icon

Ako nainštalovať LED zrkadlo bez dostupnej elektriny?

2. máj 2025

Ahojte, ak sa tu najde niekto viac technicko zdatny. Chcela by som dat do predsiene zrkadlo s Led osvetlenim okolo obvodu, avsak nemam k comu pripojit to led osvetlenie, neviete ci sa to da a ako vyriesit? Dakujem pekne za radu

stellarstar
•
2. máj 2025

Nemáš niekde zásuvku v blízkosti a ptm s predlžovací káblom spojiť? Stenu rúbať kv el by som nechcela

viestta
•
2. máj 2025

Bez elektriky to nepojde. Baterky taku dlzku LED pasika dlho neutiahnu

denkabemommy
•
2. máj 2025

1. Na baterky 2. Predlžovačka 3. Dorobiť elektrinu ku zrkadlu 4. Dať zrkadlo tam, kde zástrčka je

kiki68
•
2. máj 2025

Jedine zvolit led na baterky. Inak by to bolo tahanie kablov. Za mna ta krabicka na baterky pojde dobre schovat

frflos_nespokojny
•
5. máj 2025

ziadne baterky nedoporucujem. priblizny prikon je cca 12w/m. pri dlzke 5m je to 60w.
60W : 12V = 5 A - to je poriadny odber pre baterku ! su v ponuke aj slabsie, ale stale pre obycajne baterky nepouzitelne. doporucujem ti napojit led pasik dvojlinkou, ktoru vies schovat do plastovej malej listy. v ponuke su aj zaoblene. listy su standardne v bielej farbe, ale daju sa kupit aj hnede. tusim to ma aj obi a hornbach. dvojlinku potom napojis na zdroj (trafo) a do zasuvky. bud to zapojis cez vypinac, pohybove cidlo, alebo su dotykove cidla, dialkove ovladanie., alebo nieco taketo :
https://www.svet-svietidiel.sk/bezdrotovy-domov...
v dobrej elektro predajni ti poradia, alebo sa obrat priamo na predajcu napr:
iled, ledprodukt, ledsvietiel a ine.

autor
•
13. máj 2025
@frflos_nespokojny

ziadne baterky nedoporucujem. priblizny prikon je cca 12w/m. pri dlzke 5m je to 60w.
60W : 12V = 5 A - to je poriadny odber pre baterku ! su v ponuke aj slabsie, ale stale pre obycajne baterky nepouzitelne. doporucujem ti napojit led pasik dvojlinkou, ktoru vies schovat do plastovej malej listy. v ponuke su aj zaoblene. listy su standardne v bielej farbe, ale daju sa kupit aj hnede. tusim to ma aj obi a hornbach. dvojlinku potom napojis na zdroj (trafo) a do zasuvky. bud to zapojis cez vypinac, pohybove cidlo, alebo su dotykove cidla, dialkove ovladanie., alebo nieco taketo :
https://www.svet-svietidiel.sk/bezdrotovy-domov...
v dobrej elektro predajni ti poradia, alebo sa obrat priamo na predajcu napr:
iled, ledprodukt, ledsvietiel a ine.

@stellarstar mam zasuvku ale na opacnej strane chodby a za zasuvkou idu dvere a nasledne asi 4 metre steny a tam by som chcela dat to zrkadlo. Neviem, ci predlzovaci kabel viem dat na prah dveri, asi nie 😔
@frflos_nespokojny

autor
•
13. máj 2025
@stellarstar

Nemáš niekde zásuvku v blízkosti a ptm s predlžovací káblom spojiť? Stenu rúbať kv el by som nechcela

@frflos_nespokojny
@stellarstar este mam na stenach nalepene lišty, cize asi to ze vobec nepojde spravi takto.