icon

Zle ostrihané vlasy? Vaše názory a skúsenosti

mafianka4786
Včera o 09:19

Ahojte. Je toto dobre ostrihane? Lebo mne sa to nezda.

anonym_546dc8
Včera o 11:22

to asi strihala učnica.
No nič , vlasy daj do gumky a čím skôr k ďalšej kaderníčke - najlepšie s dobrými recenz. , čo to pekne napraví.

anonym_4f730c
Včera o 11:30

fu, naozaj zle... kolko si platila?

mafianka4786
autor
Včera o 11:36
@anonym_4f730c

fu, naozaj zle... kolko si platila?

@anonym_4f730c 16e

mafianka4786
autor
Včera o 11:36
@anonym_546dc8

to asi strihala učnica.
No nič , vlasy daj do gumky a čím skôr k ďalšej kaderníčke - najlepšie s dobrými recenz. , čo to pekne napraví.

@anonym_546dc8 nebila to ucnica.. robi tam uz par rokov...

anonym_f68131
Včera o 11:39
@mafianka4786

@anonym_f68131 ja som nechcela brat z dlzky, len do postupky, nech to ma nejaky smrnc,lebo som to mala ako metla dorovna zastrihnute... plus mi to preriedovala,lebo mam strasne huste vlasy.. myslite ze druhy kadernik mi to opravi bez toho aby mi odstrihol dalsich 10cm?

@mafianka4786 ano, myslim ze by to v pohode slo

anonym_5d11ab
Včera o 11:46
@mafianka4786

@anonym_546dc8 nebila to ucnica.. robi tam uz par rokov...

@mafianka4786 jemineeee, ja som raz tiež s takými prišla a kaderníčka to nazvala ako moderný wolf cut :D to sa už nedalo ani opraviť pri odstrihnutí koncov...asi 3 strihania trvalo, kým to zarástlo normálne.

danieladeley
Včera o 11:57
@mafianka4786

@anonym_4f730c 16e

@mafianka4786 isla by som ich pytat naspat... toto zachrani uz len pekny kratky bob v jednej dlzke

anonym_cbd454
Včera o 11:57
@mafianka4786

@muchotrafka298 kazala som kadernicke do postupna...plus nech mi to preriedi, bo mam strasne huste vlasy .. a ked som to zbadala doma, zhrozila som sa...

@mafianka4786 huste vlasy treba vediet strihat, nikdy som si nemyslela ze z kadernctva odidem s placom ale stalo sa, Ja si vlasy davam strihat dorovna, mam svoju kadernicku ale nemala cas, tak som si povedala ze skusim inu ved len podstrihnut … a spravila mi tam strasne schody, to vyzeralo ako keby sa dieta ucilo strihat, hned som islado druheho kadernctva a tam ma dalsiu pol hodinu davali ako tak dokopy. Namiesto podstrihnutia som dosla o dobrych 15 cm (vlasy som mala pod lopatky). Nikdy viac k inej ako mojej kadernicke nejdem…. a pokusy, zmeny ucesu uz vobec nie.

simca06022011
Včera o 11:59

akurat som dnes na FB videla taketo video... ako kadernik robi tieto "sekave postupnosti" a dvaja iny kadrenici to komentovali, ze je to otras. Presne takto to ozobal, skoky, schody, krivolate... ano je to zly strih uplne.. Do postupna i naozaj krajsie ostrihas vlasy aj sama...

prasiatko30
Včera o 12:01

Ty mas rovne vlasy? Na rovne vlasy postupne ostrihanie nie je moc dobry napad, lebo tie vrstvy vidno prilis jasne. Kebyze mas vlnave vlasy tak to tak nevidno

mafianka4786
autor
Včera o 12:25
@prasiatko30

Ty mas rovne vlasy? Na rovne vlasy postupne ostrihanie nie je moc dobry napad, lebo tie vrstvy vidno prilis jasne. Kebyze mas vlnave vlasy tak to tak nevidno

@prasiatko30 ano uplne rovne... ale myslim ze dobra kadernicka to vie spravit..mavala som aj v minulosti

anonym_546dc8
Včera o 12:31
@prasiatko30

@prasiatko30 presne tak, mám vlasy kučeravé a ostrihám sa do postupna aj sama. Všetko sa zatočí , žiadne schody.

