Aké kapsule používate do umývačky?
Prosím vás aké prípravky kapsule používate do umývačky aké sa vám osvedčili ? Ďakujem
Jar. Sem tam Denk mit alebo Somat. Calgon sa mi vobec neosvecil, riad priam vysmirgloval.
ja kupujem tie z dmky, za tu cenu - super kvalita. mala som aj drahsie finish a tie sa mi zdaju horsie. podla mna zbytocnost kupovat nejake jar platinum za niekolkonasobnu cenu.
@tomi97 no mne w5 nic neumylo, ani denkmit. Kedysi bol pre mna top somat ale...
A cena... Kupujem v akcii, velke balenia a v pohode 😁
Vyskúšala som už rôzne značky. Somat, Finish, W5 a umývajú dobre. Jar má zrejme lepšie lestidlo, pretože riad je po nej krásny.
@tomi97 tebe odporúčam u babky skontrolovať spodný filter v umývačke, časom sa zanesie a preto sa má pravidelne umyť - možno babka toto nerobieva a preto nemá riad čistý. Plus sa jej opýtaj či aspoň 1x za 3mesiace použije čistiaci prostriedok na umytie umývačky, aj to je dôležité.
Po skúsenostiach s rôznymi značkami, najlepšie sa osvedčili Jar platinum, kupujeme veľké balenie v akcii.
Odskusala som asi vsetky tablety na trhu, najlepsie su jar platinum. A v zivote riad neoplachujem pred umyvackou, vsetko spinave, mastne, hrnce, pekace, panvice, umyju dokonale.

@kapilanka kupujem len a len Jar Platinum