Ako prefarbím ružové záclony na biele?
Ahojte baby, možno si pomyslite o mne, že ťa ženská sa musela zblázniť a možno mi pomôžete 😁
Baby, mam krásne záclony staro ružovej farby. Ale ja strašne chcem biele. Nemáte nejaký nápad ako z ružovej vykúzliť bielu?, 🤔😁
@simca06022011 nie nie práveže to bolo ironické krásne. Akože hej sú pekné ale ta farba no koniec 😁😁 ale ako odfarbit ako vybielit 😁
Ahoj, ako pisu dievcata, ak budes to bielit (to asi iba savom), neziskas peknu bielu farbu, ale flakatu, niekde do zlta, niekde do ruzova. Nebude to pekne, a nakoniec ich vyhodis.
Ja by som skor odporucila to odfotit, a pridat niekde inzerat, ze kupim take iste, ale biele (pripadne vymenim). A tieto by som predala tiez cez bazar / odlozila / vymenila. Mozno niekto chce prave take staroruzove, a bude z nich mat radost 🙂
Zalezi od materialu, su doslova odfarbovace.. ale zaclona je jemna vec.. kludne to moze skoncit velmi zle, a je to "velka vec", cize nemusi sa to odfarbit rovnomerne.. podla mna velke riziko znicenia tej zaclony... radsej by som si kupila novu

ak su take krasne, nebolo by lepsie ich odlozit a kupit nove-biele? ALEBO skusit odfarbit alebo vybielit, ale neviem ako na to bude látka reagovat.. neviem ci by som to riskla 🙂