Zbavili ste sa celulitídy raz a navždy?
Ahojte. Zbavili ste sa celulitidy? Ja mam BMi normalne, a bohuzial aj tak mam riadne prepadliny ktore vidiet aj ked chodim, vidiet ich stale. Co sa da robit? Zbavili ste sa toho niektora? Je to velmi hnusne, hanbim sa ukazovat aj pred sebou, znizuje mi to sebavedomie az na dno. Alebo to ide aj invazivne? Operacia? Laser? Odsavanie?
@annamarin ano snazim sa ... ja nefajcim, nepijem, nejem mastne jedla.... robila som si aj DNA testy a tam mam celulitidu na prvom mieste co sa tyka pravdepodobnosti... ja sa nechcem zmierit s tym ze "genetika" nepride mi to spravodlive, a ja si zaplatim aj hocijaku proceduru (aj ked nemam€ na rozdavanie ale mne je z tejto celulitidy strasne so placu) len nech to mam za sebou, hanbim sa pred muzom
@annamarin dakujem za radu, uz si zhanam taketo veci, viem ze tento problem mam dlhsie ale az posledny mesiac zistujem ako velmi zle to je, a je to hnusne
Ono to vlastne problém nie je, že? Žiadne zdravotne komplikácie, či? Čisto vizuálny problém.
Hej. Strojova lymfodrenaz. Icoon pristroj. Pravidelne aspon 1x do tyzdna hodinu a vela pit
@ivangeline ale je ro problem
Celulitída je úplne normálna ,to len v poslednej dobe je z toho halo a aké to je hnusne a neviem čo .Huste lesklé vlasy,plne pery,hladká pleť,biele zuby,štíhly pas,telo bez celulitídy a tuku a ak niečo z to nie je ako ma byt už človek nie je človekom ale ani hodný ísť vín na ulicu lebo čo druhí povedia
Segea 174, 54 kg. Celutidu ma dost. Ja o 10 kg viac, 170 cm, nemam. Ale ona ma sedave zamestnanie, ja chodom vela peso, pkus rychla chodza.
kúp si lufu a každý deň pred sprchou sa na sucho masíruj.
@minenkaa ja sa pytam na to ako sa toho ine zeny zbavili, nie na tvoj nazor sorry, mne sa to nepaci a chcem sa toho zbavit
celulitida je choroba tukoveho tkaniva, nie je to vobec normalny stav ani zdravy
Celulitída je malo kedy zapálene tukové tkanivo to by si moja krásna mala iné bolesti
Pomarančová koža je kozmetický problém a sama o sebe nepredstavuje výrazné zdravotné riziko. Zhoršovanie stavu celulitídy ale môže byť príznakom iných problémov, ako je nedostatočnosť funkcie lymfatického systému a problémy s odvádzaním odpadových látok z metabolických procesov alebo žilovej nedostatočnosti a vznik kŕčových žíl. Spoznáte ju podľa nevzhľadných hrbolčekov, jamiek, nerovností a rýh na koži. Označenie celulitída pre tieto kožné prejavy nie je úplne správne, ale je rozšírené a ľudovo zaužívané. Termín celulitída znamená zápal buniek, správne by sme teda mali hovoriť o celulite.
Noo ja som radila aj tie masazne za to, ze moja teta je masérka a ked som bola u nej tak mi rozpravala co vsetko si objednávajú ľudia a medzi tým spomenula aj taketo masáže a ukazovala mi fotky pred a po. Spomenula, ze to chce viacero sedení ale dá sa to zmierniť tými masazami.
S celulitídou viac menej neurobis skoro nič. Vekom sa zhoršuje. Koľko máš rokov? Po 40tke bude ešte viac výrazná a v prechode už brutálna.
Jediné čo mne trocha pomohlo je šport a dávať pozor na sladké, po cca 40tke sa zhoršila DOST a to podotýkam som chudá vyslovene a som bývalý profi športovec.
Žiadne procedúry ti na celulitidu nepomôžu, zapamätaj si to a usetris kopec peňazí aj sklamania.
@joannita ja mam len 26 :(
https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/moze-sa-postava-menit-s-vekom/ Jaaj tak aj toto si ty ,tak nesed na riti a chod von behať
@minenkaa toto nie som ja :D ale vyska sedi, vaha nie
Lymfodrenaz na to pomaha, najlepsie rucna, bezpecna, u odbornika.
Tak potom to máš proste geneticky dané. Sú baby ktoré sú macaté, nič nerobia a nemajú celulitidu a sú chudé športovkyne ktoré ju majú.
Ver mi fakt sa to nedá moc ovplyvnit, len čiastočne stravou a športom.
No a keď máš len 26 tak nemám dobré správy pre teba, ale budeš ju mať stále horšiu a horšiu...
@joannita toto ja asi tusim ale zmierit sa s tym nechcem, chcem dat 100% do prevencie, teda aby sa to nezhorsilo az tak a zas liposukcia alebo ultrazvuky by fungovat mohli kedze to odsava tukove bunky tak aj tie defektne... alebo mozno si to predstavujem ruzovo
@joannita ale nemam na zadku az tolko tuku aby bola nutna liposukcia, keby mi ten tuk odsali uz by mi odsali aj cely zadok tak to je dilema
Áno vidíš to ružovo 🙂
Celulitída sa ti bude tvoriť aj tak.
Vsimni si ženy na kúpalisku, po 40tke majú celulitidu v podstate všetky, aj tie, co si myslia že ju nemajú 🙂
Nechaj sa vyšetriť ci je to naozaj len celulitída alebo lipodem. Úplne ak ju máš čo vysokom štádiu sa jej asi úplne nezbavis... pomôcť na zmiernenie môže cvičenie silové, strava nielen vyradiť mastné ale aj polotovary, priemyselné spracované potraviny, dostatočne množstvo tekutín a masaze, lymfodrenáž
Ja som sa zbavila. Začala som chodiť do fitka a vylúčila kompletne múku. Po pol roku som mala nohy v 48 rokoch ako 17 ročné dievčiny, ako bonus aj ploché brucho. Bolo to odriekanie, po 2 rokoch som začala jesť znova pečivo a prestala som cvičiť. Celulitída aj s bruchom je späť.
@netopier19 iba bielu múku si vyradila alebo všetky druhy? A biely cukor? Ešte o ňom som počula, že je vinný za všekto možné na koži...
@elviku11 všetku múku, ani zemiaky som nejedla. Cukor som extra neriešila, keďže sladené nápoje mi nechutia a vynechaním múčnikov sa automaticky zredukoval na prijateľné minimum.
@netopier19 ja chodím do fitka 3 roky, postavu jak lusk, stravu výbornú a celulitida tam je a veru dosť. Pomohla mi tak o 50% zredukovať len rázová vlna. Chodila som aj na maderoterapiu, ale to ani náznakom nepomohlo. Tuku mám minimum, tehličky na bruchu, takže ono je to vraj problém pokožky, nie tukových zásob ani množstva svalov. A práveže vraj liposukcia ešte viac zvýrazní celulitídu.

Chodievas aj cvičiť? Ak nie tak ja by som toto odporučila a este snažiť sa rozmasirovat co najčastejšie tie miesta takými drevenými materskými pomôckami. Este som to neskúšala ale plánujem kúpiť .