icon

Zle ostrihané vlasy? Vaše názory a skúsenosti

mafianka4786
Včera o 09:19

Ahojte. Je toto dobre ostrihane? Lebo mne sa to nezda.

Strana
z3
mimka1402
Včera o 18:51
@mafianka4786

@anonym_f68131 ja som nechcela brat z dlzky, len do postupky, nech to ma nejaky smrnc,lebo som to mala ako metla dorovna zastrihnute... plus mi to preriedovala,lebo mam strasne huste vlasy.. myslite ze druhy kadernik mi to opravi bez toho aby mi odstrihol dalsich 10cm?

@mafianka4786 zistila by som si či kaderníčka nie je milenka muža, inak si takúto pomstu neviem vysvetliť.😀
Okamžite žiadaj peniaze a daj si to upraviť u inej. Toto bolí len na pohľad vidieť. A ano, určite niekto schopný ti to opraví a zarovna, ale nezavidim.

anonym_a0e24c
Včera o 18:54

@mafianka4786 vyčeš si to do copu tak, aby si mala gumičku nad čelom (nájdeš kopu videí ako na to), urob jeden cvak nožnicami a máš po probléme. Tak som sa do postupna strihala sama cez covid. Žiadne schody nebudeš mať a keby si to spravila pred návštevou kaderníčky tak aj usetríš.

anonym_0ef781
Včera o 19:36

Ja chcem posledné 10 rokov boba. 2x do roka idem vždy k inej kaderníčke a zatiaľ ma žiadna neostrihala správne. Postupku na polodlhých vlasoch nevedia vôbec. Už si strihám sama rovno na pážatko kvôli tým hlupaňám. 😡

anonym_4d0557
Včera o 21:16

@mafianka4786 Mne sa raz stali, že som mala takýto vysledok. Kaderníčka ťahala vlasy dohora a všetky odstrihla v jednej dĺžke natiahnutej hore nad hlavu. Jasné, že postupne. Žiadna úprava spustených vlasov. A vysledok bol taký, ako máš ty. Isla som potom k inej. Opravila to, ale aj tak som musela čakať, kým niečo vyrastie a znova upraví.

anonym_3125fb
Včera o 21:28

Určite to iná DOBRÁ kaderníčka zvládne. Musíš si povedať čo chceš s tým urobiť a že nechceš prísť o ďalších 5 cm vlasov . Najhoršie je že niekedy človek nevidi u kaderníčky hneď taketo veci ale až doma . Manžel mal schody na hlave opravovala som to ja

anonym_c6fdab
Dnes o 03:18
@anonym_0ef781

Ja chcem posledné 10 rokov boba. 2x do roka idem vždy k inej kaderníčke a zatiaľ ma žiadna neostrihala správne. Postupku na polodlhých vlasoch nevedia vôbec. Už si strihám sama rovno na pážatko kvôli tým hlupaňám. 😡

@anonym_0ef781 na pazatko je aky uces? Ako Majka z gurunu?

mafianka4786
autor
Dnes o 04:44
@anonym_4d0557

@mafianka4786 Mne sa raz stali, že som mala takýto vysledok. Kaderníčka ťahala vlasy dohora a všetky odstrihla v jednej dĺžke natiahnutej hore nad hlavu. Jasné, že postupne. Žiadna úprava spustených vlasov. A vysledok bol taký, ako máš ty. Isla som potom k inej. Opravila to, ale aj tak som musela čakať, kým niečo vyrastie a znova upraví.

@anonym_4d0557 mne tiez tak robila,hore vytiahla a postrihala...

anonym_04783f
Dnes o 06:39

Ja neviem ženy, keď idete proste k takým kaderníčkam o ktorých nič neviete a potom sa čudujete, že takto dopadnete? V dnešnom svete, recenzií, fotiek prac a podobne. Sa čudujem každej, čo zverí svoje vlasy hocikomu kto ma otvorené. Prepáč ale áno, takto vyzerá strih za 16€ a nejde o peniaze ale oto že Ťa strihá na sucho a podobne … A potom tu budete písať ako sa lepšie ostrihate doma a kaderníčky sú predražené a hlupane a ako nikdy viac. No áno. Ak si vyberáte toto … nečudujte sa 🤷🏼‍♀️

