…Ale ty si krásna aj s tými hnedými vlasmi😊…Dobrú noc…

mofa
19. máj 2023

Vzdy ked stojim v rade pri pokladni za nejakou dievcinkou co ma predlzene vlasy nemozem pochopit preco to niekto robi.
To je tak viditelne az je to ubohe. Neviem ako s tym dokazu existovat nieto este zato platit….

miadi
19. máj 2023

@mofa ako ked ma chlap plesinku a kompenzuje to potkanim chvostikom ktory je este zapleteny :D by som strihala :D

divokykonik
19. máj 2023

@natali1991 Čo tu peníš 😁. Neznesieš fakt, že nie každému sa páčia vlasy ako máš ty? Ja som urobila životnú chybu a dala som si odfarbiť vlasy na blond, už nikdy viac. 😁 A toho názoru je aj môj muž, asi je tiež divný.

andrea1809
19. máj 2023

@nikoletta1712 Dve umele blondiny s umelymi vlasmi si sadli. To mate ako s pushpkami ci s umelymi mihalnicami. Date si ich dole, a nic tam nie je. Proste to neexistuje. Plus kazdy vie, ze to nie ju realne vlasy. Tiez nechapem, preco to niekto robi a este si mysli, ze sa z toho vsetci poseru

andrea1809
19. máj 2023

@123kika1234 Toto je kvalita, krasne vlasy

joannita
19. máj 2023

@natali1991 ano viem presne aky je rozdiel, nadpojene / zahustene vlasy mam uz presne 15 rokov.
Len zjavne ty netusis o com pises. Lepsie je byt niekedy ticho, lebo sa trosku ztrapnujes. Juj

amaro
19. máj 2023

@nikoletta1712 závisť lebo niekomu sa nepáčia vlasy? Dala fotku, kde má vlasy kuracej žltej farby. Akože čo čakala. Nebudú jej tu písať ovácie, keď sa im to nepáči. A ďalší tvoj komentár, že ženy majú po 3 deti a nemajú eurá na výlet. Sú tu na MK samozrejme také diskusie, ale ktorá zo žien čo napísali, že tie blond vlasy nie sú pekné tu takú diskusiu založila? Nože daj link. Keď je @natali1991 spokojná so svojimi vlasmi, prečo ju rozhádže pár negatívnych komentov? Pozri ako tu ide do báb len preto, že vyjadrili svoj názor. Či iba pochlebovať sa môže? A skôr než mi napíše, že isto mám riedke, áno mám. Spokojná som ja, aj manžel, ostatní sú mi ukradnutí. Blond sa mi nepáči, vždy som chcela ryšavé, mám čierne. A mám aj E na napojenie, ale radšej miniem na zážitky pre deti ako na vlasy, ktoré mi fakt k spokojnému životu nechýbajú. Btw nie každý sa otáča za blondínkami, u mňa v robote chceli všetci chlapi dostať zrzku a ani ženy netúžili po vyperoxidovaných suchých blond vlasoch.

joannita
19. máj 2023

@mofa ja mam tiez predlzene, alebo skor zahustene a preco to robim? Lebo mam svoje velmi jemne a tak vyzeraju riedko. To ale baby s hustymi vlasmi nepochopia.

miadi
19. máj 2023

@moly09 som sa pytala malej ci je to pekne a povedala ze beautiful. Hair is beautiful no matter what .Urcite to mas fajn aj bez toho clip in .😉

luscious
Autor odpoveď zmazal
nikoletta1712
20. máj 2023

@andrea1809 Ja nemám umelé vlasy🙂…

nikoletta1712
20. máj 2023

@amaro Sa ťa zjavne veľmi dotkol môj komentár🙂…Krásny víkend…

amaro
20. máj 2023

@nikoletta1712 hej hej, pukám od závisti 🤦‍♀️ je národný šport na MK každej, čo vyjadrí kritiku napísať, že závidí. Tie vlasy sa mi nepáčia, možu stáť aj milión eur a byť z chvosta jednorožca, nechcela by som ich ani zadarmo. Závidíš mi, že som spokojná aj so svojimi nedostatkami!!!!!

valeria_h
20. máj 2023

Po mne sa tiež otáčajú a to nemám blond vlasy 😁
@nikoletta1712

nikoletta1712
20. máj 2023

@amaro Si prečítaj, že tou závisťou som myslela to, že ženy tu vypisujú, že nemajú peniaze na výlety a kočka si dá vlasy za 1000€…Ja ti nezávidím vôbec nič, lebo som ťa nikdy nevidela…Naopak…Mám rada ľudí, ktorí sú spokojní s nedostatkami🙂…Krásny víkend…

bafka
20. máj 2023

@123kika1234 pisem spravu 🙂

amaro
20. máj 2023

@nikoletta1712 link na diskusiu, kde niektorá, čo skritizovala vlasy, píše že nemá prachy???? Dávaš do súvisu úplne odveci veci. Podľa tvojej logiky: nemám na 100tis auto. Dnes som videla drahé auto hovienkovej farby, ktoré sa mi nepáčilo. Výsledok: určite závidím, že niekto také auto má. Áno, určite sa nájde človek čo také auto závidí. A nájde sa aj veľa ľudí, ktorým sa nepáči a nesúvisí to s ich finančnou situáciou a závisťou. Či kritizovať sa môžu len veci do výšky svojej finančnej rezervy? Som nevedela 🤷‍♀️ Pretože ty si všetky baby hodila do jedného vreca. Urobila si rovnicu : Kritika = závisť = určite je to žena bez Eur

nikoletta1712
20. máj 2023

@amaro Dobre, máš pravdu…Úplne si to vystihla…Dosť sa ťa to všetko dotýka, nereaguj už radšej…