icon

Výzor spredu a zboku

4. nov 2022

Ahojte baby.. aj muži ak tu nejakí sú 😬.. mám úplne dilemu alebo ako to nazvať.. proste som pekná žena.. naozaj sa páčim sama sebe, mám krásnu tvár aj vlasy, postava môže byť, mohla by byť lepšia, aj bude raz, ale akože nič hrozné.. len ma hrozne štve fakt, že ako vyzerám spredu v tvári dobre- hladká pleť, husté obočie, dlhé mihalnice a veľké oči, tak zboku hrozne.. mám strašne dlhý špicaty nos aj bradu a od krku to vyzerá divne, ja to nechápem..ked sa na seba dívam v zrkadle alebo aj na fotkách, tak všetko super, kym nie som odfotena z profilu ... 😏 Normálne by som mala sebavedomie ako bohyňa (vtip) ale na druhej strane ma toto brzdí, že ľudia to určite vidia a myslia si že som hnusná.. a celkom ma to mrzí.. lebo je to naozaj až nenormálne aky rozdiel je medzi vyzorom spredu a zboku 🤯 nenávidím to len sa neviem nastaviť na to, že si to nikto nevšíma, keďže podľa mňa každý človek si niečo myslí o druhom.. a ci si najdem.chlapca ktoremu sa budem páčiť aj takto, ked fakt 85% žien ktoré si vsimam ma krasny nos a aj tych 15% co ho má väčší, tak aspon im to sedi dobre do profilu..

Strana
z2
autor
4. nov 2022

@drake122 možno z pohľadu vášho muža, ak nejakého máte.. gratulujem 👍

pinaofina
Autor odpoveď zmazal
dadka128
5. nov 2022

Nemôžem písať že je to aj môj vážny problém, ale tiež si poviem som pekná žena,ale s profilu vyzerám divno a dilemou je môj nos 🤣🤣🤣🤣 ale su horšie starosti problémy ktoré riešim 😁

littlefiona
5. nov 2022

Pozri ja som tiež sexy z predu a z boku to už taká výhra nie je, a vieš čo často robím? Dám si zrkadlo a pozerám sa z boku na seba a zvykla som si, našla som niečo pekné aj na tom, ako vyzerám z boku.

alzbetka83
5. nov 2022

@ankare tiež by som bola zvedavá 🙂

lulaby1982
5. nov 2022

Dik jaký narcis , dobre . Ja vypadam jako Meduza , všetci čo má kuknú zamrazia.

Keď máte nejaký divoký nos ,smer rinoplastika ,tak ľúbite sa sama sebe alebo nelubite. Som z toho zmätená ako Goro pred Tokiom.

xsandrax
8. nov 2022

Nemáš moc na výber, buď sa zmieriš so svojím výzorom aj z profilu alebo ako píše baba vyššie, smer rhinoplastika, dnes to nie je nič výnimočné

barborachors
18. nov 2022

ja mam presne taky isty problém a ano, momentálne je to moj najväčší problém na svete 😁 A idem to riesit plastikou, ved ako inak... A viem ze budem omnoho spokojnesia akurat si budem vycitat ze som.do toho nesla skôr.. Brada sa da inak upravit kyselinou a aj nos, ale za mna prichadza do uvahy zmensenie nosa jedine chirurgicky.

basullinka
18. nov 2022

Ja mam zase druhu bradu ako zaba z boku 🤣🤣🤣 tak cvicim tvarovu jogu a cviky na to, ale tak co uz 🤣

kiwi3
18. nov 2022

nahodou, tiez viem o com pises. tie co sa z toho vysmievaju mi teda pridu minimalne necitlive. tiez nechapem, co je to za priseru, ked sa vidim zboku, pritom spredu som spokojna. aj preto som si nikdy nedala robit nos, bojim sa, ze spredu to uz nebudem ja (ten profil nech si kludne niekto berie). ale tiez to moze byt tym, ako niektore pisali, ze clovek sa vnima inak, ako ho vidia iny, cize si potom pride taky cely capaty, ked sa vidi na foto. a inak o napadnikov som tiez nikdy nemala nudzu...

shelby88
23. jún 2023

Ja keď počúvam pekne ženy ako sa sťažujú, pritom nič nemajú len si nevážia to pekné čo im príroda nadelila, chce sa mi plakať. Ja mám polku tváre vrodenú vadu, predstav si, že nosíš nonstop rozpustené vlasy, aj keď je 35stupnov, aby si sa vyhla nepríjemným pohľadom, ten pocit, že si nemôžeš spraviť pekný účes alebo ísť na kúpalisko. Stále riešiť operácie.. Buď rada, že si zdravá a nerieš pikoviny

Strana
z2