mafianka4786
autor
Dnes o 08:41
@anonym_04783f

Ja neviem ženy, keď idete proste k takým kaderníčkam o ktorých nič neviete a potom sa čudujete, že takto dopadnete? V dnešnom svete, recenzií, fotiek prac a podobne. Sa čudujem každej, čo zverí svoje vlasy hocikomu kto ma otvorené. Prepáč ale áno, takto vyzerá strih za 16€ a nejde o peniaze ale oto že Ťa strihá na sucho a podobne … A potom tu budete písať ako sa lepšie ostrihate doma a kaderníčky sú predražené a hlupane a ako nikdy viac. No áno. Ak si vyberáte toto … nečudujte sa 🤷🏼‍♀️

@anonym_04783f kadernictvo ma dobre recenzie, chodi tam aj mamina, tak som nemohla vediet ako to dopadne..

simca06022011
Dnes o 08:44

poviem ti, ze roky som si postupne vlasy strihala sama a vyzeralo to o 10000% lepsie, toto da aj moja 15r dcera :DDD asi ich to tak naucili, nie je to dobre.. skus si to dat opravit.. aspon tie velke skoky by sa mali dat prestrihat normalna s hlavou rovno by som tie konce dosikma zostrihala aby zmizol skok, spodne by sa skratili

simca06022011
Dnes o 08:47
@anonym_04783f

@anonym_04783f clovek nikdy nevie na koho natrafi.. a ako to vystreli... a velakrat ani cenu dopredu nevieme. Podari sa niekedy aj "skusenym kadernickam"... recenzie a znamosti a pekna prezentacia na sietach, nie je istota :D

anonym_04783f
Dnes o 10:30
@mafianka4786

@anonym_04783f kadernictvo ma dobre recenzie, chodi tam aj mamina, tak som nemohla vediet ako to dopadne..

@mafianka4786 a keď si jej to povedala, že sa Ti to nepáči tak čo ona nato? Nechcela Ti to opraviť? Uznala chybu?

anonym_21bfcc
Dnes o 14:23
@mafianka4786

@muchotrafka298 kazala som kadernicke do postupna...plus nech mi to preriedi, bo mam strasne huste vlasy .. a ked som to zbadala doma, zhrozila som sa...

@mafianka4786 no aspoň máš poučenie že dávať si preriediť vlasy není cesta 🫣 husté vlasy sú dar možno stačilo len aby ti ich vyživila.zmäkčila a možno jemnú postupku spravila...toto už vidím iba na skrátenie, ak máš dobré vlasy to ti dorastie neboj

anonym_0ef781
Dnes o 17:01
@anonym_c6fdab

@anonym_0ef781 na pazatko je aky uces? Ako Majka z gurunu?

@anonym_c6fdab podobný 😀. Len nenosím taký krátky, ani ofinku😀

dadis
Dnes o 17:31
@anonym_a0e24c

@mafianka4786 vyčeš si to do copu tak, aby si mala gumičku nad čelom (nájdeš kopu videí ako na to), urob jeden cvak nožnicami a máš po probléme. Tak som sa do postupna strihala sama cez covid. Žiadne schody nebudeš mať a keby si to spravila pred návštevou kaderníčky tak aj usetríš.

@anonym_a0e24c Ja ked som to skusala, dopadla dom presne ako autorka na obrazku 😅, urcite neodporucam

anonym_a0e24c
Dnes o 18:18
@dadis

@anonym_a0e24c Ja ked som to skusala, dopadla dom presne ako autorka na obrazku 😅, urcite neodporucam

@dadis ja som bola so sebou spokojná, s malou dušičkou som do toho išla 😅, ale výsledok bol dobrý a teda tiež mám rovné vlasy. Teraz tak vlasy už nenosím, ale keby nájdem nejaký overený recept na samostrihanie do rovna tak by som to opäť možno skúsila, ale musela by prísť ďalšia pandémia, lebo inak by som nemala odvahu😂

anonym_a0e24c
Dnes o 18:19
@dadis

@dadis ty si to mala aspoň zadarmo teda, na rozdiel od autorky 😆

dadis
Dnes o 18:30
@anonym_a0e24c

@dadis ty si to mala aspoň zadarmo teda, na rozdiel od autorky 😆

@anonym_a0e24c To ano.. potom mi to mama musela zarovnat na tu kratsiu dlzku 😁

Strana
z3