icon

Za aký čas miniete parfém pri dennom použití?

zuzana_ci
14. apr 2024

Zravím žienky, koľko vám vydrží flaštička parfému, povedzme 50ml? (Alebo iná veľkosť.) Koľko mesiacov/rokov, trvá, kým ju miniete pri dennom používaní?
Zatiaľ som vôňu vždy vyhodila neminutú, lebo sa mi zdalo že sa zmenila - a to aj po dvoch rokoch... tak rozmýšľam, či je reálne využiť 100ml vôňu, alebo skôr radšej menšie balenia?
Ďakujem za odpovede a prajem pekný deň.

liz_lemon
14. apr 2024

ja si kupujem mensie balenia 30 ml mi uplne staci, to aj realne miniem zhruba do roka, mozno rok a pol, 100 ml by som si uz nekupila, lebo viem, ze to nemieniem, a casom sa ta vona zmeni

saxana000
14. apr 2024

Zalezi ci.pouzivas iba ten jeden alebo striedas na bezny den aj toaletku alebo nieco jemnejsie.ak.si naucena na jednu svoju vonu a striekas sa priebezne cely den nebude.problem.minut 100ml.ak chces parfem pouzivat ozaj prilezitostne kludne chod.do.30ky

fadama
14. apr 2024

Mne vydrží tak 2m 🤔😂

lakebabe
14. apr 2024

@zuzana_ci 50 ml do roka ale striedam tri štyri takže asi krátko 😃

vanilkovazmrzka
14. apr 2024

Teraz mam 100ml tak o 3 roky napisem, ze kolko este ostava 😄

oktobermimi
14. apr 2024

@vanilkovazmrzka 🤣💪moj clovek, ja mam doma 100ml kupenu 4r dozadu a stale v nej je kuštok nad polkou😂

vanilkovazmrzka
14. apr 2024

@oktobermimi zvyknem si kupovat mensie, lebo staci, ale tuto vonu nemali v mensom :( tak asi budem pouzivat viac x denne nech sa minie skor

lenkakravcova
14. apr 2024

@zuzana_ci radšej menšie 🙂
Nechcem vyhadzovať. Možno 50ml ročne. Niekedy aj za 2 roky (keď som bola tehotná alebo som dojčila tka som používala málokedy).

muchotrafka298
14. apr 2024

Ja som mala teraz 100 ml a pouzivala som to dva roky. Nie denne, doma ju nepouzivam, napriklad cez vikendy.

sima338
14. apr 2024

hlavne dobre skladuj, na tmavom zavretom mieste, nie na poličke, kde ti nato svieti slnko a padá prach, vtedy naozaj po 2 rokoch môžeš vyhodiť. Mne všetky vône vydržia aj 3-4 roky, asi aj viac, ale zase toľko ich nemám, používam a míňam...50 ml pri bežnom používaní asi cca rok vydrží, ak striedaš povedzme ešte s jednou ďalšou a dávaš si primerané množstvo

muchotrafka298
14. apr 2024

@sima338 presne je dolezite ich skladovat bez priameho pristupu svetla. A este nie vo vlhkom prostredi, ako je napriklad kupelna.

sima338
14. apr 2024

@muchotrafka298 vidíš, tú vlhkosť som úplne zabudla, žiadna polička v kúpelni a pod

nops
14. apr 2024

@zuzana_ci cca pol roka 30ml.Na chladné obdobie mám jeden mierne ťažší a na jar-jesen svieži z rovnakej značky.Fungujem tak od strednej 🙂

seahorse27
14. apr 2024

To je tazko povedat, mam bezne naraz otvorenych 6-8 parfemov, ale kazdy miniem cca do 2 rokov od otvorenia, niektore skor, inym to trva dlhsie. Zalezi od toho, ci parfem je lahsi, vhodny na kazdu prilezitost pocas celeho roka - taky miniem rychlo, aj za 6 mesiacov (pri striedani s inymi, ale ak po nom casto siaham). Horsie je to s vyraznymi, tazsimi vonami, ktore nosim len na vecer alebo v chladnom pocasi - tym to trva tie 2 roky. Najradsej kupujem 50 ml balenia, obcas aj 100 ml. Tie 30-ky su vacsinou cenovo nevyhodne. Ked si vsak predstavim, ze by som pouzivala len jeden univerzalny 50 ml parfem na vsetky prilezitosti, tak do 3 mesiacov by bolo po nom.

zuzana_ci
autor
14. apr 2024

Ďakujem všetkým za názor a skúsenosť. Asi tie menšie balenia sú reálnejšie na minutie. Pekný zvyšok víkendu prajem 🙂

sandra151
14. apr 2024

30ml mam na 3 mesiace

1ryba
Odpoveď bola odstránená
momoqui
14. apr 2024

@zuzana_ci
50 ml EDP cca 3-4mesiace. Chanel dlhsie cca 5 mesiacov.
Lepsie si kupit 30 ml a minut a potom kupit opat

slavomira236
14. apr 2024

@zuzana_ci popravde som to memerala mam voacero. Ale 50 ml ked sa striek em 2krat denne kazdy den 2streky rano 2poobede urcite nevydrzi rok. Mozno meiac-2. No musim skusit pouzivat jeden a stopnut to

oktobermimi
14. apr 2024

@vanilkovazmrzka ja som kupila za necele 3e 🤣a je voni peknejsie ako nejaka za 30e 😂😂

jasminet
14. apr 2024

100ml mam na cca 9 mesiacov. kazdodenne pouzivanie jednej vone, uz cele roky.

kathhii
21. apr 2024

@zuzana_ci mam2 vône 50 ml. Letná a zimná. Miniem ich za 2 roky.... Ten druhý rok už tú voňavku musím minúť, lebo stratí vôňu...

trisha_r
21. apr 2024

@zuzana_ci roky 😂 málokedy používam