icon

Vzorky krémov z lekárne

Včera o 20:50

Ahojte. Taká trápna otázka ale vypýtali ste si niekedy v lekárni vzorky od krému? Kožná mi hovorila, že vraj lekárne dostávajú vzorky ale mne je to neskutočne trápne tam ísť a vypýtať si to, hoci by sa mi zišli.. Potrebovala by som nový hydratačný krém a neviem vôbec, ktorý si kúpiť kedže mám zmiešanú niekedy suchú pleť so sklonom k akné a ešte som nenašla nič čo by mi dobre sedelo.. Niektoré krémy šli rovno do koša a rada by som sa tomu vyhla.. Aké máte skúsenosti?

anonym_2b9849
Včera o 20:52

@anonym_autor pýtam si aj makeup vzorky, krémy.U nás ich majú vyložené v sklenenej vitríne vedľa vyložených krémov.Neviem prečo ti to je trápne?

anonym_bda4b1
Včera o 20:59

@anonym_autor nie je na tom nic trapne, je napriklad neskutocny vyber kremov pre atopikov a co jednemu sadne, druhemu robi zle. A tie kremy su cenovo od 25€ vyssie. Tak logicky treba skusit najskor vzorku aby si nevyhadzovala 30€ kremy.

drianaa
Včera o 21:02

Pracujem v lekárni a nepríde mi vôbec taká požiadavka trápna - samozrejme pokiaľ je podaná slušne a úctivo a nie štýlom navaľte mi čo máte a dovi dopo už ma nikd neuvidíme. Ja sama zvyknem ponúknuť aj vzorky čo máme k nejakému problému, alebo ak je to niekto, kto k nám chodieva pravidelne

rozculena
Včera o 21:06

v živote mi v lekárni neponúkli žiadne vzorky😲
či to ponúkajú len keď kupim kozmetiku?

anonym_bb740d
Včera o 21:48
@rozculena

v živote mi v lekárni neponúkli žiadne vzorky😲
či to ponúkajú len keď kupim kozmetiku?

@rozculena nie si sama. evidentne nie sme tie správne zákazníčky. Kto vie kde tie krémy končia - pracovníčky lekárne majú tiež kámošky, rodiny....

anonym_b6ac39
Včera o 21:50
@anonym_bb740d

@rozculena nie si sama. evidentne nie sme tie správne zákazníčky. Kto vie kde tie krémy končia - pracovníčky lekárne majú tiež kámošky, rodiny....

@anonym_bb740d koncia po zaruke v darovacich skupinach

slavomira236
Dnes o 05:00

@anonym_autor tiez mi v lekarni nic nelonukli. Ale kozna ked som chodila s dverkou atopicks vzdy mi dala vselijake vzorky aj 10 ks z jedneho aj vzirky sprchacov