icon

Aké sú vaše skúsenosti s bezdotykovým odpadkovým košom?

tinatitti
4. jan 2025

Ahojte, chcela by som do kuchyne bezdotykovy odpadkový kôš. Máte doma? Aké sú vaše skúsenosti príp typ by potešil. Ďakujem

doriiis
•
4. jan 2025

Pripnem sa

brrunetkaa
•
4. jan 2025

My sme mali. Bolo to fajn až kým to nezačalo blbnut a mávala som rukou pred košom aby sa otvoril a nič sa nedialo 😀 už by som nešla do toho znova

biba_18
•
4. jan 2025

kamoška mala a môj pes jej to tam chodil otvárať, veľmi sa mu to páčilo 😂😂 pokiaľ nemáš zvieratá a malé deti, tak už len ten problém ako píše @brrunetkaa

januska12323
•
4. jan 2025

Máme ale neporadím odkiaľ, začne blbnúť len keď sú skoro vybite baterky inak žiadny problém.

oceanahory
•
4. jan 2025

Ja som jeden kupila, ako kos na plienky, kedze to v tomto pripade bolo velmi prakticke. Plne ruky spinavych vlhcenych utierok a plienky a ja som iba zdvihla nad kos a rovno hodila, no a samozrejme lepsie tesnilo pred neprijemnymi pachmy.
Musim vsak ale suhlasit s @brrunetkaa, aktualne ho uz pouzivame iba ako standardny kos, mame ho v kuchyni a uz som musela vybrat baterky, lebo mi strasne vadil 😅. Dokonca nemoze byt nad nim nic polozene napr. skrinka, kuchynska linka a pod. lebo sa potom stale otvara 🫣, takze sa tazko hlada aj vhodne miesto pre dany kos.

guudy
•
4. jan 2025

My mame uz vela rokov od Simplehuman. Sme spokojni😊

https://m.alza.sk/EN/maxi/simplehuman-st2036-58...
Mame od Simplehuman aj bezdotykove davkovace mydla a tiez super.

queenofdisaster_7
•
4. jan 2025

Kkcina riadna 🤣 mávam nad tým nič, ale keď netreba sa permanentne otvára, stačí že idem okolo

kathhii
•
4. jan 2025

@tinatitti mám,je to super keď mám špinavé ruky.Je na elektriku do zasuvky. Buchnem do dvierok a pekne sa vysunie. Treba to vedieť, deťom to chvíľu trvalo kým sa to deti naučili.

tinatitti
autor
•
4. jan 2025

@kathhii a aký máš?

kathhii
•
5. jan 2025

@tinatitti výrobca blum. Je tam taký mechanizmus, čo ten kôš vytlačí von. Celé to mám v linke schované, takže kôš ani nenájdeš

kathhii
•
5. jan 2025

@tinatitti manžel mi povedal že je to na koš servodrive od Blum.
Kos je prispôsobený na veľkosť skrinky na vrchu mám na vyplnenie miesta ešte šuflík na sáčky. Skrinka v linke musí byť samozjme vysuvna, nie dvierková.