Ako nastaviť nové WiFi na televízore?
Kupujem si nové wifi a potrebujem ho nastaviť? Ako sa nastavuje v tv ?
Vďaka za pomoc
@maranco ďakujem.....
ale TV je lepšie prepojiť káblom, ide rýchlejšie internet a zbytočne nemusí toľko vyžarovať do okolia
Nerozumiem tv prepojiť káblom.....?
Nejaky kabel z wifi zapojiť priamo do tv ?
Antik mam internet
@maranco tento som objednala
https://www.nay.sk/tp-link-archer-ax53-cierny?u...
Starý chcem vyhodiť lebo je nestabilná sieť ak stále volám zly signál čiže starý vyhodím a nový založím
@maranco a setabox od antiku tu idú kable
Staré to už dlho mame aj setabox
Neviem ci netreba ist do antiku vymenit
Antiku potom treba nahlásiť/zavolať MAC adresu toho nového WiFi routra, dole na štítku bude napísané a zapojíš ho namiesto tej D-link krabičky s malou anténou.
@maranco wifi naskocilo aj som zadala heslo co je zdola na novom routri-wifi ale je pri nom výkričník a vlastne nejde
A v tv vôbec nemám ohľadom internetu ......
Vypisuje mi tam niečo
Internet nemusí byť dostupný.... prepošlem scan
@maranco a volala som do antiku takže oni vidia ze by mi mal ísť... ale nejde
Ja musím niečo nastaviť alebo zle káble mam ....? Joj
Alebo nakresli na papier,ako to mas zapojene a to odfot.Privodny kabel Antik ide do...
A druhý koniec kábla si nechala presne tak ako bol pôvodne?
Nahlásila si Antiku že máš nový router jeho MAC adresu?
@maranco druhý koniec kábla ide z obývačky kde sú tie 3 fialové kable, som ch vytiahla a dala som ich potom späť lebo som chcela dat uz do obývačky router ale nakoniec som dala do detskej
@maranco ano ze idem napojiť novy a ze im potom zavolám ale mac nepýtala iba variabilný symbol zo zmluvy.....
@niekto2hy základný ide do obývačky a v kuchyni mame tiež tv tak ide druhý do kuchyne a v detskej sme mali počítač tak tam išiel tretí kábel a tak to ostalo uz

Ku krabičke (router, prístupový bod) budeš mať návod a podľa neho nastavíš. Buď necháš pôvodný názov siete a heslo alebo si nastavíš vlastné.
Odkiaľ/ako budeš mať zavedený internet?
V TV dáš pripojiť k WiFi vyberieš názov svojej siete a zadáš heslo do WiFi, ale TV je lepšie prepojiť káblom, ide rýchlejšie internet a zbytočne nemusí toľko vyžarovať do okolia