anonym_2cfc2b
Včera o 12:31

Napis sem meno kadernicky 🫣🫣 nech si aj ostaní davajú pozor

anonym_61cfcd
Včera o 13:00
@mafianka4786

@prasiatko30 ano uplne rovne... ale myslim ze dobra kadernicka to vie spravit..mavala som aj v minulosti

@mafianka4786 moja kaderníčka mi vždy nadstaví zrkadlo, aby som si pozrela vzadu účes či som spokojná. Začni to robiť aj ty, aby si nebola doma prekvapená ako dnes :(

anonym_c6fdab
Včera o 13:04

@mafianka4786 no si sa zbavila dojmu hustych vlasov, teraz vyzera, ze huste vobec nie su

mafianka4786
autor
Včera o 13:09
@anonym_c6fdab

@mafianka4786 no si sa zbavila dojmu hustych vlasov, teraz vyzera, ze huste vobec nie su

@anonym_c6fdab viem,vyzeraju riedko, mala som taketo, vid foto

hefo
Včera o 13:14

Ja na tom nevidím nič divné. Ale som muž.

martinadomianova
Včera o 13:51
@denisa_deniska

@mafianka4786 nie je, vôbec nechápem, aký strih to chcel byť

@denisa_deniska ja tuším áno, ale nepodaril sa.

martinadomianova
Včera o 13:52

@mafianka4786 je to nafigu. Zle ostrihané.

margotka17
Včera o 14:08
@mafianka4786

@margotka17 do postupna.. tiez sa mi zda velky skok medzi tym..

@mafianka4786 no nie len skok, ale taká schoda, ako by to odstrihla mladšia sestra 🫣😏

anonym_41e687
Včera o 14:29

je to dost.. otrasne.. pripomina mi to nie tak davne casy, ked mali baby vlasy po plecia a capli si pricesky do pol chrbta.. 😅

saraxyz
Včera o 15:35
@mafianka4786

@anonym_f68131 ja som nechcela brat z dlzky, len do postupky, nech to ma nejaky smrnc,lebo som to mala ako metla dorovna zastrihnute... plus mi to preriedovala,lebo mam strasne huste vlasy.. myslite ze druhy kadernik mi to opravi bez toho aby mi odstrihol dalsich 10cm?

@mafianka4786 takto nejako by som Ťa ostrihala ja😂. Je to hrozné. Ešte napíš, koľko si platila?

mafianka4786
autor
Včera o 15:59
@saraxyz

@mafianka4786 takto nejako by som Ťa ostrihala ja😂. Je to hrozné. Ešte napíš, koľko si platila?

@saraxyz 16e

sisska96
Včera o 15:59

Strih z 80-tych rokoch :D Ja tiež mám do postupna ale nie taký jeden veľký skok. A platím buď 6 keď neumýva, alebo 10 keď umýva

mafianka4786
autor
Včera o 16:01
@sisska96

Strih z 80-tych rokoch :D Ja tiež mám do postupna ale nie taký jeden veľký skok. A platím buď 6 keď neumýva, alebo 10 keď umýva

@sisska96 ja 16e bez umyvania

sisska96
Včera o 16:01
@prasiatko30

@prasiatko30 Nie je vidno. Ja mávam aj vyžehlené a aj vtedy nie sú výrazné skoky

saraxyz
Včera o 17:41
@mafianka4786

@saraxyz 16e

@mafianka4786 nie je to veľa, ale vyzerá to katastrofálne

jamurkova
Včera o 18:08

@mafianka4786 ja som kaderníčka s 22ročnou praxou a takto som strihala asi v škole.... zial nie je to ok, viac schodov ako postupnosti.

anonym_a0e24c
Včera o 18:44

No ja strihávam doma celú rodinu, kaderníčka nie som, zvyknem sa opýtať niekoho, či je to ok, ale teraz aspoň vidím, že sa vôbec nemusím hanbiť, keď toto dokáže taká, čo si dá za to zaplatiť. 😁

mafianka4786
autor
Včera o 18:50
@jamurkova

@mafianka4786 ja som kaderníčka s 22ročnou praxou a takto som strihala asi v škole.... zial nie je to ok, viac schodov ako postupnosti.

@jamurkova a myslite ze sa to da este prerobit aby to vyzeralo lepsie? Bez toho aby mi odstrihli dalsich 5 , 10cm