icon

Akého kuchynského robota odporúčate na kysnuté cesto?

alexandra1995
Včera o 09:31

Ahojte, akého máte kuchynského robota s ktorým ste spokojné? 🙂 chcem si nejaký kúpiť ale neviem sa rozhodnúť. Potrebujem hlavne silný aby vymiesil aj kysnuté cesto 🙂 ďakujem

parvinka0001
•
Včera o 09:32

Bosch Mum5

anonym_bcf178
•
Včera o 09:33

@alexandra1995 eta gratus

patrike
•
Včera o 09:49

Bosch mum, obaja sme spokojni.

patka06
•
Včera o 10:04

Bosch Mum

avanka
•
Včera o 10:20

@alexandra1995 ja by som asi nekupovala za 500 a viac eur, záleží asi aj, ako často ho budeš používať. Ja pečiem často, aj 3 krát do týždňa, plus kváskujem a mám tento klarstein
https://www.klarstein.sk/lucia-1800w-5l-kuchyns...
som s ním veľmi spokojná, misa je veľká, cesto krásne vymieša.

mmooly
•
Včera o 10:21

aj ja mám Klarstein, stál okolo stovky a zvláda kysnuté cesto - ale robím raz za mesiac nanajvýš. mám ho už viac rokov a stále drží. tiež by som za to nedávala viacej peňazí..

mauduska
•
Včera o 10:44

Ja som si kúpila pekárničku z druhej ruky. Nikdy som v nej nepiekla, ale ide skoro každý deň, keď robím kysnuté cesto a zvláda to suprovo. Mám od ety. Je to určite lacnejšie ako robot. Takže ak to chceš len na to kysnuté a nie aj iné typy cesta, pekárnička stačí 🙂 plus v časoch časovej tiesne ti ten chlebík aj upečie 😅

stellarstar
•
Včera o 10:50

Roky mám bosh mum 5

2691
•
Včera o 10:57

@alexandra1995 hlavne si kúp taký, ktorý je tichý. Môj je taký hlučný, že budem rada, keď už prestane fungovať.V predajni ti určite poradia.

anonym_f672d4
•
Včera o 10:57

KitchenAid

anonym_f672d4
•
Autor odpoveď zmazal
•
wyckoff
•
Včera o 11:09

u hnetacov cesta je problem ze hnetaci hak nie je nerezovy , (on vyzera pekny leskly ako z kovu) ale je z prackoveho kovu potiahnuty nejakou glazurou a tato sa zacne odlupovat. Takze do cesta sa dostavaju ulomky. Haky z naozajstneho kovu su len u velmi drahych a profesionálnych velkych.

frflos_nespokojny
•
Včera o 11:24

Jednoznačne eta gratus. Výkon, objem, prevodovka, dokupitelne príslušenstvo a servis. Samozrejme kvalita ma svoju cenu. Staci iba porovnat hmotnosť vyssie uvedených robotov a mas jasno. 1 kg muky žiaden problem

3009
•
Včera o 11:46

@alexandra1995 Bosch mum 5 alebo Bosch mum 9

beabelisova
•
Včera o 12:27

👍👍

slavomira236
•
Včera o 13:54

Mam etu

avanka
•
Včera o 14:33
@frflos_nespokojny

Jednoznačne eta gratus. Výkon, objem, prevodovka, dokupitelne príslušenstvo a servis. Samozrejme kvalita ma svoju cenu. Staci iba porovnat hmotnosť vyssie uvedených robotov a mas jasno. 1 kg muky žiaden problem

@frflos_nespokojny ETA príkon 1500w, klarstein 1800W. Takže si nemyslím, že ETA je top..áno, vyzerá dizajnovo a je ľahší, ale ako vravím, robot používam veľakrát do týždňa a je super. Vymiesa aj viac ako kilo múky úplne bez problémov

frflos_nespokojny
•
Včera o 18:09
@avanka

@frflos_nespokojny ETA príkon 1500w, klarstein 1800W. Takže si nemyslím, že ETA je top..áno, vyzerá dizajnovo a je ľahší, ale ako vravím, robot používam veľakrát do týždňa a je super. Vymiesa aj viac ako kilo múky úplne bez problémov

@avanka v prvom rade netvrdím, ze eta je top, ale hadam nemyslíš vazne tvoj robot porovnávať s eta gratus. Pokial tvrdíš , ze ho používaš 3 krat týždenne, tak neverim, ze sa dožije 5 rokov používania bez následkov . Výkon neznamená vsetko. Eta gratus ma inu prevodovku. Pokial chce autor dlhodobe bezproblémové používanie, tak tvoj robot vobec nedoporucujem a to , ze tebe momentalne vyhovuje neznamená lepšiu voľbu.

anonym_8a3da0
•
Včera o 21:01

Ja mam Eta gratus, kupila som ho len kvoli kysnutemu cestu, cize som nechcela investovat do neviem akeho draheho a som spokojna.

anonym_8a3da0
•
Včera o 21:06
@mauduska

Ja som si kúpila pekárničku z druhej ruky. Nikdy som v nej nepiekla, ale ide skoro každý deň, keď robím kysnuté cesto a zvláda to suprovo. Mám od ety. Je to určite lacnejšie ako robot. Takže ak to chceš len na to kysnuté a nie aj iné typy cesta, pekárnička stačí 🙂 plus v časoch časovej tiesne ti ten chlebík aj upečie 😅

@mauduska Ja mam aj domacu pekaren, peciem v nej chlieb, ale na miesenie kysnuteho cesta som si aj tak kupila robot. Do pekarne take mnozstvo cesta, ake chcem nevojde.

zafi
•
Včera o 21:06

Ja mám Kenwood KVL4170S Chef XL, je hlučnejší pri vyšších otáčkach, ale mieša kysnuté cesto super a nebehá po linke

avanka
•
Dnes o 02:32
@frflos_nespokojny

@avanka v prvom rade netvrdím, ze eta je top, ale hadam nemyslíš vazne tvoj robot porovnávať s eta gratus. Pokial tvrdíš , ze ho používaš 3 krat týždenne, tak neverim, ze sa dožije 5 rokov používania bez následkov . Výkon neznamená vsetko. Eta gratus ma inu prevodovku. Pokial chce autor dlhodobe bezproblémové používanie, tak tvoj robot vobec nedoporucujem a to , ze tebe momentalne vyhovuje neznamená lepšiu voľbu.

@frflos_nespokojny už ho používam asi 4 roky a zatiaľ slúži. Ale áno, nehadam sa, ja som prešla z ručného na stojaci, tak som nechcela investovať veľa..ale som ozaj spokojná, jedine, čo by som vytkla, že je trochu väčší. Ale mám z kuchyne veľkú komoru, tak ho mám tam

mauduska
•
Dnes o 10:21
@anonym_8a3da0

@mauduska Ja mam aj domacu pekaren, peciem v nej chlieb, ale na miesenie kysnuteho cesta som si aj tak kupila robot. Do pekarne take mnozstvo cesta, ake chcem nevojde.

@anonym_8a3da0 toto je samozrejme individuálne podľa pekárničky a množstva toho, či chceš upiecť. Mne sa zmestí dnu cesto z kila a aj sa tam zmestí vykysnúť. 🙂 pre nás dostatok