icon

Vyzerajú vlasy moc riedke?

moly09
18. máj 2023

Vyzerá to zle je to moc riedke?

Vyzerajú vlasy moc riedke?
Strana
z6
amaro
20. máj 2023

@nikoletta1712 budem reagovať na čo ja chcem. A už som ti písala ako pukám od závisti kvôli tým drahým kuracím vlasom. Odhalila si ma 😭😭😭

miadi
20. máj 2023

@moly09 inak ked som bola mala strasne frcala pam Anderson a Mne sa vizualne az tak nepacila akoze pekna sexica ale inak nuda ako herecka . Mne sa totalne pacila Calista Flockhart chuducka s jemnymi vlasmi no mala paradne ucesy - strih a v Ally Mcbeal bola super . Dlhe vlasy mozu byt krasne aj nemusia kratke strihy mozu mat viac šmrnc alebo mozu byt aj nanic. Farba vlasou je vec prirody a vkusu. Niekomu sa pacia fialove zelene ruzove Niekto mà rad zlte kuracie 😃kazdy nech mà ake sa mu paci. Ja by som na tvoiom mieste skusila nejaky kratsi uces Ved za 2r budu vlasy take dlhe ako teraz. Nehovorim ze na kratko ako stara lezbicka ci hetero zena v urcitom veku 😅ale nejaky moderny Bob . Nie Preto ze by to bolo treba ale Preto ze experimentujes nie si uplne spokojna stym ako to je teraz. Alebo len postupku nemusis vela skratit a vlasky budu ozivene. Este mas vyhodu ze mas tmave vlasy a ten clip in nie je vidno. Jedna Moja Neterka to mala hnede do blond vlasou a uplne som videla hore na hlave kde to mala pripnute. Mà jemne redsie vlasy no krajsie to je bez .. a uz od toho upustila.

Strana
z6