icon

Ako prefarbím ružové záclony na biele?

mucinka5512
2. feb 2021

Ahojte baby, možno si pomyslite o mne, že ťa ženská sa musela zblázniť a možno mi pomôžete 😁
Baby, mam krásne záclony staro ružovej farby. Ale ja strašne chcem biele. Nemáte nejaký nápad ako z ružovej vykúzliť bielu?, 🤔😁

simca06022011
2. feb 2021

ak su take krasne, nebolo by lepsie ich odlozit a kupit nove-biele? ALEBO skusit odfarbit alebo vybielit, ale neviem ako na to bude látka reagovat.. neviem ci by som to riskla 🙂

mucinka5512
autor
2. feb 2021

@simca06022011 nie nie práveže to bolo ironické krásne. Akože hej sú pekné ale ta farba no koniec 😁😁 ale ako odfarbit ako vybielit 😁

simca06022011
2. feb 2021

aha🙂)) no neviem.. odfarbovacom? bielidlom??

viestta
Odpoveď bola odstránená
espresso
2. feb 2021

Ahoj, ako pisu dievcata, ak budes to bielit (to asi iba savom), neziskas peknu bielu farbu, ale flakatu, niekde do zlta, niekde do ruzova. Nebude to pekne, a nakoniec ich vyhodis.
Ja by som skor odporucila to odfotit, a pridat niekde inzerat, ze kupim take iste, ale biele (pripadne vymenim). A tieto by som predala tiez cez bazar / odlozila / vymenila. Mozno niekto chce prave take staroruzove, a bude z nich mat radost 🙂

simca06022011
2. feb 2021

Zalezi od materialu, su doslova odfarbovace.. ale zaclona je jemna vec.. kludne to moze skoncit velmi zle, a je to "velka vec", cize nemusi sa to odfarbit rovnomerne.. podla mna velke riziko znicenia tej zaclony... radsej by som si kupila novu

zuzzuzi909
2. feb 2021

Zalezi od materialu, aby ti miesto bielych nezostali zlte :/